• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof. Dr. Bülent Baysal ile bebeğine kavuşmak tedavi geörenler....

• Konu Sahibi Konu Sahibi godes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Güzellikler size edebileceğim en güzel dua herşey dilediğinizce gönlünüzce olsun veeeee benim beni ve babasını parmağının ucunda oynatan minik kızım zeki vee alımlı Aryam gibi kızınız , oğlunuz olsun ama erkek annesi olursanız lütfen biz kız annelerine karşı kırıcı olmayın olur mu ;)) Adacan canım arkadaşım anladın kırgınlığımı değil mi :((

Çoook öptüm sizi......

canım benim Allah razı olsun güzel duaların için. anlamaz mıyım anladım tabi.. amaaaan boşver diyeceğim. her annenin gönlünde bir kız canavarı yatar aslında. o kırıcı olan erkek annelerinin bir de kızları olursa gör sen o zaman neler olur :)) güzel kızın ve fotolar hakkında söylediklerimi de unutma sakın canımın canıııı tamam mı :1:

Güzellikler size edebileceğim en güzel dua herşey dilediğinizce gönlünüzce olsun veeeee benim beni ve babasını parmağının ucunda oynatan minik kızım zeki vee alımlı Aryam gibi kızınız , oğlunuz olsun ama erkek annesi olursanız lütfen biz kız annelerine karşı kırıcı olmayın olur mu ;)) Adacan canım arkadaşım anladın kırgınlığımı değil mi :((

Çoook öptüm sizi......

Ahh canım benim ne güzel dileklerde bulunmuşsun çok teşekkür ederim tatlım. Ama şifreli yazdığın şeyi ben anlayamadım tabikide :))))))
Seni ve mis kokulu aryayı kocaman öptüm. desteğin için çok teşekkür ederim..:emir_bebek::emir_bebek:

Ahh canım benim ne güzel dileklerde bulunmuşsun çok teşekkür ederim tatlım. Ama şifreli yazdığın şeyi ben anlayamadım tabikide :))))))
Seni ve mis kokulu aryayı kocaman öptüm. desteğin için çok teşekkür ederim..:emir_bebek::emir_bebek:

yok canım şifre değil ki, erkek anası olan arkadaşlar kız çocuk da neymiş erkek çocuk aşkmış gibilerinden hissiyatlarını dile getirince kız anneleri de kırılıyor haliyle. bundan bahsediyoruz :))

canımmmm :) aynen dediğin gibi, birinden sonra gerisi çorap söküğü gibi gelecek sanki.. benim bu tedavinde içimden çok olumlu hisler geçiyor inan. göreceksin herşey gönlündeki gibi olacak güzel gözlerinin içine bakan güzel gözlü bir oğlun olacak inşallaaaah :)

bak gör canım arkalı önlü hamile kalacağız buna inanıyorum.
Güzel temennilerin için çok teşekür ederim tatlım.

yok canım şifre değil ki, erkek anası olan arkadaşlar kız çocuk da neymiş erkek çocuk aşkmış gibilerinden hissiyatlarını dile getirince kız anneleri de kırılıyor haliyle. bundan bahsediyoruz :))

inanmıyorum böyle insanlar varmı hala. Ne fark eder yahu kız yada erkek. Önemli olan hayırlı evlat olsun.
valla öyle konuşsanların başına allah öle bir dert verirki neye uğradıklarına şaşırırlar.
Allah ıslah etsin ne diyim başka....

inanmıyorum böyle insanlar varmı hala. Ne fark eder yahu kız yada erkek. Önemli olan hayırlı evlat olsun.
valla öyle konuşsanların başına allah öle bir dert verirki neye uğradıklarına şaşırırlar.
Allah ıslah etsin ne diyim başka....

yok canım onlar da farkında değiller ki, yoksa kötü niyetten değil :) kız isterken erkek bebek olunca önce hayal kırıklığı, doğumdan sonra da aşk yaşadıkları için herhalde :))

Kızlar ben geldiiim , yazdım yazdım hepsi boşa gitti bilgisayarım kendini kapattı :((

Godes canım Adacığımında söylediği gibi şifreli birşey yok erkek anneleri sanki zamanında kendileri kız çocuğu değillermiş gibi şimdi kız çocuğu olan anneleri belki bilerek belki de bilmeyerek kırıyorlar yada bu konuda ben çok kırılganım :(( bu yolda ben çok üzüldüm yıprandım hatta 2 yıl içinde 10 yıl yaşlandım :(( geçen yıl 2.5 ay hastanede yattım kan kaybettim çok kanamam oldu kan değerlerim sıfırlandı ünite ünite kan verdiler ben canımdan vazgeçtim taki bebişlerim beni zehirleyene kadar onlardan vazgeçmedim :((Allah bana erkek çocuk nasip etseydi kızımı ve oğlumu erken dünyaya getirip kaybetmezdim demekki nasibimde kız annesi olmak varmış ;)) Allah Arya yı bana bağışlasın sağlıklı sıhatli uzun bir ömür nasip etsin ne diyim .......

