Prof. Dr. Süleyman Candan

zeyneb_

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2011
66
6
298
Süleyman Candan için övgü dolu bir yorum yazmışım. mail ve şifremi hatırlamadığım için siteye giremiyor yorumu düzeltemiyordum. Burnum bantlı iken ve yeni açılmışken her şey çok güzeldi. Şişlikler inince gerçek ortaya çıktı. Derim ince ve yaptığı işlem olduğu gibi ortada. Berbat! Benim yazımı okuyup etkilenen inşallah yoktur o kadar üzgünüm ki anlatamam. Hayatim mahvoldu. burda yazdığım yazı burnumun şiş hali ile hoş görünmesi sebebi ile idi asla yalan yok ama şişlik 6 ay sonra indi ve tam olarak 1 yilda ortaya çıktı... psikolojim bozuldu.

Son düzenleme:
Merhaba doktor tavsiyesi isteyen arkadaşlar dikkatinize:KK66:

Burnumun üstünde kırık gibi duran bi kemik burun içinde eğrilik ve bi taraftan nefes alamama problemi nedeniyle ameliyat oldum. Doktor seçimi yaparken de sadece en iyi doktor hangisidir diye araştırdım. Bir çok iyi doktor vardır muhakkak. Baktığımızda Prof olmayan operatör doktorlar çok yüksek miktarda para alıyorlar. Ve havalarından da geçilmiyor.

Doktor seçimimde yakından müşahade ettiğim arkadaşım etkili oldu

Üniversiteden arkadaşım ameliyat olduktan üç ay sonra gördüm burnu o kadar güzeldi ki eski burnunda problem vardı ameliyat olmuştu ama doğuştan güzel bi burna sahip gibi duruyordu ben eski halini görmesem inanamazdım. Süleyman beye ameliyat olmuştu. Rahat nefes alıyordu düzgün ve yüzüne yakışan güzel bi burnu vardı. Çok mutluydu. Bu nedenle doktor aklımdaydı hep.

Benim henüz 18. günüm. Tabi ki ameliyat olduğum için halsizlik var üzerimde ve burun kemiğimde biraz şişlik var onun dışında ameliyat sonrasında yüzüm çok şişmedi ve çok hafif bi morarma oldu göz kapağımda. O da normal zaten.

Burnumu beğeniyorum benim ailem her şeyi hemen beğenmez onlar bile çok beğendi bugün burun bandımı kaldırdı doktor ve yüzüm bana abes gelmedi burun ucu güzel sadece üst kemikte şişlik var o da inecek inşallah... Ayrıca şöyle olsun böyle olsun diye konuşmadım, hocam kötü olmasın yeter demiştim. Hamdolsun güzel oldu.. ben senin yüzüne yakışacak şekilde yapacağım hiç merak etme dedi. Öyle de oldu hamdolsun.
Sizinle fotoğrafımı paylaşmayı çok isterdim çünkü bakıp yorum yapmanızı istiyorum ama eşim asla izin vermiyor bi daha da sorma dedi.
Size bu tavsiyeyi yapıp duanızı almak isterim inşallah pişman olmazsınız siz de
ben çok mutluyum hamdolsun :))) ve doktoruma da dua ediyorum belki onun işi bu ama rahat nefes almama ve güzel bi görüntüye vesile olması benim için çok önemli

Fiyat olarak yüksek değil gidip konuşun yardımcı olacaklardır. Dediğim gibi 5-6 milyar 10 milyar veren var hem yüksek değil hem prof hem de başarılı Allah'ın izniyle tabi

Sağlıcakla kalın :))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

medicalparkdamı oldunuz konuyu açalı 2 hafta olmuş şu an nasılsınız biraz anlatırmısınız ben de prof ve kbbci olsun çok istiyorum

Son düzenleme:
medicalparkdamı oldunuz konuyu açalı 2 hafta olmuş şu an nasılsınız biraz anlatırmısınız ben de prof ve kbbci olsun çok istiyorum

