Slm nasılsınızm ben şuan ümit özekicini hastasıyım maltepe üniversitesi eğitim ve raştırma hastanesinde görev yapıyr.Ümit Özekici de tedavi gören var mı? Yada şu anda hangi merkezde görev yapıyor?
dualarım seninle ben artık eminim olacak bebeğimiz er yada geç ama olacak çünkü biz bu yola baş koyduk doktorumuz iyi bizde elimziden geleni yapalım olur inş. Allah yardımcımız olsun herşeyin hayırlısı olsun. Dularım seninle ve tüm annne olmak için savaşan annelerle ...
slm canım nasılsın bende ikinci denemeyi yaptım bugün 2. günü bitirdim. 23.03.2011 test yaptıracağım benim için dua edin lütfen...
allah yardımcın olsun inşallah bu sefer emeğinin karşılığını alırsın ve bizleri haberdar et
İnşallah tutar canım dualarınızı bekliyorum, evet birincisinide Ümit hoca yapmıştı.Ben doktoruma güveniyorum, moralimi bozmamaya çalışıyorum, Ümit hoca elinden geleni yapıyor takdir ALLAH' ın...
Teşekür ederim haberdar edeceğim elbet sizde benim için dua edin. Buna çok ihtiyaçım var
dua ediyoruz canım inşallah bu sefer olur.neyaptın nezaman başlıyosun bol şans
Günaydın arkadaşlar embriyolar yerleştikten sonra ümt hoca proynex diye bir ilaç veryr fakat bir kaç kişiden duyduğuma göre bu ilaç yerine bir jel kullanılıyormuş. Arkadaşlar aranızda bu jeli kullanan varmı? Var is ebu jelin adı ne? Nasıl kullanılıyor (hangi bölgeye sürülüyor). Yardımcı olursanız sevinirim.
canım proynex iğne bence bunu kullan daha etkili. jel dediğin adı crınone vajinada kullanılıyor ama iğne daha etkili hamile kalınca jele dönersin bebek bi tutunsun sonra bol şanslar inşallah rabbim kucağını doldursun bebiş ile.
Çok sağolun bilgi verdiğiniz için bu gün ümit hocaya sordum hapını kullandırmadığını jeli yada iğnesi kullanabilirsin dedi jel zaten kullanımı biraz zormuş o yüzden iğne düşünüyorum ama dışarı çıkmak yok ya bir hafta nasıl yaptıracağım onuda çok düşünüyorum.(nisan da adet gördüktn sonra başlıyorum2 denemeye)
hadi hayırlısı nisan uğur getirsin sana.ben iğnemi eve hemşire getirttip vuruldum tanıdıklarından yada komşularına sor belki iğne vurmayı bilen vardır.iğne yağlı olduğundan vurulduğun zaman iyice ov sonra sert top top oluyo kalçan ve ağrı yapıyo eğer olursa şişlik alkollu bez koy şişliğe iyi geliyo çünkü başıma geldiği için biliyorum allah yardımcın olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın.
çok teşekür ederim verdiğiniz bilgilerden yararlanacağım. Ben lojmand oturuyrm burad aherkez çalışıyor belirli bir saatte vurulmuyor bir arkadşım var hemşeri ama geliş gidiş saati belli olmuyor sizce zamanında vurulmanın önemli bir rolü vrm? Siz hamilemi veya doğum yaptınız mı? Merak ettim. Bende birde acayip stres var doktor ve eşim kafamdan atmamı istiyor ama elimde değil hep tüp bebeği düşünüyorum. İki lafıdan biri tüp bebek ilgilenmiyecem diyorumama yine üp bebkle ilgili konular araştırıyorum bu huyumdan nasıl vazgeçerim. İyi günler.
tabiki zamanında vurman gerekiyo sadece yarım saat oynaya bilir.çok önemli.evet stres olumsuz etkiler en büyük düşmanı gebe kalmamanın kendinize uğraş bulun trasverden sonra.tabiki insanın aklından çıkmıyor ama düşünmemeye gayret gösterin en zoru 12 gün beklemesi inşallah pozitifi görürsünüz 9 ay sonrada kucağına alırsın bebeğini.benim hem iç hem dış gebelik oldu yani emriyo biri rahime biri tüpüme tutunmuşlar sonuç ameliyat.şimdi nisanda tekrar başlıyorum allah yardımcımız olsun.
Uzun zamandır doktora gitmek ve akşam yürüyüşe çıkmak dışında dışarı çıkmıyordum. Bugün çok sıkıldım ve dışarı çıktım herkez ya hamile yada kucağında bebeği vardı. Yanlış anlamayın gözüm onların kuzularında değil allahaım daha uzun ömürler versn ama benm onlardan eksik olan yanım neydi.
canım biz dünyaya gelmemizin amacı sınav o çocuklu ve hamile gördüklerininde başka başka dertleri vardır.senin veya benim sınavımız bu eğer çocuğumuz olursa başka sınavdan gecicez yaradan böyle uygun görmüş rabbim insanların kaldıramayacağı yükü kimseye vermezmiş.inşallah sınavımızı başarıyla geçmişizdir isyan etmeden ve sabırla. sen bol bol duanı et inançla yeterki rabbim ol desin inşallah olur.trasverden sonra çok yatmak stres yapıyo hemde rahimde kan dolaşımı olmuyo.ilk 3 gün yat sonra evde dolaş tabi ağır iş yok eğilmek yok uzun otur tv izle çerez ye ananas ye.(maydanoz ve nar yeme düşüğe neden oluyormuş.)bebişinle konuş bol bol dua et tesbih çek birde kuranda meryem süresi varmış gebe kalan bu kuluptekiler okumuşlar sende oku.internetten film izle.sakın olumsuz olma iyi düşünki iyi olsun.inşallah rabbim verir ve hamileyiiiiiiiim diye yazarsın allaha emanet ol.
Hayırlı cumalar. Sizlere bir soru daha sormak istiyorum. Ben ilk denememde embriyolar yerleştirilirken narkoz alıp uyumuştum. Bunu kendim doktorumdan rica etmiştim. Oda kırmadı yaptı. Bunu istemem sebebim ben çok iyi bir şekilde bacaklarımı açamıyor kendimi çok kasıyordum. Bu yüzden istedim.Fakat benim ilk denemm tutmadı. Doktoruma bu uyumamın bir etkisi olup olmadığpını sordum doktorum hiç bir etkisi olmadığını hatta anne ile bir bütün oluşturduğunu anlattı. Ama çevremdeki br çok insan tüp bebeğimin bu üzden tutmadığını söylediler bana ben ise ikinci denemeye nisanda başlayacağım ama içimde bir şüphe var ve korkuyorum. Sizce kim doğru söylüyor ne yapmalıyım. Şimdiden yorumlarınız için teşekür ederim.
bence tutmamasının sebebi olamaz doktorlar iyi bilir sen içini ferah tut ve kendini sakın suçlama kısmet meselesi vakti ve saati var bol şans.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?