3 de randevum. dua edin de hayırlı haberler alıyım..
merhaba arkadaşlar bende ümit beyin hastasıyım.inşallah allahın izniyle tedaviye başlıycaz.
arkadaşlar cuma günü ümit hocaya gösterdim test sonuçlarımı. valla içimi biraz olsun rahatlattı. ben de geç yumurtlama olmuştu. yani ultrasonda bebek 13 haftalık gözükürken adet tarihime göre 15 haftalık gibi gösteriyor. aslında 13 haftalık hamileyim. ümit hoca da tarih testi yanıltıyor olabilir dedi. aynı testi başka bir hastanede tekrar yaptırmamı istedi. cuma günü alıcam sonuçları. umarım iyi çıkar. eğer aynı çıkarsa amniyosentez yaparız dedi. ikili testi riskli çıkıp amniyosentezi de kötü çıkan çok oluyor mu diye sordum, çok nadir dedi. biraz rahatladım. dua edin kızlar...
arkadaşlar tekrarladığım ikili test sonucum iyi çıktı.. hihoyyyt
ilkinde 1/51 çıkan test ikincisinde 1/740 çıktı. ümit hoca şimdilik amniyosenteze gerek yok dedi. birde üçlü testlere bakıcak. o kadar rahatladım ki. ümit beyi birkez daha takdir ettim valla.. alkisalkisalkis
maltepe üniversitesi'ne gidiyorum canım ben.
her gittiğimde çok bekliyorum.
hatta birkaç defa randevu saatini değiştirip bana haber vermeyi unutmuşlar :)
benim işyerim çayırovada, yol zorluyor beni.
ümit bey'in saatleri sınırlı, cumartesi çalışmıyor falan derken, pes ettim en sonunda...
selam arkadaşım. benim iş yerimde gebze'de ve ben de henüz aşılama safhasındayım ama biraz daha yakın bir yer araştırıyorum. sen gebelik takibini nerede yaptırıyorsun?
merhaba,
ben gebelik takiplerimi kadıköy şifa hastanesi'nde yaptırıyorum arkadaşım. randevularımı cumartesi günlerine alıyorum, çok rahat oluyor, kimsenin suratını çekmek zorunda da kalmıyorum.
inşallah aşılaman olumlu sonuçlanır, hayırlısıyla bebeğini bir an önce kucağına almanı dilerim.
Doğru söylüyorsun, iş yeriyle boğuşmadan gebelik takibini c.tesileri de çözmek mümkün. Ama tabi benim durumumda yumurta takibi için h.içi de gitmem gerekiyor. inşallah sonuç olumlu olur da ben de o günleri görürüm.
inşallah hepimiz biran önce bbeğimizi kucağımıza alırız bende pazartesi yada salı günü kontrole gideceğim ve ikinci deneme için başlıyacağız.
merhaba hanımlar bende ümit beyin hastasıyım ben yeni tüp bebek dedik 2 ay oluyr. Ne yazık ki tutmadı. Ümit beyle neden tutmadığı açısından görüştük ban çok fazla yumurtladığım için olmadığını. Embriyom yrleşytikten sonra yumurtlamaya devam ettiğim için olmadığını söyledi. Şmdi rahimi canlandırmak için rahim duvarını çizelim dedi. Allah nasip ederse ayın 16sında gidip çizdireceğim. Ve en kısa zamanda tüp bebeğimi yaptıracağım tutması ümidi ile ... Arkadaşlar bu aralar çok desteğe ihtiyaçı olacak sizlerlede konuşmak isterim.
slm canım nasılsın bende ikinci denemeyi yaptım bugün 2. günü bitirdim. 23.03.2011 test yaptıracağım benim için dua edin lütfen...
senin merakla test sonucunu bekliyoruz. inşallah tutar birinciyidemi ümit hoca yapmıştı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?