• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof. Dr. Bülent Baysal ile bebeğine kavuşmak tedavi geörenler....

• Konu Sahibi Konu Sahibi godes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım hayırlı olsun.
İnşallah bu son tedavin olur ve bu sefer bebişine kavuşursun tatlım.
İğne olayı ne zor bir olaymış.
İğne saatim yaklaşınca heycan yapıyorum. Kendimi çok kasıyorum.

cok sağol canım benim.
seninde yarın kontrolün var bakalım yumoşlar ne durumda. Güzel haberlerini bekliyorum...

Gözünaydın olsun tatlım ohh negüzel gezmişsiniz bende çoook özledim İstiklal Cad. özgürce gezmeyi :(( 1 yılı geçmiştir ben gitmeyeli neyse ne yapalım yaza inşallah Arya ile gideriz...... eşin ne iş yapıyor ki farklı bir şehirde yaşıyor tabii cevap vermek istersen çok özel değilse ;))

İşe gittim tatlım ama evde bakıcımız yok anneme bıraktım annem çok yakın bize eşimde iş dönüşü anneme gitti ben yokum diye fırsat bu fırsat kayınvalidem de gelmiş :)) evde şenlik varmış yani.....
Boncuk gözlümde bende çook öpüyoruz seni tatlım eşin gidince yine görüşürüz eşine selamlar seni merak etmesin emin ellerde olduğunu söyle ;))

canım kocam geldi ama yarın sabah erkenden gidecek bir daha opu günü gelecek işte. Eşim tv sektöründe tatlım dizi çekiyorlar izmirde. O yüzden belli bir süre orada kalması gerekiyor. bakalım raytingler iyi olursa bende gideceğim oraya bir kaç yıllığına ama şuan hiçbirşey belli değil o yüzden 2 aydır ayrı yaşıyoruz.
Canım seneye aryacım ne güzel yürümeyede başlar pıtır pıtır anneciğinin yanında. yerim onun bacaklarını ben. Kızınla ne güzel piyasa yaparsınız :))))))))))))))))))
OO ne güzel annenin yakın olması süpermiş. Gözün arkada kalmaz işte... Boncuk gözlümü doya doya öpüyorum hatta kokluyorum miss misss.... Ay seni unuttum senide öpüyorummmm:60::54:

Son düzenleme:
canım kocam geldi ama yarın sabah erkenden gidecek bir daha opu günü gelecek işte. Eşim tv sektöründe tatlım dizi çekiyorlar izmirde. O yüzden belli bir süre orada kalması gerekiyor. bakalım raytingler iyi olursa bende gideceğim oraya bir kaç yıllığına ama şuan hiçbirşey belli değil o yüzden 2 aydır ayrı yaşıyoruz.
Canım seneye aryacım ne güzel yürümeyede başlar pıtır pıtır anneciğinin yanında. yerim onun bacaklarını ben. Kızınla ne güzel piyasa yaparsınız :))))))))))))))))))
OO ne güzel annenin yakın olması süpermiş. Gözün arkada kalmaz işte... Boncuk gözlümü doya doya öpüyorum hatta kokluyorum miss misss.... Ay seni unuttum senide öpüyorummmm:60::54:

:(( Eşinin işi zor be tatlım yorucu Allah yardımcısı olsun inşallah işler yolunda giderde sende yanına gidersin ama İstanbuldan ayrılmana üzülürüm biz daha bebiş sevmeye gelecektik ;))
Kısmet olursa kızımla piyasa yaparız ama annesi görüntü bozukluğu yapabilir kilolarından dolayı..... hiiç görmediğim kiloları gördüm vallahi hamileliğimde 8 kilo aldım doğumdan sonra kalan 2 kiloydu ama ben üstüne tekrar 2 kilo daha ekledim veee 4 kilo fazlam oldu :(( Aryaya canım feda olsun ne yapalım.......
Annem yakın tatlım ama Arya çok minik olduğu için annem tek başına bakmaya cesaret edemiyor Allahdan eşim erken gelmiş ;))
Bizde seni çook öpüyoruz tatlım... dr. kontrolün p.tesi günümüydü sen yazdın ben kaçırdım mı o ayrıntıyı.....

