Canım, ben çok memnun kaldım.Hemşiresinden hizmetlisine kadar çok ilgililer. Merak ettiğim, teredütler yaşadığım her konuyu sabırla dinleyip sorularımı cevapladılar.Ayrıca transferden sonra sa evimi sürekli arayıp nasıl olduğumu sordular.Armağan bey de işine çok profesyonelce yaklaşan bir doktor.Ben çok ümitsiz gitmiştim, çünkü çikolata kisti ameliyatından sonra tıkalı bir tüp ve yıpranmış yumurtalıklar ve azalmış yumurta rezervi ile çok şansımın olmadığını düşünüyordum.Bir de üstüne Osman hoca "Kaybedecek zamanın yok, elini çabuk tut bu yıl menopoza girebilirsin" dediği için de depresyondaydım.Armağan bey de bana moral verdi. "evet yumurtalıkların kötü durumda, ama 3-5 yumurta işimizi görür demişti".Buna rağmen Yalnız bir yumurtalığımdan 9 tane yumurta toplandı,diğer yumurtalık ameliyat sonrası arkaya gittiğinden ulaşamadı ona.Şansıma embriyoların hepsi 1. kaliteydi.Yalnız kızlar, tedaviye başlamadan önce kendime çok iyi bakmıştım, beslenmeme ve uyku düzenime çok dikkat ettim, her gün arı sütü-polen-bal karışımı yedim ve nerdeyse 1 yıl kesintisiz folik asit kullandım. Doktorlar inkar etse de ben bunların etkili olduğunu düşünüyorum. Umarım sizler de yavrularınıza kavuşursunuz. Merak ettiğiniz her konuda yardımcı olmaya çalışırım. Allaha emanet olun.NOT: Osman hoca doğurmamış kadına kist ameliyatı yapmıyor- faydadan çok zararı olduğunu düşünüyor. Keşke onu çok daha önce tanısaydım, böylece çocuk için 7 yıl beklemezdim