Tüp Bebek Merkezleri Prof.Dr. Osman Develioğlu Bursa Jimer Hastanesi Taniyan Var mı?

hadi bakalım hayırlısı yarını atlattınmı gerisi kolay zaten allah yardımcın olur inş. kolaylıkla hallolur canım

sağolun kızlar Allah inşallah biran önce hepinize nasip etsin bu duyguları hem de sorunsuz kolay gebelik nasip etsin.. doğumda heyecandan dilim tutulmazsa aklıma gelen herkese dua edicem..
kızlar yeni geldim yumoşlarımı topladılar biraz sancım var dinleniyorum

geçmiş olsun inşallah bir sürü kaliteli embryon olur da hangisini transfer edeceğini şaşırır osman hoca :))

inşallah güzelim inşallah. saol güzel dileklerin için. dualarını eksik etme canım

nesrin geçmiş olsun cnm inş hep en kaliteli olurlar yarın ararlar herhalde bilgilendirmek için hakkında hayırlısı olsun benimde yarın test günüm ama çok korkuyorum yaptırmaya o kocaman sıfırı görmek istemiyorumm off yaa çok zor bi süreç buuu bu gece sabah olmaz bana:2:

sinem sonucunu merak ettim inşallah pozitiftir..
nesrincim senin de kaç tane döllendiği belli olur akşama habersiz bırakma bizi..

sinem sonucunu merak ettim inşallah pozitiftir..
nesrincim senin de kaç tane döllendiği belli olur akşama habersiz bırakma bizi..

ayşecim kan verdim ama yarın öğlen alıcam sonucu idrar testi yaptım bugun negatif çıktı yani anlıcağın olmadı yine kısmet tüp bebeğe bakalım

kızlar dün 15 adet yumoşum toplandı bu akşam doktorumla konuştuk 9 tanesi döllenmiş şimdilik iyi durumdalar allahın izniyle böyle giderler de mutluluğum bozulmaz allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

kızlar yeni geldim yumoşlarımı topladılar biraz sancım var dinleniyorum

geçmiş olsun canım çok zor oluyomu neyle uyuttular iğneylemi narkozlamı transferde bugün yarın olur herhalde allahım hayırlısıyla yardımcımız olsun ben bugün çok zor bigün atlattım tahlillleri sskdan halledemedik özelden yaptırmak zorunda kaldım herşeyde vardır bi hayır yapçak bişey yok lucrini vurmaya başladım kendim onun stresi yetiyo zaten bayağı zorlu bi yol gerçekten diğer ilacada çarşamba günü başlıcam bakalım tüp bebek deyip geçmemek lazım çok zorlu bi yol ve ben daha yolun başındayım inş. bu eziyete değerde bebişlerimizide kucağımıza alırız bu arada bu iğneler kilo aldırıyomu canım ya inş. aldırmaz :)))

ayşecim kan verdim ama yarın öğlen alıcam sonucu idrar testi yaptım bugun negatif çıktı yani anlıcağın olmadı yine kısmet tüp bebeğe bakalım

canım idrar testine güvenme daha belli olmaz kendini hemen üzme sakın herşeyin hayırlısı zaten kısmetimizde varsa olcak bakalım hepimiz için...inş. hayırlı haberlerini alırız...

canım burda ne güzel hepimiz birbirimize destek oluyoruz inş. duaların gerçek olur hamilelerin duası tutar derler bizim için bol bol dua et arkadaşım senide allah bi avazda hayırlısıyla kurtarsın inş.:)))

kısmet artık cnm hayırlısı senin tedavin ne durumda nasıl gidiyor

canım ben daha yolun çok başındayım bugün lucrinlerde 2.günüm yarın gidecez bakalım kontrole ne dicek ama çok heyecanlıyım içimde sevinç hüzün karışık duygular yaşıyorum allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere hayırlı zamanda...

kızlar ben sonucumu aldım malesef negatif 0.67 olmadı yine nekadar ağlasak üzülsekte yok bi çare kısmet diyoruz sadece napalım inşallah tüp bebek tedavisi hayırlı olur

