- 26 Temmuz 2014
- 655
- 525
- 303
- Konu Sahibi eylul asya
-
Nerelerdesin seni merak ediyorum girmiyosun coktandir,Kizlaaarrrr dayanamadm test yaptım. Hayatım da ilk kez cift cizgiyi gördüm. Rabbim kanda da görmeyi devamini getirmeyi nasip etsin.
Slm..bana da takmisti hocam onu ve cook rahatlatmisti.gerci ben kafaya takmistim.kalmayacaktim tuvalaet icin.bu yontemi cok sevdim.bir gun idrari yaparken yanma oldu ama olsun...hiiic bise dusunme lutfen...esmaul husna oju bol bol tesbih cek lutfen..dagit kafani...insallah tutacak...hiic merak etme...Herkese merhabalar.artik kulucka donemim baslamis bulunmakta: )....28 nisan da oldum transferimi.bu sefer nedense biraz canim yandi, nedense tek bana sonda takildi zaten o yuzden tuvalete bile ertesi gun gidebildim.iyi biseymi bilmiyorum yani hic kslkmadim transfer oldugum sedyeyle aldilar odama 29 nisan sabahi dondum bartina4 saat yolculuk yaptik bu gun 3. Gununm ama bi sorunum var yatamiyorummmmmmm.delirecek gibi oluyorum .kimse ugramiyo galiba ben yine de yazdim,haa bu aksam progestan ignem var basli basina kabus vurulurken hic duymuyosunda ertesi sabaha o tarafina yatamiyosum ustelik mosmorr
Herkese merhabalar.artik kulucka donemim baslamis bulunmakta: )....28 nisan da oldum transferimi.bu sefer nedense biraz canim yandi, nedense tek bana sonda takildi zaten o yuzden tuvalete bile ertesi gun gidebildim.iyi biseymi bilmiyorum yani hic kslkmadim transfer oldugum sedyeyle aldilar odama 29 nisan sabahi dondum bartina4 saat yolculuk yaptik bu gun 3. Gununm ama bi sorunum var yatamiyorummmmmmm.delirecek gibi oluyorum .kimse ugramiyo galiba ben yine de yazdim,haa bu aksam progestan ignem var basli basina kabus vurulurken hic duymuyosunda ertesi sabaha o tarafina yatamiyosum ustelik mosmorr
İnsallsh canim hayirla .ben bugun e2 testi yaptirdim 372 cikti ve oradan verdikleri igneyi vurdurdum ne icindibilmiyorumhormon ignesi dediler oradatransfer yapıldıktan sonra aksi ispatlanmadigi sürece gebesin canım bence böyle içini kalbini ferah tut allahın izniyle pozitif sonucunu da keseyi de görürsüm inşallah, o iğneler çok fena malesef ama napalim cekiyoruz ışte
Bende bir dahaki adetimde dördüncü tedavime basliyicam, allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.
İnsallsh canim hayirla .ben bugun e2 testi yaptirdim 372 cikti ve oradan verdikleri igneyi vurdurdum ne icindibilmiyorumhormon ignesi dediler orada
Evet canim haklisin hersey Allah dan biz kendimizi ne kadar harab edersek edelim hersey oyle yada boyle olacagina variyor ama iste en zor sey su bekleme sureci ve test gunu ben negatif yada pizitif her iki sonuctanda korkuyorum yani ne cikarsa ciksin rahat olamiycam .Rabbim bizlere hayirlisi neyse onu versinEvet bana da yapmışlardı, gebelikle alaksi yok. Sen kalbini ferah tut nolur herşey allah dan, hayırlısı neyse onu versin sana ve tüm isteyenlere de.
Cok saol allah razi olsun bende 12.haftayi devirdim rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin zor ama o melekler bizim en değerliniz olacak hepiniz dualarimdasinizMerhaba bende 2 gün önce hayırlı haberimi aldım 2. kez anne olacağım ilk bebeğimdede çok heyacanlanmıştım o kendiliğinden olmuştu ama buda çok uzun ve meşakkatli olduğu için galiba daha bir heyacan yarattı bana Allah isteyen herkese nasip etsin bende bu süreçte bana yardımcı olan tüm Centrum ekibine teşekkür ediyorum.Yakın zamanda kese göreceğiz hayırlısı ile. Senide tebrik ederim
Canim.icini ferah tut bak bende yatamadim o kadar cok laf eden oldu ki 1 kilo bile kaldirma 3 aya yakin surekli yat dinlen denildi allahima cok sukur hic yatmadim islerimi yaptim yürüdüm bol bol da eger yavrumun dunyada yiyecek ekmegi varsa nasil olsa rabbim.nasip eder kafasindayim kendimi yormadim ama sureklide hasta gibi yatmadim ignelere gelince sık disini inan bu acilari cekmek hic birsey cok mutlu gunler gorursun insallah bide igneler cok zor bacağında kasilmalarda olabilir cok normalmis gonlunu ferah tut hayirli haberlerini yazHerkese merhabalar.artik kulucka donemim baslamis bulunmakta: )....28 nisan da oldum transferimi.bu sefer nedense biraz canim yandi, nedense tek bana sonda takildi zaten o yuzden tuvalete bile ertesi gun gidebildim.iyi biseymi bilmiyorum yani hic kslkmadim transfer oldugum sedyeyle aldilar odama 29 nisan sabahi dondum bartina4 saat yolculuk yaptik bu gun 3. Gununm ama bi sorunum var yatamiyorummmmmmm.delirecek gibi oluyorum .kimse ugramiyo galiba ben yine de yazdim,haa bu aksam progestan ignem var basli basina kabus vurulurken hic duymuyosunda ertesi sabaha o tarafina yatamiyosum ustelik mosmorr
