- 26 Temmuz 2014
- 655
- 525
- 303
- Konu Sahibi eylul asya
-
Inşallah kaliteli kaliteli yumoslarin olur beraber hamis oluruz peşpeşe bebislerimizi kucagimizi almayi nasip etsinBu aksam ovitrelle catlatma ignesi olucam cuma toplanicak.dr.cok guzel gelismisler diyor ama 5 tane ins dedigi gibi kalteli de olur bakalim nasip.cuma neyi gostericek belki embryo havuzlama yapabilirlermis toplaninca belli olucak
Herkese merhabalar diyerek baslamak istiyorum.benim basimdan gecenler de eminim cogunuzun basindan gecenlere benziyordur.yanlis insanlar ile yanlis tedaviler sonucu 3 yil bosa kurek cektim.kismet gerci evet ama olan bize oldu maddi kismi bi sekilde hallolurdu ama manevi kismi cok zor sureclerden gectik.novaartta 1.denemem oldu orda israrla bende bir sikinti olmadigi vurgulandi vs..dondurulmuslarla da denedik olmadi.velhasil 2 ay arayla 2 hayal kirikligi.derken kaan aydosu bulduk ona da umutlarimizi bagladik bir yil da oyle gecti...ilac parasi da cabasiydi.gerci spermd dnasini ondan ogrendik okadar ilac sadece sperm dnasini duzeltti sayi artti ama morfoloni hic duzelmedi.ama yine de kaan hocanin hakkini da odeyemem.neyse sonr ben doktor ararken recai hocami buldum.merkeze ilk girdigimde bozuk olan psikolijim iice daraltti beni.bina eski geldi eet ama hocamla konusunca ve yanindakiler hele can bey...cigdem hanim hemsireler...hepsi muthis enerji verdi.daha ilk muayenede uterus septum teshisi koyfu hocam hemen 2. Gun ameliya t oldum.tabii eski dr ye gidip soyledim...eet olmalisin dedi.hsg cektirmeden tup bebek nasil yapildi hala anlamiyorum.neyse 3.adetimde cagirdi.biz her defasinda biraz daha umutlandik recai hocam oyle emindiki allahin izniyle...12.hafta unutturma dikis atocam dediginde niyeki dedim eee gebe olacaksin dedi...daha transfer bile yapilmamisti oysa..aman hocam dedim..insallah...neyse..yumurtalr toplandi..embriyolog aradi hersey superdi..sonra hooop sivi gordu hocam rahimde.bu su varken transfer yapmam dedi ben yine yikildim.so ra transfer gunune kadar hergun cagirip o suyu takip etti iki uc kere aldi.ve allahimin mucizesi transfer gunu sivi falan kalmamisti..derken transfer oldu.gule oynaya oldu..40dk ameliyathanede masada yattim.oyle huzurluydum ki anlatamam..odama ciktim.eve gitmek istemiyorum esim sasirdi ii kalalim dedi 9 a kadar hastanede yattim.ama oyle bi huzur uzun zamandir yoktu hissetmistim sanki..eve gittim..3vun yattim.pazartesi ise gittim.4.gun bademciklerim sisti mecburen rapor aldim.ve sukurler olsun ii ki sisti dedim cunku hic bebegi dusunmedim.bogazim cok aciyordu .10 gun boyunca tesbihat cektim allaha sigindim dua ettim...iki vunde bi kasik batmasi agrisi yasadim.11.gun gece dayanamayip esime test aldirdim...inanamadik size anlatamam...2.cizgiyi gorunce cildirdik..uzatmayayim.13.gun kan verdik degerim cok yuksekti.3uzmu dediler15minde bi daha kan verdik ikiye katlamisti hocam keseleri de gordukten sonra cunku disgebelikten korktu degerim.cok yuksek cikinca op bakalim elimi dedi optum sarildim simsiki oyle seker biri ki allahim onu iki dunyada mutlu etsin...tum hemsireler cigdem cim hepsi delilergibi sevindi sarildilar..simdi dinleniyorum..hayal gibi hepsi..burdan sunu soylemek istiyorum.onemli olan moral...inanmak...guvenmek...ve recai hoca bunlari hakediyor...ince eleyip sik dokuyor..allah razi olsun..rabbim herkese diledigini nasip etsin...herkese hayirli saglikli evlatlar versin...lutfen inanin once alllaha sonra kendinizd sonra recai hocama...
Kizlaaarrrr dayanamadm test yaptım. Hayatım da ilk kez cift cizgiyi gördüm. Rabbim kanda da görmeyi devamini getirmeyi nasip etsin.
Insallah rabbim herkese nasip eder...sizinn sorununuz neydi diye sorsam..meraktan degil ama belki siz de bizim gibi yanlis insanlarla karsilamissinizdir.yardim.edebilmek icin...cunku bu oyle bir sinav ki...sizi sizden ii kimse anlamaz
Anladim...cok ama cok gecmis olsun.seni cok ii anliyorum.ama inan bana hepsi hayirlisi diye olmustur...bak benim transferimden sonra bademciklerim sisti allahim...o on gun cildirdim ama simdi iiki sismisler diyorum...cunku aklimi dagitmistim.eger sen de recai hocamin hastasiysan bence dogru yerdesin inan buna.cunku hic bi ayrintiyi otelemiyor...allahim nasip etsin yeter ki..yurekten dualar edelim...rabbim herkesin yardimcisi olsun...unutma mucizeler inananlara gelirmis....sen de inan mucizene...
Aynennnn oyle iste cok sukur imkanimiz da var...olmayanlari dusunsene...hepsi sinavimiz....sen hiiiiic merak etme....yeter ki bu sinavda isyan etmeyelim.seni senden ve allahtan baska kimse anlamaz...insallah her sey guzel olur...herkes icin.veee sakin yalniz oldugunu dusunme...bize allah yeter...Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için recai hoca ve ekibinin gercekten işlerinin erbabı olduğunu biliyorum o konuda içim çok rahat, herşeyde vardır bir hayır, çok şükür ki imkanlarımız var da deneyebiliyoruz istediğimiz yerde, bu bile büyük şans, zamanı geldiğinde benim mucizem de gerçekleşecek inaniyorum ve dua ederken tüm isteyenlere vermesini diliyorum allah dan, gerçekten zor bir süreç yaşamayan anlayamıyor.
Ayyy:) insallah digerlerinide basariyla gecersin rabbim keseyi kalp atisini en onemlisi saglikla kucagina almayi nasip eder insallah.canim yaa cok sevindimm....benim cuma gunu centrumda 4 yumosbtoplandi dun aradilar 3 tane si olgun cikmis ama 2 tanesi dollenmis tekrar ariyacaklar haber bekliyorum canim gozun aydin bundannsonra hep pozitif ol rahat birak kendinimirage19digeost: 40669074 .!.:Çok sevindim gözün aydinsağlıkla kucağına da alırsın insallah
Eee...sonuc noldu acabaaa...tum arkadaslari merak ediyorum da..Ayyy:) insallah digerlerinide basariyla gecersin rabbim keseyi kalp atisini en onemlisi saglikla kucagina almayi nasip eder insallah.canim yaa cok sevindimm....benim cuma gunu centrumda 4 yumosbtoplandi dun aradilar 3 tane si olgun cikmis ama 2 tanesi dollenmis tekrar ariyacaklar haber bekliyorum canim gozun aydin bundannsonra hep pozitif ol rahat birak kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?