Godeees selam tatlım bugün eşim evde olduğu için ev temizledim eşim Aryacığıma baktı ben de çoook iş yaptım ama bittim saat bu saat oldu ....
Adacığmda Aryanın fotoğrafları için aynı şeyleri söyledi ama bir defa koymuş bolunduk

) bende nazardan çok korkarım ama Allah korusun minik meleğimi ...... nasıl Arya erkek çocuğuna benziyor değil mi :)) herkes onu erkek çocuğu sanıyor .....
Benim kalçamda hamileliğe bağlı kemik erimesi oldu

( ağrılarım doğumdan 15 gün önce ortaya çıktı ama bebiş olduğu için emar çektiremedik doğumdan sonra emar çekildi vee kemik erimesi olduğu ortaya çıktı üzerine basmam kesinlikle yasaklandı doğumdan sonra 2 ay şehirdışına ablama gittim bize ablam baktı iyileşme olmazsa ameliyat dedi dr. kalçama platin takılacak

( arkasından dizim ağrımaya başladı ..... kalçam şimdi daha iyi ama dizim geçmedi onun için emar çektirdim sonucunu salı günü alacağım .... platin içinde 3-4 ay sonra karar verilecek iyileşme sürecini bekliyor dr.lar..... bizden haberler böyle tatlım......
Yumurta toplama işleminde eşinin yanında olması çook iyi sanada ilaç gibi gelir ama transfer sonrası da çook iyi dinlenmen gerekir tatlım yaa .... ben transferi yaptırdım eve bile gelmedim hemmen hastenin yanında otel var 4 gün orada kaldım eve sonra geldim :)) hakkında hayırlısı olsun yarın güzel haberlerini bekliyoruz ..... bu arada belki biz yine şehirdışına ablama gidebiliriz ama sorun değil ben yine yazarım size....
Kendine çook iyibak tatlım çoook öpüyoruz seni............