Evet medicalpark fatih te oldum. 1.5 aydır burnumda biraz şişlik var onun dışında iyi.. Hala biraz tıkanık gibi o da içteki şişlik tam inmediği için tekrar eşine soracağım izin verirse resim de yüklerim .. Ama doktora güvenebilirsin hemen ameliyat olmak zorunda değilsin konuşmak için geldim dersin sorarsın neler yapacağını eli hafif çünkü yüzüm hasas olmasına rağmen morarmadı ... Doktor bana iki ayda oturur demişti 6. Aya kadar da şişlikler tam inmez ... tam düzelme de 1 yılı alıyormuş
Şu haliyle iyi 6. Aya kadar daha iyi olur inşallah :)

Evet medicalpark fatih te oldum. 1.5 aydır burnumda biraz şişlik var onun dışında iyi.. Hala biraz tıkanık gibi o da içteki şişlik tam inmediği için tekrar eşine soracağım izin verirse resim de yüklerim .. Ama doktora güvenebilirsin hemen ameliyat olmak zorunda değilsin konuşmak için geldim dersin sorarsın neler yapacağını eli hafif çünkü yüzüm hasas olmasına rağmen morarmadı ... Doktor bana iki ayda oturur demişti 6. Aya kadar da şişlikler tam inmez ... tam düzelme de 1 yılı alıyormuş
Şu haliyle iyi 6. Aya kadar daha iyi olur inşallah :)

hımm forumda pek adı geçmiyo senin başlığını okuduktan sonra öğrendim bu ismi aklımda 3 isim var hala araştırıyorum bu arada hastane fiyatları ne kadar bilgi verirmisin

hımm forumda pek adı geçmiyo senin başlığını okuduktan sonra öğrendim bu ismi aklımda 3 isim var hala araştırıyorum bu arada hastane fiyatları ne kadar bilgi verirmisin

Canım ben de forumda hiç görmedim arkadaşım olduğu için biliyorum hatta aynı yıl içerisinde 4 kişi ameliyat oldu benim sınıftan(özel bi okul) karşılaştırmak gerekirse en iyi onunkiydi bu karr vermemde etkili oldu forumda görmemek sinir bozucu ama sebebi doktorun reklam yaptırmak istemesi ile alakalı bence çünkü doktorlar hastalarının resimlerini falan oaylaşıyor faceden bu nedenle ilgi artıyor
Fiyat 3.5 :)

Canım ben de forumda hiç görmedim arkadaşım olduğu için biliyorum hatta aynı yıl içerisinde 4 kişi ameliyat oldu benim sınıftan(özel bi okul) karşılaştırmak gerekirse en iyi onunkiydi bu karr vermemde etkili oldu forumda görmemek sinir bozucu ama sebebi doktorun reklam yaptırmak istemesi ile alakalı bence çünkü doktorlar hastalarının resimlerini falan oaylaşıyor faceden bu nedenle ilgi artıyor

haftalardır albümlere bakıyorum istediğim gibi bişy buılayım doktoruma göstereym diye, şu aşağıdaki linkteki albüme bakarmısın ben öyle doğal bişey yaptırmak istiyorum doktorun ameliyatları ona benziyomu valla şaştım nasıl kime karar verceğime seninki yada nasıl oldu kalkık mı çok küçük mü nasıl , bi de foto göstersem böyle istiyorum desem anlayışla karşılıyo mu

merhabalar yorum yapalı yaklaşık 2 ay olmuş ne durumdasınız aceba hala memnunmusunuz

merhabalar yorum yapalı yaklaşık 2 ay olmuş ne durumdasınız aceba hala memnunmusunuz
Yorum yapalı yıllar oldu malesef memnun değilim şekli 1 yil sonra belli oluyor. Bir kişi ameliyat olduysa 1 yıldan önceki yorumlar gerçekci olmuyor bunu acı bir deneyimle öğrendim. 2-3 aydır ameliyat olmuş birisi memnun olsa bile o şekil son şekli değildir. Derim ince olmasına rağmen şekli 1 yıla doğru ortaya çıktı ve berbat tek kelimeyle hayatımı mahvetti bu doktor.

Back
X