Tüp Bebek Merkezleri Prof. dr KAAN AYDOS 'a eşi tedavi olup doğal yolla hamile kalanlar.....

seneyebelki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
427
311
123
Arkadaşlar merhaba biz bir kere tüp bebek denedik ve negatif sonuç aldık Kaan Aydos a tedaviye başladı eşim 2-3 aylık tedavi süreci olacak ..bizim gibi olup da tedavi sonrası doğal yolla gebe kalan var mı ??

Arkadaşlar merhaba biz bir kere tüp bebek denedik ve negatif sonuç aldık Kaan Aydos a tedaviye başladı eşim 2-3 aylık tedavi süreci olacak ..bizim gibi olup da tedavi sonrası doğal yolla gebe kalan var mı ??
Merhaba, bizde bir hafta önce muayene olduk Kaan bey'e. Bende başarısız bir aşılama geçirdim. Morfoloji ve hareket sorunumuz var...Hakkımızda hayırlısı, test yaptırdınızmı?

Merhaba, bizde bir hafta önce muayene olduk Kaan bey'e. Bende başarısız bir aşılama geçirdim. Morfoloji ve hareket sorunumuz var...Hakkımızda hayırlısı, test yaptırdınızmı?
DNA hasar testi yapılıyor sonucu 15güne açıklanır bize bir diyet verdi eşim bu hafta muayene oldu siz hangi aşamasındasınız tedavinin

DNA hasar testi yapılıyor sonucu 15güne açıklanır bize bir diyet verdi eşim bu hafta muayene oldu siz hangi aşamasındasınız tedavinin
Bizde testi muayenenin ertesi günü verdik 26 sında belli olacak, hocaya mail atacağız oda danırım ilaçları mail aracılığı ile bildirecek anlayacağınız şu an için hala beklemedeyiz, hıcada maillere 1 hafta sonra cvp veriyormuş:(

Bu arada bol bıl nohut yap dedi bana hoca, keçiboynuzu tozu, kuru incir, bol yeşil sebze, kırmızı et yasak, ısırgan çayı

Bizde testi muayenenin ertesi günü verdik 26 sında belli olacak, hocaya mail atacağız oda danırım ilaçları mail aracılığı ile bildirecek anlayacağınız şu an için hala beklemedeyiz, hıcada maillere 1 hafta sonra cvp veriyormuş:KK43:
evet testin sonucuı geç geliyor bekleyip göreceğiz güzel olur inşallah herşey

Ya kızlar Kaan hoca Ankarada oraya gidemeyiz diye İstanbulda Emre Bakırcıoğluna gittik özellikle sordum yenmesi-yenmemesi gereken bir şey varmıdır diye yok herşeyi yesin ama mevsimi olması şartıyla dedi. Biz kendimiz dna hasar testi yaptıralım dedik onun için de gerek yok çünkü hasar varsa yapılcak bişey yok dedi.. Morfoloji sıfır ve hareket az.. 4 tüp denedik hep 5. Güne gitti ama yine de olmadı :( sizden ricam dna hasar için Kaan hoca ne derse yazarmısınız? Olmadı Kaan hocaya gidelim burdan pek bir şey elde edemedik çünkü

Ya kızlar Kaan hoca Ankarada oraya gidemeyiz diye İstanbulda Emre Bakırcıoğluna gittik özellikle sordum yenmesi-yenmemesi gereken bir şey varmıdır diye yok herşeyi yesin ama mevsimi olması şartıyla dedi. Biz kendimiz dna hasar testi yaptıralım dedik onun için de gerek yok çünkü hasar varsa yapılcak bişey yok dedi.. Morfoloji sıfır ve hareket az.. 4 tüp denedik hep 5. Güne gitti ama yine de olmadı :KK43: sizden ricam dna hasar için Kaan hoca ne derse yazarmısınız? Olmadı Kaan hocaya gidelim burdan pek bir şey elde edemedik çünkü
Kaan beye mail at hastası olman gerekmiyor cevap yazar

Öyle mi gerçektende? Çok iyi olur bu.. Yani dna hasar testi yaptıralım o zaman. Emre bey neden gerekli görmedi anlamadım.. Sizlere ne kadar ayrıntılı muayeneler olmuş keşke bizde oraya gitseydik
Sen mail at canım www.kaan aydos.çom mavi renkle soru mj yaz bölümü var once formu doldur ne istersen sor 4 gün içinde cevap verir hayırlısı olsun gelmek istersen bi an once randovu al ben 6 ay bekledim çok dolu

Back
X