Son düzenleme:
sinemcim üzülme desem ne fayda ama geçiyor inan insan daha da hırslanıyor daha da çok istiyor inşallah en yakın zamanda kavuşursun hayırlı sağlıklı bir evlada..
ben de doktordan geliyorum ne desem bilmiyorum... kızım bu hafta neredeyse hiç kilo almamış hala sadece 1850 gr. ctesi ve salı tekrar kontrole gidicez eğer salıya kadar tekrar kilo almamış olursa sanırım haftaya doğumum olacak.. yumruk gibi oturdu içime ( eğer kilo almış olsa bile 37. haftada alacak tansiyon hastası kadınlarda 37. haftayı geçirmek risklidir dedi.. bu kadar çabuk olacağını düşünmemiştim hiç.. çok korkuyorum hem de çoook. ağzım dilim kilitlendi sanki..

cnm hamile kalmakla bitmiyor işte sorunlar doğuma kadar hep stres inşallah biraz daha büyür bebişin benim teyzemin kızınında çok küçük doğdu kızı biraz bakamı zor oldu ama rabbim yardım ediyor sıkma canını yavruna kavuşucaksın işte onu hayal et ne güzel keşke bizde o aşamalarda olsak inan bu stresler daha kötü sezeryan olur herhalde doğumun dua et cnm bol bol rabbim yardımcın olsun bebeğine ve sana sağlık versin

saolasın canım beni iğneyle uyuttular yarım saat içinde olup bitiyor merak etme daha sonrasında iki gecedir çok sıkıntı çektim benim ilk denememde bu kadar olmamıştı bunda sancıdan duramadım bugün rahatlayabildim oda fazla yumurta toplanmasındanmış ilkinde 8 adet bunda 15 adet yumurta toplandı tabi sıkıntı ondan canım .benim transferim cuma günü olacak hayırlısıyla çok heyecanlıyım hakkımızda hayırlısı olsun. bu arada seninde tedavin hayırlı olsun lucrine başlamışsın hiç strese girme kolay iğneler bunlar bu arada kilo aldırıyomu diye sormuşsu evet canım hemde nasıl ben kendime inanamıyorum resmen şiştim ve afedersin büyük vc ye tam beş gündür çıkamıyorum onunda sıkıntısıvar doktora sordum ilaçlar yapar dedi isal olabilmem için ilaç verdi siz nekadara anlaştınız fiyatta ,ilaçları kendinizmi doktorunuzmu temin ediyo güzel allahım herkezi bu zorlu süreçte yüzünü güldürsün sana gonolefmi merional diyemi iğne verdi canım merak ettim

canım iyke senle başta konuşmuşuk ve iyke bana ilaçları dışardan alın demişsin biz ilaçları dışardan aldık ve gayet uygun fiyata geldiler allahıma şükürler olsun tahlilleri sskda halledemedik ama olsun allahım bi taraftan üzerken bi taraftan güldürüryo yüzümüzü demek ilaçlar kilo aldırıyo o zaman yememe dikkat etmem lazım zaten şuan 70 kiloyum ilaçlarla olurum kimbilir kaç kilo... bana merional aldırdı bakalım ama daha başlamadık bugün iş çıkışı gidecem o zaman ne dicek acaba yalnız bi problem var ben hala regli olmadım o yüzdende çok gerginim rabbim ne olur yolunda götür şu işleride hayırlısıyla herşey olsun bitsin bi çırpıda canım sende şimdi bol bol ananas ye rahime yumurtanın tutunması için iyi geliyomuş yaptıran arkadaşlarım dedi transfere kadar ihmal etme hadi bakalım hangimizden güzel haberler gelecek.

kızlar ilaçlar dışardan dahamı uygun oluyor bana hep osman hoca veriyordu siz nasıl yaptınız birde nekadar dedi tüp bebek için bende bugun tlf edicem adet olunca ara demişti bu sabah oldum bu haftaiçinde çağıracak herhalde uzun protokol uygulancak bana yani bidahaki ay transferim olcak inşallah rabbim yüzümüzü güldürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…