:(( Eşinin işi zor be tatlım yorucu Allah yardımcısı olsun inşallah işler yolunda giderde sende yanına gidersin ama İstanbuldan ayrılmana üzülürüm biz daha bebiş sevmeye gelecektik ;))
Kısmet olursa kızımla piyasa yaparız ama annesi görüntü bozukluğu yapabilir kilolarından dolayı..... hiiç görmediğim kiloları gördüm vallahi hamileliğimde 8 kilo aldım doğumdan sonra kalan 2 kiloydu ama ben üstüne tekrar 2 kilo daha ekledim veee 4 kilo fazlam oldu :(( Aryaya canım feda olsun ne yapalım.......
Annem yakın tatlım ama Arya çok minik olduğu için annem tek başına bakmaya cesaret edemiyor Allahdan eşim erken gelmiş ;))
Bizde seni çook öpüyoruz tatlım... dr. kontrolün p.tesi günümüydü sen yazdın ben kaçırdım mı o ayrıntıyı.....
Canım çok zor bir işi var gerçektende bazen 24 saat bile çalşıyorlar. Yapacak bişey yok ne yapalım gençken çalışmak lazım dime ama...Bebişimize yatırım, yaşlılığa yatırım. Canım ben izmire gitsem bile benim 1 ayağım buarada olur çünkü ailemden asla kopamam.. Ben pek sanmıyorum zaten izmire yerleşeceğime...Hiç içimce öyle bir his yok. Zaten hamile kalırsam gitmeyide düşünmüyorum orada kimsem yok ben anneciğime güveniyorum. Ama bebiş henüz gelmek istemezse bende eşimin yanında olurum. Herşey kısmet canım şimdiden onları düşünüp beynimi yormak istemiyorum zaten zaman gösterecek herşeyi...
Ayyy canım dünyalar tatlısı aryacığın seninle kiloloları kim takar ya boşver gitsin. Valla ben diyorum bir hamile kalim kaç kilo alırsam alim. Eninde sonunda istedikten sonra verirsin. Önemli olan bebişlerimizin sağlıkla yanımızda olması.
Canım pazartesi sabah 9 da randevum bakalım yumuoşlar ne durumda... Güzel güzel büyüyorlamı bakalım..
Kocaman öptüm..

Ekincim denizcim nasil gecti doktor randevulariniz guzel haberlerinizi bekliyorum

Canım, Hemen yazamadım kusura bakma.
Yarın misafirlerim gelecek. Eve gelir gelmez yemek hazırlıklarını yapayım dedim.
Bülent Beyin Salı günü dediği gibi 4 tane yumurtam oluşmaya başlamış. iki tanesi 15 mm, iki tanesi 10 mm. Çatlamayı önleyici iğne verdi. Önde gidenler çatlamasın diye.
Salı günü tekrar çağırdı. Büyük bir ihtimal Cuma günü yumurtalar toplanacakmış.

Bu ay çok sıkışık oldu. Kayınvalidem ve görümcem memleketten geliyorlar. Aslında yarın direkt bize geleceklerdi ama başka misafirler gelince şimdilik eltimde kalacaklar.Bir kaç gün onlarda kalırlar
Bir iki gün de diğer eltimde kalsalar, ama sonrasında ne olur bilmem.
Biz tedavi işini kimseye söylemedik. Söylemek de istemiyorum.
Nasıl olacak bilmiyorum. Canım çok sıkkın.

Yarın misafirlerim gelecek. Eve gelir gelmez yemek hazırlıklarını yapayım dedim.
Bülent Beyin Salı günü dediği gibi 4 tane yumurtam oluşmaya başlamış. iki tanesi 15 mm, iki tanesi 10 mm. Çatlamayı önleyici iğne verdi. Önde gidenler çatlamasın diye.

Bu ay çok sıkışık oldu. Kayınvalidem ve görümcem memleketten geliyorlar. Aslında yarın direkt bize geleceklerdi ama başka misafirler gelince şimdilik eltimde kalacaklar.Bir kaç gün onlarda kalırlar

canım hadi hayırlısı olsun çok az kalmış o zaman. Güzel güzel büyüsün yumoşların tatlım...
Canım en problemli kısım nasıl üstesinden geleceksin bilmiyorum. bizde kimseye söylemiyoruz çok zor oluyor.
Çok güzel plan yapman gerek o zaman...Yada eşin konuşsun bir yalan uydursun. Off bana sıkıntı bastı. Çünkü bende annemde kalıyorum genelde iğnelerimi bile gizli gizli yapıyorum. O kadar sıkılıyorumki anlatamam sana.

