kadriyecim mrb nasılsın canım ya akşamdan bu yana sana özelden yazayım diye uğraşıyorum bi türlü olmadı mesaj sayım azmış olmadı yarın benim için büyük gün öylen 12 de yumoşlarım toplanıyor hayırlısıyla akşam çatlama iğnelerimi vurdum bugün biraz sancılarım oldu aslında bana sorduklarını uzun uzun yazdım hepsine tek tek cevap verdim ama özelden gönderemedim bu arada sen ne yaptın bugün gidecektin doktora anlaştınızmı fiyatta, ilaçlarda, beni mutlaka bilgilendirr .merak ediyorum şu mesaj olayını çözeyim özeldende konuşuruz
canım gözün aydın inş. hayırlısıyla tez zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.canım şu yolu bi atlatalımda daha bebeği kucağıma almayı hayal bile edemiyorum inan daha çok yolumuz var....allah hepimiz yardımcısı olsun bende meryem suresini çok okuyroum senin gibi ve oğlum olursa adını yahya koymayı düşünüyorum allahım inş. nasip eder...
cnm saol güzel dileklerin için benimde son 1günüm pazartesi sonucu öğrenicem ama olmadı herhalde çok ağrım var napalım kısmet bu durumada alıştırdım kendimi inşallah tüp bebek tedavimizden güzel haberleri alırız rabbim bebeğine sağlık versin kızlar biraz kibar oluyor herhalde inşallah kuvöze girmesene gerek kalmaz douğumdan hemen sonra koklarsın yavrunu ne olur bizim içinde dua et.
nesrin sen nasılsın cnm yumurtaların toplanacaktı bugün galiba gelişmeleri yazarmasın cnm hayırlısı olsun hakkında .....
sağolun kızlar Allah inşallah biran önce hepinize nasip etsin bu duyguları hem de sorunsuz kolay gebelik nasip etsin.. doğumda heyecandan dilim tutulmazsa aklıma gelen herkese dua edicem..ayşecim demek çok az kaldı bebişine kavuşmana ayy ne güzel bi duygu deilmi inşallah bizlerde yaşarız aynı duyguları. canım hiç sıkma canını hayırlısıyla zamanında ve çok güzel bir bebek dünyaya getireceksin allah herkezin yardımcısı olsun
kızlar yeni geldim yumoşlarımı topladılar biraz sancım var dinleniyorum
sağolun kızlar Allah inşallah biran önce hepinize nasip etsin bu duyguları hem de sorunsuz kolay gebelik nasip etsin.. doğumda heyecandan dilim tutulmazsa aklıma gelen herkese dua edicem..
geçmiş olsun inşallah bir sürü kaliteli embryon olur da hangisini transfer edeceğini şaşırır osman hoca :))
sinem sonucunu merak ettim inşallah pozitiftir..
nesrincim senin de kaç tane döllendiği belli olur akşama habersiz bırakma bizi..
kızlar yeni geldim yumoşlarımı topladılar biraz sancım var dinleniyorum
ayşecim kan verdim ama yarın öğlen alıcam sonucu idrar testi yaptım bugun negatif çıktı yani anlıcağın olmadı yine kısmet tüp bebeğe bakalım
sağolun kızlar Allah inşallah biran önce hepinize nasip etsin bu duyguları hem de sorunsuz kolay gebelik nasip etsin.. doğumda heyecandan dilim tutulmazsa aklıma gelen herkese dua edicem..
geçmiş olsun inşallah bir sürü kaliteli embryon olur da hangisini transfer edeceğini şaşırır osman hoca :))
canım idrar testine güvenme daha belli olmaz kendini hemen üzme sakın herşeyin hayırlısı zaten kısmetimizde varsa olcak bakalım hepimiz için...inş. hayırlı haberlerini alırız...
kısmet artık cnm hayırlısı senin tedavin ne durumda nasıl gidiyor
sinemcim üzülme desem ne fayda ama geçiyor inan insan daha da hırslanıyor daha da çok istiyor inşallah en yakın zamanda kavuşursun hayırlı sağlıklı bir evlada..
ben de doktordan geliyorum ne desem bilmiyorum... kızım bu hafta neredeyse hiç kilo almamış hala sadece 1850 gr. ctesi ve salı tekrar kontrole gidicez eğer salıya kadar tekrar kilo almamış olursa sanırım haftaya doğumum olacak.. yumruk gibi oturdu içime( eğer kilo almış olsa bile 37. haftada alacak tansiyon hastası kadınlarda 37. haftayı geçirmek risklidir dedi.. bu kadar çabuk olacağını düşünmemiştim hiç.. çok korkuyorum hem de çoook. ağzım dilim kilitlendi sanki..
geçmiş olsun canım çok zor oluyomu neyle uyuttular iğneylemi narkozlamı transferde bugün yarın olur herhalde allahım hayırlısıyla yardımcımız olsun ben bugün çok zor bigün atlattım tahlillleri sskdan halledemedik özelden yaptırmak zorunda kaldım herşeyde vardır bi hayır yapçak bişey yok lucrini vurmaya başladım kendim onun stresi yetiyo zaten bayağı zorlu bi yol gerçekten diğer ilacada çarşamba günü başlıcam bakalım tüp bebek deyip geçmemek lazım çok zorlu bi yol ve ben daha yolun başındayım inş. bu eziyete değerde bebişlerimizide kucağımıza alırız bu arada bu iğneler kilo aldırıyomu canım ya inş. aldırmaz :)))
saolasın canım beni iğneyle uyuttular yarım saat içinde olup bitiyor merak etme daha sonrasında iki gecedir çok sıkıntı çektim benim ilk denememde bu kadar olmamıştı bunda sancıdan duramadım bugün rahatlayabildim oda fazla yumurta toplanmasındanmış ilkinde 8 adet bunda 15 adet yumurta toplandı tabi sıkıntı ondan canım .benim transferim cuma günü olacak hayırlısıyla çok heyecanlıyım hakkımızda hayırlısı olsun. bu arada seninde tedavin hayırlı olsun lucrine başlamışsın hiç strese girme kolay iğneler bunlar bu arada kilo aldırıyomu diye sormuşsu evet canım hemde nasıl ben kendime inanamıyorum resmen şiştim ve afedersin büyük vc ye tam beş gündür çıkamıyorum onunda sıkıntısıvar doktora sordum ilaçlar yapar dedi isal olabilmem için ilaç verdi siz nekadara anlaştınız fiyatta ,ilaçları kendinizmi doktorunuzmu temin ediyo güzel allahım herkezi bu zorlu süreçte yüzünü güldürsün sana gonolefmi merional diyemi iğne verdi canım merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?