- Konu Sahibi Teletabiii
-
Cumartesi de bugün gidicem müsait bi zamanda kan vermeye, normal adete döndüm çünkü artk pztden beriboşuna ilaç iğne şişmeye devam etmeyim bari bişe yoksa
Ne diyelim veren de Allah vermeyen de Allah, vardır bir hikmeti... hakkımzda hayırlı olan neyse o olsun
Malesef negatif
Önümüze bakıcaz artık
İnşallah normal gebeliktir, dış gebelikte değerler yüksek oluyor galiba canım, yani belki kimyasal olabilir mi olumlu değilse , bilemedim de... dediğim gibi güzel artar inşallah da normal gebelşk devam eder...Geçmiş olsun canım yaa. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah ileride.
Ben de dış gebelikten şüphelenmeye başladım. Baya da tehlikeli bir şeye benziyor. Cumartesi artmazsa belli olur zaten.
Karnımın alt bölgesi ve sağ kasığım ağrıyor belirtiler uyumlu.
Hayırlısı.
Aynen herşeyin bir vakti var nasipten ötesi de yok demekki zamanı değilmiş en kısa zamanda dileğin gerçekleşir inşallahİnşallah normal gebeliktir, dış gebelikte değerler yüksek oluyor galiba canım, yani belki kimyasal olabilir mi olumlu değilse , bilemedim de... dediğim gibi güzel artar inşallah da normal gebelşk devam eder...
Benim için doğru zaman bugün değilmiş demekki, elbet olacaktır güzel şeyler...
İnşallah bakalkmİnşallah normal gebeliktir, dış gebelikte değerler yüksek oluyor galiba canım, yani belki kimyasal olabilir mi olumlu değilse , bilemedim de... dediğim gibi güzel artar inşallah da normal gebelşk devam eder...
Benim için doğru zaman bugün değilmiş demekki, elbet olacaktır güzel şeyler...
Off bu belirsizlikAkıntı kırmızıya döndü
Off bu belirsizlikyani yükseliyor değer bi yandan da, ne dediler görüşebildin mi hemşireyle ?
Bahçecimiydi ilki?Eşim bir daha deneyelim son atış artık diyor yaşım 40 olacak çünkü
Oğluma kavuştuğumuz yerde yaptırıcaz yorucu ve masraflı olacak ama aklımız kalmaz artık.
Bahçecimiydi ilki?
Gönlünüze göre olsun inşallah canım, güzel düşün sonu güzel olsun da, bütün yorgunluğu unutursunuz inşallahh..
Eşim bir daha deneyelim son atış artık diyor yaşım 40 olacak çünkü
Oğluma kavuştuğumuz yerde yaptırıcaz yorucu ve masraflı olacak ama aklımız kalmaz artık.
Amin çok sağolunHayırlısı neyse o olsun hakkınızda oğlunu da Allah sana bağışlasın uzun ömrü olsun inşallah
Eray hocayla görüşecek misin, doktor doktor gezmek gerçekten çok yorucu ya. Adetin bitince haber ver bir randevu ayarlayalm demişti Esra hemşire ama çok sıkıldım artk ben de yıllardır doktor doktor gezip aynı şeyleri konuşmaktanHayır memorial. Bahçeci bana hiç güvenilir gelmiyor o yıllardan beri.
Amin inşallah herkes için öyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?