Godes tatlım selam gündüz yazdım yazdım tam iletilecek bilgisayarım kilitlendi :(( o sırada Arya uyandı eeeeee bu saate kaldım ... dün transferimizin 1. yılıydı Arya ya bugün babası pasta almıştı annemler geldiler şehirdışından ablamın eşi ve oğlu gelmişti onlar geldiler derken curcuna olduk birde bu gece benim emarım vardı Arya yı anneme bırakıp emar çektirmeye gittim geldim ancak yazmak için fırsat bulabildim .... öncelikle eşin gitmiştir Allah kavuştursun tatlım ..... eşinin ve senin işin zor ama dediğin gibi iş varken çalışıp para kazanmak lazım yoksa çocukda olunca maddi manevi sorumluluklar iki katına çıkıyor insan herşeyi düşünmek zorunda kalıyor ...... hepimizin hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım benim.... p.tesi günü dr.a gideceksin merakla bekliyorum inşallah herşey yolundadır bu konularda ben yorum yapmaktan pek çekinirim ama inanıyorum ki sonuç çok güzel olacak....... Godes canım yaa bari annene söyleseydin bu tedavini senin için çok zor olacak gerileceksin hani eşin burda olsa evinizde kalıyor olsan bu kadar sıkıntı yaratmaz ama şimdi biraz daha farklı ..... neyse herşeyin en iyisini sen daha iyibilirsin ben boşuna yorum yapmayım ;))

Tatlım seni çoook öpüyorum kendine çook iyibak veee mümkün olduğu kadar tedavine stres yapmadan devam et herşey çoook güzel olacak......

Ekin selam.... herşeyin yolunda olmasına çok sevindim yumoşlarda iyiler maşallah iyi gelişmişler inşallah tedavi sonuna kadar da herşey yolunda gider... tedavi sürecin bedenen beyinen dinlenmen gereken bir süreç çok yorulmuşsun :((
Kayınvalidenin ve görümcenin gelmesi kötü olmuş sen daha fazla gerilmeden bir çözüm bulmanız lazım ama nasıl Allah yardımcın olsun en kısa sürede feraha çıkarsın inşallah.....
Tedavi sürecinden bizi haberdar edersen çok sevinirim çok öpüyorum Allaha emanet olun.....

Godes tatlım selam gündüz yazdım yazdım tam iletilecek bilgisayarım kilitlendi :(( o sırada Arya uyandı eeeeee bu saate kaldım ... dün transferimizin 1. yılıydı Arya ya bugün babası pasta almıştı annemler geldiler şehirdışından ablamın eşi ve oğlu gelmişti onlar geldiler derken curcuna olduk birde bu gece benim emarım vardı Arya yı anneme bırakıp emar çektirmeye gittim geldim ancak yazmak için fırsat bulabildim .... öncelikle eşin gitmiştir Allah kavuştursun tatlım ..... eşinin ve senin işin zor ama dediğin gibi iş varken çalışıp para kazanmak lazım yoksa çocukda olunca maddi manevi sorumluluklar iki katına çıkıyor insan herşeyi düşünmek zorunda kalıyor ...... hepimizin hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım benim.... p.tesi günü dr.a gideceksin merakla bekliyorum inşallah herşey yolundadır bu konularda ben yorum yapmaktan pek çekinirim ama inanıyorum ki sonuç çok güzel olacak....... Godes canım yaa bari annene söyleseydin bu tedavini senin için çok zor olacak gerileceksin hani eşin burda olsa evinizde kalıyor olsan bu kadar sıkıntı yaratmaz ama şimdi biraz daha farklı ..... neyse herşeyin en iyisini sen daha iyibilirsin ben boşuna yorum yapmayım ;))

Tatlım seni çoook öpüyorum kendine çook iyibak veee mümkün olduğu kadar tedavine stres yapmadan devam et herşey çoook güzel olacak......

transferin birinci yılımı yaa süper. Allah nice nice uzun yıllar daha kutlamak nasip etsin canım.
Arcacığım maşalah dünya tatlısı bir bebek. Allah nazarlardan korusun :nazar: öyle çok koyma face fotolarını ya göz olur :)))) ben çok korkarım nazardan...
Canım ne emarı çektirdin geçmiş olsun umarım çok önemli bişey değildir...
canım dün sabah eşim gitti malesef :(((( ama tahminimce haftaya pazartesi opu olur o zaman gelecek benim canım aşkım. Ve seni yalnız bırakmayacağım 2-3 gün yanındayım dedi. Ama transferde olmayacak onunda çaresine bakacağım artık zaten transfer işide çok kolay ağrı falan olmuyor o yüzden sorun yapmıyorum.
Canım anneme gerçekten söyleyemem inan çok ama çok üzülür onun üzülmesindede ben dayanamam evet annemde kalıyorum ne yapim gizli gizli iğnemi oluyorum artık. zaten opuda eşim gelecek o yüzden idare edeceğim sorun yok tatlım...
Yarın sabah 9 da randevum gelir gelmez eve hemen güzel haberleri inşallah paylaşacağım. Ama şimdiden yumurtalarımı hissediyorum valla ağrı yapıyor kasıklarıma :))))) Kaç tane yumoş oldu merak ediyorum...
Canım inan çok ama çok arahtım stres yok ya tutmazsa diye bir düşncede yok. İlkinde çok heyecanlıydım şimdi ise çok rahatım. Zaten stres yapsanda yapmasanda olacağına varıyor kısmette ne varsa onu yaşıyorsun o yüzden kasmıyorum kendimi.
Bende seni kocaman öptüm aryamıda kokluyorummmmmm...

