ben karşıdayım çevre bana daha yakın. sanırım orada da ilk görüşmede ücret yok
Merhaba plum12,
Ümit Bey şu anda Maltepe Üniversitesi Hastanesi'nde ve Çevre Hastanesi'nde görev yapıyor.
Benim aşılamamı kendisi yaptı, ilk aşılamam tuttu çok şükür, bütün kalbimle tavsiye ederim.
Sevgiler,
ben ikinci düşüğümü maltepe de yapmıştım.. genetik sonuç gelince ümit hocaya gösterdim ve benim tüp bebek yaptrmam gerektiğini bana söyleyen kişi oydu.. müthiş sakin, olgun, deneyimli çok babacan birisi oalrak gelmişti bana.. ahh daha kaliteli bir yerde olsa tek geçerdim ama ben maltepe hastanesine pek güvenmiyorum tüp bebek konusunda.. biliyorsunuz bu işer ekip işi ve ekip biraz amatör gibi geldi bana.. özel değil de ssk hastanesi gibi çok dolu oluyor bir de, doktoru bekliyorsun tahlili bekliyorsun yıpratıyor insanı.. yoksa hastanede bu sorunlar olmasa evime yürüyüş mesafesinde tüp bebek yaptırmayı ben de çok isterdim
sağol canım da çevre avrupa yakasında sanırım.. gerçi ben sonunda genart ankarada karar kıldım gibi bir şey..
hepimizin hakkında hayırlısı olsun
arkadaşlar ikili test sonucum riskli çıktı.. 1/51 riskli çıktı. ümit hoca yurtdışında kongredeymiş. konu hakkında fikri olan varmı... senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?