merhaba arkadaşlar, hayatımın en çabuk geçen 12 günüydü. Çekilmez bir kadın oldum yine, uykusuz yorgun lanet... Ertuğrulun sarılık tehlikesi vardı doktor bana bu çocuğa kilo aldır dedi, emzir emzirebildiğin kadar dedi. Ben de iki saatte bir meme, az geldiyse sağılmış süt ve bir kaç kez de mama verdim. 2950 olmuşuz, sarılık testinde bilirubin seviyesi düşmüş, atlattık yani ama kendimi siz deyin montofon ben diyeyim hollanda inek gibi hissettim. Bi de emziren kadının memesi herkesçe ağız burun gibi algılanıyor. ben emzirince herkes başıma toplanmakta sakınca görmüyor. gerçi emmede ilk zaman sorun yaşadığımız için ben de resmen saldım ikizleri perdeleri kapatıp gezdim evde cıbıl cıbıl

Aranır aranmaz ağzına tıkayım diye. Giy çıkar başa çıkamadım ama şimdi rutine bağladık sayılır. Geceleri çok uyanıyor ya da uyumuyor ama gündüzleri hep uykuda şimdilik anası kılıklı.
Test gününü bekleyen canlarım idrar testi yapmayın ben de çıkmadı 12. gün bile ya da ben dandik marka kullandım bilmiyorum. Ayrıca belirtim de olmadı. Değişiyor kişiden kişiye. Ama ben ilk kan testini 9. gün yapmıştım ya da 8. orda çıkmıştı. Yine de sağlam olsun gününü beklemeye çalışın. Çok dua ediyorum valla, hayırlısıyla tutunsun bebekler. Hepinizxi öpüyorum şimdilik ve heyecanla sonucu bekliyorum ama ne olursa olsun önce canlarınıza sağlık diliyorum.