Sizlerden erkek bebek bekliyorum erkek anneleri benim kızımı beğenip talip olmuyorlar kızımı size vereceğim ;))

Dualarım sizlerle kızlaaar sizleri çook öpüyorum.......

Kızlar ben geldiiim , yazdım yazdım hepsi boşa gitti bilgisayarım kendini kapattı :((

Godes canım Adacığımında söylediği gibi şifreli birşey yok erkek anneleri sanki zamanında kendileri kız çocuğu değillermiş gibi şimdi kız çocuğu olan anneleri belki bilerek belki de bilmeyerek kırıyorlar yada bu konuda ben çok kırılganım :(( bu yolda ben çok üzüldüm yıprandım hatta 2 yıl içinde 10 yıl yaşlandım :(( geçen yıl 2.5 ay hastanede yattım kan kaybettim çok kanamam oldu kan değerlerim sıfırlandı ünite ünite kan verdiler ben canımdan vazgeçtim taki bebişlerim beni zehirleyene kadar onlardan vazgeçmedim :((Allah bana erkek çocuk nasip etseydi kızımı ve oğlumu erken dünyaya getirip kaybetmezdim demekki nasibimde kız annesi olmak varmış ;)) Allah Arya yı bana bağışlasın sağlıklı sıhatli uzun bir ömür nasip etsin ne diyim .......

Sizlerden erkek bebek bekliyorum erkek anneleri benim kızımı beğenip talip olmuyorlar kızımı size vereceğim ;))

ah canım kardeşim senin yaşadıklarını bir Allah bir de sen bilirsin, sınavın çok büyüktü, mükafatın da güzel yavrun oldu Rabbime binlerce şükürler olsun. senin hassaslığın değil de söylenen bazı cümlelerin haddini aşması diyelim, hoş olmuyor ama yapacak birşey de yok, herkes duyarlı olamıyor demek ki..

senin kızına kurban olsun erkekler, o kadar oya gibi bir yüze bakan bir daha ondan vazgeçebilir mi :nazar: inşallah bahtı da kendi kadar güzel olsun kızımızın..

yok canım onlar da farkında değiller ki, yoksa kötü niyetten değil :) kız isterken erkek bebek olunca önce hayal kırıklığı, doğumdan sonra da aşk yaşadıkları için herhalde :))
Valla ne olursa olsun tatlım insan kulağından çıkanı duymalı. Karşı taraf nasıl anlar diye düşünmeli sonuçta bak cnsn üzülmüş bu duruma. Valla ben bişey derken yüz kere düşünürüm karşı taraf yyanlış anlarmı diye..

godes canım Adacığımında söylediği gibi şifreli birşey yok erkek anneleri sanki zamanında kendileri kız çocuğu değillermiş gibi şimdi kız çocuğu olan anneleri belki bilerek belki de bilmeyerek kırıyorlar yada bu konuda ben çok kırılganım :(( bu yolda ben çok üzüldüm yıprandım hatta 2 yıl içinde 10 yıl yaşlandım :(( geçen yıl 2.5 ay hastanede yattım kan kaybettim çok kanamam oldu kan değerlerim sıfırlandı ünite ünite kan verdiler ben canımdan vazgeçtim taki bebişlerim beni zehirleyene kadar onlardan vazgeçmedim :((Allah bana erkek çocuk nasip etseydi kızımı ve oğlumu erken dünyaya getirip kaybetmezdim demekki nasibimde kız annesi olmak varmış ;)) Allah Arya yı bana bağışlasın sağlıklı sıhatli uzun bir ömür nasip etsin ne diyim .......

canım sen hiç kafaya takma öyle dengesiz insanları. Hemen allaha havale et. Kurban olsunlar arya ya tatlım. Kız evlat gibisi varmı yaa. ne yalan söyliyim benim için kız erkek farketmez ama yüzdeye vurunca %51 kız %49 erke istiyorum.
Allah kızınla birlikte çooooooookkk uzunlar yıllar nasip atsın tatlım. Sen çok şanslı bir annesin dünyalar tatlısı bir kızın var...
Hemen tatlım bu ay yapıcam bir erkek bebek ama biraz küçük kalıcak yaşı. Kabul derseniz neden olmasın hani erkeğin yaşı büyük olsun isterler ya o bakımdan :60:
Kocaman opüyorum seni ve boncuk gözlümü.
Bugün kocam süpriz yaptı ve geldi şimdi biraz onuna ilgileneyim. Yarında giremeyebilirim. Cumartesi gidecek kocacım....

