Kızlar ben geldiiim , yazdım yazdım hepsi boşa gitti bilgisayarım kendini kapattı

(
godes canım Adacığımında söylediği gibi şifreli birşey yok erkek anneleri sanki zamanında kendileri kız çocuğu değillermiş gibi şimdi kız çocuğu olan anneleri belki bilerek belki de bilmeyerek kırıyorlar yada bu konuda ben çok kırılganım

( bu yolda ben çok üzüldüm yıprandım hatta 2 yıl içinde 10 yıl yaşlandım

( geçen yıl 2.5 ay hastanede yattım kan kaybettim çok kanamam oldu kan değerlerim sıfırlandı ünite ünite kan verdiler ben canımdan vazgeçtim taki bebişlerim beni zehirleyene kadar onlardan vazgeçmedim

(Allah bana erkek çocuk nasip etseydi kızımı ve oğlumu erken dünyaya getirip kaybetmezdim demekki nasibimde kız annesi olmak varmış

) Allah Arya yı bana bağışlasın sağlıklı sıhatli uzun bir ömür nasip etsin ne diyim .......
Sizlerden erkek bebek bekliyorum erkek anneleri benim kızımı beğenip talip olmuyorlar kızımı size vereceğim

)
canım sen hiç kafaya takma öyle dengesiz insanları. Hemen allaha havale et. Kurban olsunlar arya ya tatlım. Kız evlat gibisi varmı yaa. ne yalan söyliyim benim için kız erkek farketmez ama yüzdeye vurunca %51 kız %49 erke istiyorum.
Allah kızınla birlikte çooooooookkk uzunlar yıllar nasip atsın tatlım. Sen çok şanslı bir annesin dünyalar tatlısı bir kızın var...
Hemen tatlım bu ay yapıcam bir erkek bebek ama biraz küçük kalıcak yaşı. Kabul derseniz neden olmasın hani erkeğin yaşı büyük olsun isterler ya o bakımdan

Kocaman opüyorum seni ve boncuk gözlümü.
Bugün kocam süpriz yaptı ve geldi şimdi biraz onuna ilgileneyim. Yarında giremeyebilirim. Cumartesi gidecek kocacım....
Dualarım sizlerle kızlaaar sizleri çook öpüyorum.......