Tüp Bebek Merkezleri Prof.Dr. Osman Develioğlu Bursa Jimer Hastanesi Taniyan Var mı?

tam olarak bilmiyorum ama sanırım ilaçları ssk ödüyor yine de telefon ederseniz daha iyi olur. Osman hoca iyidir benim üçüncü denemem olucak takiplerimi hep kendisi yaptı. yaklaşık iki hafta sonra üçüncü tüp bebek denememiz olucak inşallah.

inşallah hayırlısıyla bu denemende yavrunu kucağına alırsın............diğer denemelerini nerde yaptırdın..........

merhabalar
öncelikle tedaviniz hayırlı olsun umarım müjdeli haberinizi alırız bizlerede umut olursunuz
bende osman beyle ilgili tecrübelerinizi merak diyorum birkaç sorum olacak;
art diye bir merkezde olduğunu söylemişsiniz f.s.m de acaba sgk yla anlaşması varmı bizim ikinci olacak denememiz ama çok kararsızım bir hakkımız daha var sgk nın karşıladığı.
eğer anlaşması yoksa maliyet hakkında bilgi verebilirmisin
şimdiden teşekkürler

canım sgk ile anlaşması yok bizim 1500 ilaçlar tuttu 200tl de muayene

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben doktor seçme aşamasındayım ve çok kararsız kaldım
Osman beye ilk gidişin mi onu tercih etme sebebin ne
muanenesine mi gittin ücret nasıl

canım benim osman beye ilk gidişim ve hemen başladım ama daha önceden yaptıran kişiler duydum o yüzden hemen onda başladım daha önce görüşmek için gittğim doktor çok açıklayıcı konuşmamıştı bu dr.gayet iyiydi ilk muayenede 200 tl verdik ilaçlar 1500 tuttu

tedavin hayırlı olsun canım........inşallah bebişini kavuşursun..........evet bende memnun kaldım.......banada yaptırmam için birsürü tset verdi.......fakat fakültede yaptırmamı istedi.........özel hastanelerde yaptırmayın dedi.......verdiği testlerin bazılarını acıbademde yaptırmıştım,ama yeniden fakültede yaptır dedi.......yarın fakültede testleri yaptırmak için gidicem......fakultedede çok gözümde büyüyor,ama napim,artık uğraşıcam yaptırmak için.........sanada verdiyse testleri fakültedemi yaptırmanı söyledi........

canım benim daha önceden yaptırdığım testler vardı o yüzden benden test istemedi sadece muayene etti ve başladık hayırlısıyla

canım benim osman beye ilk gidişim ve hemen başladım ama daha önceden yaptıran kişiler duydum o yüzden hemen onda başladım daha önce görüşmek için gittğim doktor çok açıklayıcı konuşmamıştı bu dr.gayet iyiydi ilk muayenede 200 tl verdik ilaçlar 1500 tuttu

ilk görüşmeye gittiğinde ücret alıyor mu

merhaba xergen........arkadaş daha önceden gidiyordu....benim ilk gidişim oldu......art ye,muayenehanesine gittim......ücret 200 tl.......senin ilk denemenmi olucak......

evet ilk denemem ama hala doktor görüşmesi yapmadım araştırma aşamasındayım

aylak....canım tüp bebek ücreti ne dedi size.......birde ilaçları kendinizmi aldınız......

Doktor Osman Haldun DEVELıOĞLU. Ne o doktor daki avra ve tavra ; ilk önce sekreteri bizim doktorumuz ön görüşme yapmıyor dedi ve ben de ısrarla doktordan randevu (doktor randevuları kendisi veriyor) aldım dedim o da halde hala hayır diye ısrar etti neyse sonunda sekreter doktora sordu beklesinler görüşürüm demiş.Doktorun yanına girdik ve ilk defa odasına gelmişiz kendisi telefonla konuşuyor ve elimizi bile sıkmadan oturun diye işaret etti. doktor beyin konuşması bittikten sonra sinirli bir şekilde ne vardı diye tersbir ses tonuyla konuşmaya başladı ben de 3.5 yıldır evlyiz ama hamile kalamıyorum uygulanması gereken ve yapılması gereken yöntemler hakkında sizinle görüşmmeye geldik doktor bey dedim.Sizin adınız ne ben size randevu vermedim demöes mi sonra telefon görüşmemizi hatırlatınca anımsadı..VE BENıM SOHBET ETMEYE VAKTıM YOK BEN DıREK MUAYENE EDERıM DEDı........... Bizde odasından çıktık...... Bu doktor hakkında başka hiçbirşey demiyorum Bu dünya da tek o doktor kalsa yine de ona gitmem.

aylak......dğer topiktede transferin hayırlı olsun demiştim canım.......inşallah tutarlarda ,kucağına bebişlerini alırsın.........sonucun lütfen banada bildir tamammı..........bende osman beyin istediği testleri yaptırmakla uğraşıyorum bakalım.......

bugün tahlil yaptırdım 11.gün değerim 150.2 çıktı galiba oldu ama çar.günü birdaha gidicem inşallah ikiye katlar

aylak.....canım bence kesin oldu..........bizim dr. bu değere süper diyor......şimdiden tebrik ederim........ALLAH sağlıklada kucağına almayı nasip etsin........:nazar:

Doktor Osman Haldun DEVELİOĞLU. Ne o doktor daki avra ve tavra ; ilk önce sekreteri bizim doktorumuz ön görüşme yapmıyor dedi ve ben de ısrarla doktordan randevu (doktor randevuları kendisi veriyor) aldım dedim o da halde hala hayır diye ısrar etti neyse sonunda sekreter doktora sordu beklesinler görüşürüm demiş.Doktorun yanına girdik ve ilk defa odasına gelmişiz kendisi telefonla konuşuyor ve elimizi bile sıkmadan oturun diye işaret etti. doktor beyin konuşması bittikten sonra sinirli bir şekilde ne vardı diye tersbir ses tonuyla konuşmaya başladı ben de 3.5 yıldır evlyiz ama hamile kalamıyorum uygulanması gereken ve yapılması gereken yöntemler hakkında sizinle görüşmmeye geldik doktor bey dedim.Sizin adınız ne ben size randevu vermedim demöes mi sonra telefon görüşmemizi hatırlatınca anımsadı..VE BENİM SOHBET ETMEYE VAKTİM YOK BEN DİREK MUAYENE EDERİM DEDİ........... Bizde odasından çıktık...... Bu doktor hakkında başka hiçbirşey demiyorum Bu dünya da tek o doktor kalsa yine de ona gitmem.

Merhaba.Mesajınızı okuduğumda (çok özür dilerim), çok güldüm.Osman bey sadece iyi bir doktor değil, aynı zamanda harika bir insandır. Sanırım etki - tepki olayı gerçekleşmiş aranızda. Bir de şunu merak ediyorum, ön görüşme yapan jinekolog var mı acaba. Osman beyin gerçekten sohbete zamanı yok. Hastalarına karşı kendini o kadar sorumlu hissediyor ki, doğru düzdün tatil bile yapmıyor. Onun sayesinde ben 7 yıl sonra iki çocuk sahibi oldum. Osman beye gelene kadar da bir sürü doktora, çok özür dilerim, bir ev parası yedirdim. Ayrıca hamileliğim boyunca ve sonrası her görüştüğümüzde bana psikolojik destek verdi ki bunu başka hiçbir doktorda görmedim.Umarım iyi bir doktor bulursunuz. Herşey gönlünüzce olsun.

merhaba arkadaşlar bende osman beyin 4 yıllık hastasıyım bende pko var 2 defa tüp denendi 7 ve 8. haftalarda kaybettim bebeklerimi son 1 yıldır gitmiyorum ara verdim biraz çünkü bazı tahliller yapıldı düşüklerin nedenini öğrenmek için kan pıhtılaşması çıktı yılbaşından sonra tekrar denmeyi düşünüyorum yine osman hocaya gidicem ben çok memnunumbirşey sormak istiyorum ilaçlar dahil nekadar tutyor tüp bebek kızlar birde o merkezi osman hocamı açmış.ücret konusunda bilgilendirirseniz sevnirim.

sinem 84 84.......merhaba.........şu an bende osman beye gidiyorum......benim 3 denemem var ve benimkilerde tutu ama düştüler......şimdi düşüklerin sebeplerini araştırmak için bendede testler istedi ve onları yaptırdım......kısmetse perşembe günü randevu alıp,test sonuçlarını göstermeye gidicem........... muayenehaneyi yanlız açmamış sanırım.......gürkan uncununda orda ismini okudum.........muayene ücreti 200 tl..........tüp bebek içinde ilaçlar dahil 5000 tl.dedi......... yumurta takiplerini orda yapıyormuş ama opu ve transferi bursa tüp bebek merkezinde yapıyormuş.........

sinem8484, eğer sağlık güvencen varsa, hocayla konuş, üniversiteden sana rapor çıkartsın, Bursa Tüp bebek merkezinde yaptır. Oranın doktoru Armağan bey de çok iyidir, üstelik sana nerdeyse yarı yarıya mal olur. Ben Osman hocanın hastasıydım, ama tüp bebek uygulamasını Armağan bey yaptı. Daha sonra gebelik takibi ve doğumumu hoca yaptı. Bu da masraflı bir süreç, unutma.Herşey gönlünce olsun

niki35 merhaba....... yavrularını ALLAH bağışlasın........osman bey doğumunu nerde yaptırdı.......ben şu an kendi dr.um ve osman bey arasında çok kararsızım..........eğer hamileliklerim devam etseydi kendi dr.umda yani acıbademde doğumumu yapacaktım......eğer bu denememi osman beyede yaparsam ve hamile kalıp devam ederse doğumumu onda yapmak isterim........gerçi bu hafta gittiğimde bütün bunları sorucam kendisine.......... hoşçakal........

bluesuu, merhaba. Doğumum Jimerde oldu.çok memnun kaldım.Hocanın söylediğine göre, ekip çok iyimiş.Benim doğumum riskliydi-suyum çok fazlaydı ve sırt üstü yattığımda tansiyonum sıfıra iniyordu.Tam anestezi ile doğum yapmak zorunda kaldım, buna rağmen hoca çok uğraşmış. Hatta bir ara "gittin geldin" dedi. Çok şükür, onun sayesinde yavrularım da ben de sağ sağlim kurtulduk. Herşey gönlünce olsun.

Back
X