Selam kılzlar.. gecenin bu saatinde forumlara daldım.. bülent beyle bugün tanıştım.. rahim filmi istedi. eğer kanllar açıksa aşılama ile döllenme yapacağını söyledi. bugün adetimin 3.günü. klomen daha önce 2 sefer kullanmıştım başka doktor tarafından. ama bu doktor klomen gerek duymadı. yumurtlaman gayet güzel dedi. eşimdede sonuçlar iyi .aşılama nasıl yapılıyor.1 hafta boyunca iğnemi yapılıyor. bana doktor eşimin spermini benim dölüme yerleştirme işlemi olduğunu söyledi. ama yazdıklarınız benimkinden farklı gibi.. 3,5senlik evliyim . 2,5 senedir bebişimiz olmadı henüz.. bilgilerinzle bana yardımcı olurmusunuz.. aşılma için adetli olmammı gerkiyor? beni hangi süreçler bekliyor. ??

ve.. aşılama maliyeti nedir ?
aşılama maliyeti nekadardır.. tüp bebek için 2500$ civarı artı ilaçlar da 1000tl civarıymış.. aşılama da da bu kadar pahalı bir işlemmi ?

Kızlar nasılsınız yoksunuz hiiiç ortalarda, ben bugün Arya yı bıraktım ve şirkete çalışmaya geldim :(( çook yoğun çook karışık işlerim ama bir girip size bakayım dedim. Akşam eve erken gidebilirsem tekrar uğrarım öptüm sizi...

Aşılamayı soran arkadaşımızada bilgi vermek isterim..... ben aşılamayı yaptırdım ama dr.un isteği üzerine yoksa ben yaptırmamak adına çok direnmiştim .... dedikleri gibi spermler alınıyor ve sağlıklı bir ortamda size transfer yapılıyor normalde de eşinizle birlikte olsanız aynısı bana kalırsa :(( ama Bülent Bey dediğine göre demekki sonuç alınabilecek gibi görmüştür... çünki ben aşılama işlemini Bülent Beye söylediğimde boşuna yapmışlar ne gerek varmış ki demişti demekki sizde işe yarayabilecek durumda yaniii tutarsa çoook şanslısınız demektir hayırlı olsun şimdiden......... ücret olarak ilaçlarla birlikte toplam 1200 lira civarında tutmuştu 2009 yılında Amerikan hastanesinde yapılmıştı işlem ... seni bilgilendire bildiysem ne mutlu bana ....

Tedavin hayırlı olsun tatlııım.........

Kızlar nasılsınız yoksunuz hiiiç ortalarda, ben bugün Arya yı bıraktım ve şirkete çalışmaya geldim :(( çook yoğun çook karışık işlerim ama bir girip size bakayım dedim. Akşam eve erken gidebilirsem tekrar uğrarım öptüm sizi...

Aşılamayı soran arkadaşımızada bilgi vermek isterim..... ben aşılamayı yaptırdım ama dr.un isteği üzerine yoksa ben yaptırmamak adına çok direnmiştim .... dedikleri gibi spermler alınıyor ve sağlıklı bir ortamda size transfer yapılıyor normalde de eşinizle birlikte olsanız aynısı bana kalırsa :(( ama Bülent Bey dediğine göre demekki sonuç alınabilecek gibi görmüştür... çünki ben aşılama işlemini Bülent Beye söylediğimde boşuna yapmışlar ne gerek varmış ki demişti demekki sizde işe yarayabilecek durumda yaniii tutarsa çoook şanslısınız demektir hayırlı olsun şimdiden......... ücret olarak ilaçlarla birlikte toplam 1200 lira civarında tutmuştu 2009 yılında Amerikan hastanesinde yapılmıştı işlem ... seni bilgilendire bildiysem ne mutlu bana ....

ay canımmm inşallah bugün de çok geçlere kalmazsın kuzum benim.. sen bir işe başladın mı geceyi etmeden çıkamıyorsun :(( Allah kolaylık versin tatlım. bugün bana da hiç geçmiyor gibi geliyor, iş yok öyle boş boş takılıyorum ve canım sıkılıyor, keşke sana yardıma gelebilsem..

seni çok öpüyorum kuzum, kendini çok yormamaya çalış..

merhaba cnm. bilgilerini paylaştığın için teşekkür ederim cnm. En azından ön bilgim oldu. Fiyatların bu kadar yüksek olması ve diğer yerlerden çok çok pahalı olması huzursuz etti şimdi beni.bakalım bana ne fiyat verecek.1200 tl. dediğin tutar ssk lı fiyat mı değil mi canım ? :71:

canım valla benim dün eşim geldi tatlım onunla birlikteydim taksim falan yaptık o yüzden uğrayamadım .
Demek işe gittin canım allah kolaylık versin sana. Boncuk gözlüme kim bakıyor bakıcısımı var..