Godeees selam tatlım bugün eşim evde olduğu için ev temizledim eşim Aryacığıma baktı ben de çoook iş yaptım ama bittim saat bu saat oldu ....

Adacığmda Aryanın fotoğrafları için aynı şeyleri söyledi ama bir defa koymuş bolunduk ;)) bende nazardan çok korkarım ama Allah korusun minik meleğimi ...... nasıl Arya erkek çocuğuna benziyor değil mi :)) herkes onu erkek çocuğu sanıyor .....

Benim kalçamda hamileliğe bağlı kemik erimesi oldu :(( ağrılarım doğumdan 15 gün önce ortaya çıktı ama bebiş olduğu için emar çektiremedik doğumdan sonra emar çekildi vee kemik erimesi olduğu ortaya çıktı üzerine basmam kesinlikle yasaklandı doğumdan sonra 2 ay şehirdışına ablama gittim bize ablam baktı iyileşme olmazsa ameliyat dedi dr. kalçama platin takılacak :(( arkasından dizim ağrımaya başladı ..... kalçam şimdi daha iyi ama dizim geçmedi onun için emar çektirdim sonucunu salı günü alacağım .... platin içinde 3-4 ay sonra karar verilecek iyileşme sürecini bekliyor dr.lar..... bizden haberler böyle tatlım......

Yumurta toplama işleminde eşinin yanında olması çook iyi sanada ilaç gibi gelir ama transfer sonrası da çook iyi dinlenmen gerekir tatlım yaa .... ben transferi yaptırdım eve bile gelmedim hemmen hastenin yanında otel var 4 gün orada kaldım eve sonra geldim :)) hakkında hayırlısı olsun yarın güzel haberlerini bekliyoruz ..... bu arada belki biz yine şehirdışına ablama gidebiliriz ama sorun değil ben yine yazarım size....

Kendine çook iyibak tatlım çoook öpüyoruz seni............

kızlar ben geldim herşey yolunda gidiyor şimdilik. Rahim gayet iyimiş 15 civarındada yumurtam varmış. perşembe öğlen kontrol var gene :)))) belki cumartesi toplanır yumoşlar...

Godeees selam tatlım bugün eşim evde olduğu için ev temizledim eşim Aryacığıma baktı ben de çoook iş yaptım ama bittim saat bu saat oldu ....

Adacığmda Aryanın fotoğrafları için aynı şeyleri söyledi ama bir defa koymuş bolunduk ;)) bende nazardan çok korkarım ama Allah korusun minik meleğimi ...... nasıl Arya erkek çocuğuna benziyor değil mi :)) herkes onu erkek çocuğu sanıyor .....

Benim kalçamda hamileliğe bağlı kemik erimesi oldu :(( ağrılarım doğumdan 15 gün önce ortaya çıktı ama bebiş olduğu için emar çektiremedik doğumdan sonra emar çekildi vee kemik erimesi olduğu ortaya çıktı üzerine basmam kesinlikle yasaklandı doğumdan sonra 2 ay şehirdışına ablama gittim bize ablam baktı iyileşme olmazsa ameliyat dedi dr. kalçama platin takılacak :(( arkasından dizim ağrımaya başladı ..... kalçam şimdi daha iyi ama dizim geçmedi onun için emar çektirdim sonucunu salı günü alacağım .... platin içinde 3-4 ay sonra karar verilecek iyileşme sürecini bekliyor dr.lar..... bizden haberler böyle tatlım......