İnsallah canim ,ben zaten canimin yandigini hic onemsemiyorum sadece test gunune odaklandim bu 3 denemem benim hayatimda hic bu test gunlerindeki kadar heyecanlanmadim ossdeCanim.icini ferah tut bak bende yatamadim o kadar cok laf eden oldu ki 1 kilo bile kaldirma 3 aya yakin surekli yaosslen denildi allahima cok sukur hic yatmadim islerimi yaptim yürüdüm bol bol da eger yavrumun dunyada yiyecek ekmegi varsa nasil olsa rabbim.nasip eder kafasindayim kendimi yormadim ama sureklide hasta gibi yatmadim ignelere gelince sık disini inan bu acilari cekmek hic birsey cok mutlu gunler gorursun insallah bide igneler cok zor bacağında kasilmalarda olabilir cok normalmis gonlunu ferah tut hayirli haberlerini yaz
Bebeginize cook sevindim.masallah masallah...ben de sormustum hocam dogum icinne kadar aliyor diye 5veya 6 bin dediler e ben de ooo malesef cok yuksek olmaz ki dedim.ben sahsen emre beyi dusunuyorum.oglunu.sonucta o da bizi en azindan beni hep takip etti bastan beri biliyor.ufuk hastanesine gidelim diyorum.ama iste oranin da yeni dogan bolumu var mi bilmiyorum arastiracagim yani.turgut ozal i da arastirayim dedim.onun haricinde karar veremiyorum iste.koru hastanesinden paket alalim dedik o da 5 bin tl.Allah hayirlisini versin artik bakalim kismet...Kızlar merhaba, Bayadır bu topiğe yazmıyorduk. Biz iyiyiz salı günü gittik bebiş gayet iyiydi. Kızlar iyi bir haberim var size, iğneler 12. hafta muayenesinde komple bitiyo sabredin. Çok şükür üç gündür vurdurmuyorum. Ama tahmin edersiniz nasıl olduğunu. Ha bi tavsiye eşiniz her akşam kalçanızı ovalasın yağla kremle baya iyi geliyo veya bulursanız alkolle. Bnm iş yerindeki hekimlikten 1 şişe verdiler baya iyi geliyordu ama yine morarmalar ve bezeler oldu tabiki( Neyse artık güzel telaşlar başladı. Hocaya doğum ile ilgili şeyler sordum. Hangi hastanede die. Bana sizin özel sağlık sigortanız yok demi dedi. Yok deyince kesenize en uygun yerde yaparız merak etme dedi. Evet burdan bilen var mı die soruyorum. Kaç kuruşmuş hocamızın doğum ücreti bilen var mı? Anlaşmalı hastaneleri Güven, Koru, Akay, Medicana vs dedi.
Bebeginize cook sevindim.masallah masallah...ben de sormustum hocam dogum icinne kadar aliyor diye 5veya 6 bin dediler e ben de ooo malesef cok yuksek olmaz ki dedim.ben sahsen emre beyi dusunuyorum.oglunu.sonucta o da bizi en azindan beni hep takip etti bastan beri biliyor.ufuk hastanesine gidelim diyorum.ama iste oranin da yeni dogan bolumu var mi bilmiyorum arastiracagim yani.turgut ozal i da arastirayim dedim.onun haricinde karar veremiyorum iste.koru hastanesinden paket alalim dedik o da 5 bin tl.Allah hayirlisini versin artik bakalim kismet...
Ben bulamadım bu konuda endişeliyim eğer hoca sadece kendi için bu fiyatı alıyorsa çok nerde yapacaz biz bu doğumuBebeginize cook sevindim.masallah masallah...ben de sormustum hocam dogum icinne kadar aliyor diye 5veya 6 bin dediler e ben de ooo malesef cok yuksek olmaz ki dedim.ben sahsen emre beyi dusunuyorum.oglunu.sonucta o da bizi en azindan beni hep takip etti bastan beri biliyor.ufuk hastanesine gidelim diyorum.ama iste oranin da yeni dogan bolumu var mi bilmiyorum arastiracagim yani.turgut ozal i da arastirayim dedim.onun haricinde karar veremiyorum iste.koru hastanesinden paket alalim dedik o da 5 bin tl.Allah hayirlisini versin artik bakalim kismet...
Iste o yuzden arastirmak zorundayiz.soz emre beyi ii bulmadiniz mi..ben sanki guveniyorum yani sonucta babasinin oglubize orasi yakin bir de o yuzden dusunuyorum.3 temmuzda gidecegiz.bakalim konuscagim artik hastaneye gidelim dicem her defasinda sonucta muayene ucreti veriyoruz.bakalim kismet..Ben bulamadım bu konuda endişeliyim eğer hoca sadece kendi için bu fiyatı alıyorsa çok nerde yapacaz biz bu doğumu
Haber verin burdan bende 13 gidecem fiyat çoksa başka yere yönlencemIste o yuzden arastirmak zorundayiz.soz emre beyi ii bulmadiniz mi..ben sanki guveniyorum yani sonucta babasinin oglubize orasi yakin bir de o yuzden dusunuyorum.3 temmuzda gidecegiz.bakalim konuscagim artik hastaneye gidelim dicem her defasinda sonucta muayene ucreti veriyoruz.bakalim kismet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?