Son düzenleme:
Sanki ilk tup bebek tedavimmis gibi az once cok heyecanli bir sekilde ilk ignemi oldum :))))
Yavas yavas suzgec olmaya basliyorum :9:

Canım hayırlı olsun.
İnşallah bu son tedavin olur ve bu sefer bebişine kavuşursun tatlım.
İğne olayı ne zor bir olaymış.
İğne saatim yaklaşınca heycan yapıyorum. Kendimi çok kasıyorum.

Selam kılzlar.. gecenin bu saatinde forumlara daldım.. bülent beyle bugün tanıştım.. rahim filmi istedi. eğer kanllar açıksa aşılama ile döllenme yapacağını söyledi. bugün adetimin 3.günü. klomen daha önce 2 sefer kullanmıştım başka doktor tarafından. ama bu doktor klomen gerek duymadı. yumurtlaman gayet güzel dedi. eşimdede sonuçlar iyi .aşılama nasıl yapılıyor.1 hafta boyunca iğnemi yapılıyor. bana doktor eşimin spermini benim dölüme yerleştirme işlemi olduğunu söyledi. ama yazdıklarınız benimkinden farklı gibi.. 3,5senlik evliyim . 2,5 senedir bebişimiz olmadı henüz.. bilgilerinzle bana yardımcı olurmusunuz.. aşılma için adetli olmammı gerkiyor? beni hangi süreçler bekliyor. ??

ve.. aşılama maliyeti nedir ?
aşılama maliyeti nekadardır.. tüp bebek için 2500$ civarı artı ilaçlar da 1000tl civarıymış.. aşılama da da bu kadar pahalı bir işlemmi ?

Canım hayırlı olsun. İnşallah tez zamanda bebişini kucağına alırsın.
Hiç aşılama yaptırmadığım için konuyla ilgili bir bilgim yok.

ay canımmm inşallah bugün de çok geçlere kalmazsın kuzum benim.. sen bir işe başladın mı geceyi etmeden çıkamıyorsun :(( Allah kolaylık versin tatlım. bugün bana da hiç geçmiyor gibi geliyor, iş yok öyle boş boş takılıyorum ve canım sıkılıyor, keşke sana yardıma gelebilsem..

seni çok öpüyorum kuzum, kendini çok yormamaya çalış..

Canım benim yine geç geldim saat 21:00 de ancak evde olabildim Arya ve eşim annemdeydi bende anneme geldim çoook yoruldum :(( ama halen çook işim var evden yapmaya çalışıyorum şirketle bağlantı kuruyorum program yüklettik ama Arya ile çoook zooor...... haftasonu için evrakları eve getirdim eşim bakabilirse ben haftasonu çalışmaya devam edeceğim .....

Sen ne güzel sakin birgün geçirmişsin benim yerimede bir kahve keyfi yapsaydın;))
Tatlım benim Arya ve ben seni çook öpüyoruz......

canım valla benim dün eşim geldi tatlım onunla birlikteydim taksim falan yaptık o yüzden uğrayamadım .
Demek işe gittin canım allah kolaylık versin sana. Boncuk gözlüme kim bakıyor bakıcısımı var..

Gözünaydın olsun tatlım ohh negüzel gezmişsiniz bende çoook özledim İstiklal Cad. özgürce gezmeyi :(( 1 yılı geçmiştir ben gitmeyeli neyse ne yapalım yaza inşallah Arya ile gideriz...... eşin ne iş yapıyor ki farklı bir şehirde yaşıyor tabii cevap vermek istersen çok özel değilse ;))

İşe gittim tatlım ama evde bakıcımız yok anneme bıraktım annem çok yakın bize eşimde iş dönüşü anneme gitti ben yokum diye fırsat bu fırsat kayınvalidem de gelmiş :)) evde şenlik varmış yani.....
Boncuk gözlümde bende çook öpüyoruz seni tatlım eşin gidince yine görüşürüz eşine selamlar seni merak etmesin emin ellerde olduğunu söyle ;))

merhaba cnm. bilgilerini paylaştığın için teşekkür ederim cnm. En azından ön bilgim oldu. Fiyatların bu kadar yüksek olması ve diğer yerlerden çok çok pahalı olması huzursuz etti şimdi beni.bakalım bana ne fiyat verecek.1200 tl. dediğin tutar ssk lı fiyat mı değil mi canım ? :71:

Canım benim, ben hiç fiyat bakmadan işlemlerimi yaptırdım devlete de başvurmadım hepsini biz kendimiz ödedik diğer yerlerde fiyatlar daha mı uygun ki çoook pahalı demişsin ... eee tabi Amerikan Hastanesi öpmüştür bizi :)) sen fiyat bak tatlım ama Bülent Beyede söyle pahalı gelirse ........

Back
X