Yumurta toplama işleminde eşinin yanında olması çook iyi sanada ilaç gibi gelir ama transfer sonrası da çook iyi dinlenmen gerekir tatlım yaa .... ben transferi yaptırdım eve bile gelmedim hemmen hastenin yanında otel var 4 gün orada kaldım eve sonra geldim :)) hakkında hayırlısı olsun yarın güzel haberlerini bekliyoruz ..... bu arada belki biz yine şehirdışına ablama gidebiliriz ama sorun değil ben yine yazarım size....

ay canım kim bilir nasıl yorulmuşundur . İşlerin hepsini bir güne sığdırmaya çalışınca zor oluyor gerçektende maf oluyorsun..
Valla canım ben aryayı bildiğim için hiç erkek çocuğuymuş gibi gelmedi bana ama cinsiyetini bilmeden baksaydım resimlere belki banada öyle gelebilirdi.
Aryacım anneciğinde baya büyük bir hasar bırakmış yaramaz. aryacım "Annecim benim doğurmakla bitmez işgençe demiş".
Canım inşallah platine gerek kalmaz ve iyileşirsin...
Off tatlım opu günü eşim varda transferde yok. Artık yemeğimi falan yapıcam transferden önce öyle idare edcem öğlen arkadaşım gelir bakar herhelde ama gece bende idare edeceğim :((( yapacak bişey yok.
Canım senin evin çok mu uzakki otelde kaldın anlamadım.Hiç doktorlar öyle bişey demiyorki. Zaten olacağı varsa oluyor tatlım yaa. Ben kağıthanede oturuyorum. Hastanede zaten gayrettepede 15 dk yol yani..Artık kısmet ne diyim tatlım.
:54::54::54::54:

bende bülent beye gidiyorum. ilk randevum geçen salıydı. yumurta rezervin çok iyi demişti. yarında rahi ,m filmi çektirip bülent beye göstermeye gideceğiz. kanallar açıksa aşılama yapacağız demişti. senin bahsettiğin yumurta toplama olayı nedir canım. aşılama oldunmu hiç? ne kadar ödedin? bizde eşimin tarafına söylemedik. gizli gizli gidip geliyoruz. birde kendi dükkanımız olduğu için aynı ortamdayız hepimiz.. herkesin işi zor cnm. ama zorla mücadele edeceğiz napalım..

canım hadi hayırlısı olsun çok az kalmış o zaman. Güzel güzel büyüsün yumoşların tatlım...
Canım en problemli kısım nasıl üstesinden geleceksin bilmiyorum. bizde kimseye söylemiyoruz çok zor oluyor.
Çok güzel plan yapman gerek o zaman...Yada eşin konuşsun bir yalan uydursun. Off bana sıkıntı bastı. Çünkü bende annemde kalıyorum genelde iğnelerimi bile gizli gizli yapıyorum. O kadar sıkılıyorumki anlatamam sana.

Canım aynen dediğin gibi bir yalan uyduracağız artık. Dün eşimle plan yapmaya çalıştık. Yarın dr. randevum var. Yarın akşama bana gelecekler. Büyük ihtimal Cuma Opu olacak o yüzden Cuma günü diğer eltime bırakırız bahane olarakda ablamın rahatsız olduğunu onu hst.ye götüreceğimi söyleyeceğiz.
Seninde işin çok zormuş. Eşin İzmir de . Sen burda.
Bizler herşeyi kolay elde edemeyenlerdeniz. Ama olsun. Böylelikle daha çok kıymet bilenlerden oluyoruz.
Allah yardımcımız olsun arkadaşım..

Ekin selam.... herşeyin yolunda olmasına çok sevindim yumoşlarda iyiler maşallah iyi gelişmişler inşallah tedavi sonuna kadar da herşey yolunda gider... tedavi sürecin bedenen beyinen dinlenmen gereken bir süreç çok yorulmuşsun :((
Kayınvalidenin ve görümcenin gelmesi kötü olmuş sen daha fazla gerilmeden bir çözüm bulmanız lazım ama nasıl Allah yardımcın olsun en kısa sürede feraha çıkarsın inşallah.....
Tedavi sürecinden bizi haberdar edersen çok sevinirim çok öpüyorum Allaha emanet olun.....

Selam canım. İnşallah canım inşallah. Allah razı olsun.
Gerçekten çok stersli geçiyor malesef.
Elimden geldiğince bütün gelişmelerden haberdar edeceğim tatlım.
Bende seni çok çok öpüyorum. Herşey için teşekkür ederim.
İyi ki varsınız.

Canım yaaa çok büyük geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun. Allahım acil şifalar versin inşallah.
Arya 'yı da benim için kokla olmaz mı. Anlattıklarından görmeden aşık oldum kızına. Allahım nazardan, kem gözden korusun inşallah. :nazar:

kızlar ben geldim herşey yolunda gidiyor şimdilik. Rahim gayet iyimiş 15 civarındada yumurtam varmış. perşembe öğlen kontrol var gene :)))) belki cumartesi toplanır yumoşlar...

Canımmmm çok sevindim. Yumurta sayında gayet iyimiş. Maşallah diyelim canım. Ay heycan yaptım birden ellerim terledi. :))

Back
X