yumurta takibini kendisi art de yapıyor, kan testi gerekirse de orada veriyorsun kanı onlar anlaşmalı labaratuvarlarında yaptırıyorlar testleri ama dışarda yaptırmak istersen de yaptırabiliyorsun, ben tahlil gerekirse dışarda işyerimin anlaşmalı olduğu bir merkez var orada yaptıryorum sorun olmuyor..
canım orada anlaşmalı labaratuvarda kan testleri için ayrı ücret alıyorlarmı acaba yoksa tüp bebek tedavisi ücreti içindemi hepsi.
tedavi sırasında bir kez e2 baktılar onun için ücret almadılar ama tedavi haricinde istenen tahliller ücretli..
herkese meraba bende osman hocaya gitmek istiyorum kendi merkezinde tüp bebek uygulamasına başladımı acaba birde muayene ücreti 300 diye duydum doğrumu tüp bebek toplam ne kadar tutuyor
bu zorlu yolda ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşallah herşey gönlümüzce olsun
ayşecim bende çok eskiden beri osman hocanın hastasıyım onu tanıdıktan sonra başka hiçbir doktora gitmedim son 1yıldır gidemiyorum sadece maddi açıdan fakat gecen tlf görüştük bazı testler istedi benden onları yaptırıp bayramdan sonra 4.tedavime başlamak istiyorum san sormak istediğim tüp bebeği ne kadara yapıyor bi bilgin varmı cnm. çevremdeki herkez gitme bidaha o doktora diyolar ama eşim ve ben kararlıyız bunca sene bi sonuç alamadın diyolar o bence elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyor rabbim izin vermedikten sonra hiç bişey olmuyor.....
hakkında hayırlısı canım doktorlar hep vesile Allah ol diyecek ki olsun ama bence bursada gidilebilecek en iyi isim yine de osman hoca..
tüp bebek ilaçlar dahil 5000 tl civarında tutuyor. Allah yardımcınız olsun.
arkadaşlar cumartesi günü itibariyle osman beyle tüp bebek tedavisine başlıyoruz. gelişmeleri burdan sizlere bildiririm... şuan bende uzun protokol uygulanacak yumurtalık rezervim az olduğu için doğum kontrol hapıyla başladık bakalım hayırlısı olsun artık ama içimde büyük bi heyecan ve mutluluk var herşey o kadar çabuk ve ani oldu osman beyle görüşmeye nasıl gittiğimi hala anlamıyorum bende hep tüp bebekten kaçıyodum ha bugün ha yarın derken hiç anlamadım nasıl olduğunu allahım sen ne kadar büyüksün...tesadüfler insanın hayatını nasılda değiştirebiliyo.... kimse ümitsiz olmasınn....
hayırlı olsun.. Allah bu yolda kimseyi çok uğraştırmasın..
arkadaşlar cumartesi günü itibariyle osman beyle tüp bebek tedavisine başlıyoruz. gelişmeleri burdan sizlere bildiririm... şuan bende uzun protokol uygulanacak yumurtalık rezervim az olduğu için doğum kontrol hapıyla başladık bakalım hayırlısı olsun artık ama içimde büyük bi heyecan ve mutluluk var herşey o kadar çabuk ve ani oldu osman beyle görüşmeye nasıl gittiğimi hala anlamıyorum bende hep tüp bebekten kaçıyodum ha bugün ha yarın derken hiç anlamadım nasıl olduğunu allahım sen ne kadar büyüksün...tesadüfler insanın hayatını nasılda değiştirebiliyo.... kimse ümitsiz olmasınn....
tedavin hayırlı uğurlu olsun canım benim bende osman beye gidiyorum tüp bebek tedavisi için daha henüz başlamadık hayırlısı ne ise onu versin rabbim bu yolda kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah cnm.bizi haberlerini verirsin...
bende osman hocanın yeni hastasıyım bana uzun protokolde başlattı bugünde tam anlamıyla tedaviye başladık ilk iğnemi orda yaptırdı allah her isteyenin lucağını doldursun
osman hocaya nasıl ulasabılırım bana ozelden numaralarını atabılırmısınız nerde gorve yapıyor suannn acaba bende bır muayene olmak ıstıyroum
bende osman hocanın yeni hastasıyım bana uzun protokolde başlattı bugünde tam anlamıyla tedaviye başladık ilk iğnemi orda yaptırdı allah her isteyenin lucağını doldursun
canım tedavimiz aynı döneme denk gelecek galiba benimde uzun protokol tanışsak ve birbirimizle bilgi alışverişinde bulunsak ne dersin. mesela bana iğne falan vermedi doğum kontrol hapı verdi kullan bitmeden 2 gün önce telefon et dedi... bak şimdi aramızda farklar var yani merak ettim sana ne iğnesi verdiki acaba... cevap verirsen memnun olurum bende osman beye güveniyorum o çok iyi bi doktor allahın izniyle birlikte başaracağız bunu ve bebeklerimiz kucağımızda olacak hayırlısıyla inş...
bende osman hocaya gitmeyi planlıyorum, randevuları kendimi veriyor, nekadar önce randevu almak gerekir ? birde ücreti nedir? muayene+ tüp bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?