Merhaba doktor tavsiyesi isteyen arkadaşlar dikkatinize
Burnumun üstünde kırık gibi duran bi kemik burun içinde eğrilik ve bi taraftan nefes alamama problemi nedeniyle ameliyat oldum. Doktor seçimi yaparken de sadece en iyi doktor hangisidir diye araştırdım. Bir çok iyi doktor vardır muhakkak. Baktığımızda Prof olmayan operatör doktorlar çok yüksek miktarda para alıyorlar. Ve havalarından da geçilmiyor.
Doktor seçimimde yakından müşahade ettiğim arkadaşım etkili oldu
Üniversiteden arkadaşım ameliyat olduktan üç ay sonra gördüm burnu o kadar güzeldi ki eski burnunda problem vardı ameliyat olmuştu ama doğuştan güzel bi burna sahip gibi duruyordu ben eski halini görmesem inanamazdım. Süleyman beye ameliyat olmuştu. Rahat nefes alıyordu düzgün ve yüzüne yakışan güzel bi burnu vardı. Çok mutluydu. Bu nedenle doktor aklımdaydı hep.
Benim henüz 18. günüm. Tabi ki ameliyat olduğum için halsizlik var üzerimde ve burun kemiğimde biraz şişlik var onun dışında ameliyat sonrasında yüzüm çok şişmedi ve çok hafif bi morarma oldu göz kapağımda. O da normal zaten.
Burnumu beğeniyorum benim ailem her şeyi hemen beğenmez onlar bile çok beğendi bugün burun bandımı kaldırdı doktor ve yüzüm bana abes gelmedi burun ucu güzel sadece üst kemikte şişlik var o da inecek inşallah... Ayrıca şöyle olsun böyle olsun diye konuşmadım, hocam kötü olmasın yeter demiştim. Hamdolsun güzel oldu.. ben senin yüzüne yakışacak şekilde yapacağım hiç merak etme dedi. Öyle de oldu hamdolsun.
Sizinle fotoğrafımı paylaşmayı çok isterdim çünkü bakıp yorum yapmanızı istiyorum ama eşim asla izin vermiyor bi daha da sorma dedi.
Size bu tavsiyeyi yapıp duanızı almak isterim inşallah pişman olmazsınız siz de
ben çok mutluyum hamdolsun :))) ve doktoruma da dua ediyorum belki onun işi bu ama rahat nefes almama ve güzel bi görüntüye vesile olması benim için çok önemli
Fiyat olarak yüksek değil gidip konuşun yardımcı olacaklardır. Dediğim gibi 5-6 milyar 10 milyar veren var hem yüksek değil hem prof hem de başarılı Allah'ın izniyle tabi
Sağlıcakla kalın :))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi