Bildiğim bir sağlık sorunum yok benim de şükür, koyulaşmayı takip edip öğrendikten sonra rahatlarım herhalde. Erken öğrendim ve dediğin gibi hissediyorum. Sağ ol her şey içinCanım ben gibi pıhtılaşma sorunu olanlar erkenden öğrenmek ve hemen doktora da gitmek zorunda tedaviler için ama eğer sağlık olarak herşey normal olsaydı ben bebeği görene kadar beklerdim öyle giderdim çünkü gerçekten hepsi ayrı stres burdakilerden hep görüyorum. Süreci bile sıkıntılarla yaşıyorlar sonra kendileri de kendilerine kızıyor güzel zamanlarımı stresle geçirdim diye. Allah’ım hep güzel haberlerini duymayı nasip eder inşaAllah
Ay hadi inşallahAyyyy ben gördüm canım ama erken de sen testi tekrarla başla bir test daha dene inşallah vardır
Benim de azaldı bugün o ağrılar. Hadi bakalım güzel haberler verValla dün karnımın içi açıyordu adet olacak ki ağrılar vardı sabahtan gece 3 e kadar somra uyudum zaten bugün hiçbir şey yok dümdüz insanım
En belirgini dpo7 ve 8’de kasık bölgem, belimin sağı aşırı gergindi, spor yapmışım da et kesiği olmuşum gibi. Özellikle eğilince oluyordu, sonra dönerken bile hissedilmesi şüphelendirdi beni. Şu an alt karın kısmında rahatsız etmeyecek şekilde azıcık devam ediyor.evet ya insallah bakalim senin 9 dpo ydu dimi? belirtilerin nelerdi, benim de testim gelsin yapim çinar artık benim de heralde
yaa cok sevindimmmEn belirgini dpo7 ve 8’de kasık bölgem, belimin sağı aşırı gergindi, spor yapmışım da et kesiği olmuşum gibi. Özellikle eğilince oluyordu, sonra dönerken bile hissedilmesi şüphelendirdi beni. Şu an alt karın kısmında rahatsız etmeyecek şekilde azıcık devam ediyor.
Bat geçince galiba.Yaa çizgi var evetçık mutlu oldum canım benim inşallah bu süreç istediğin gibi ilerler ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun
Sen de sağolasınBildiğim bir sağlık sorunum yok benim de şükür, koyulaşmayı takip edip öğrendikten sonra rahatlarım herhalde. Erken öğrendim ve dediğin gibi hissediyorum. Sağ ol her şey için
Maşallah ben net gördüm dpo 9 için gayet olması gereken bir siliklikte bende dpo9 da ogrenmiştim aynı böyle silik çizgi ile dpo10 da kan vermiştim 26.21 çıkmıştı seninde hemen hemen bu civardadır şuandaKızlar günaydın. Sağa sola dönerken tutulmuşum gibi zorlanıyorum. Dpo9da olduğum için şüphelendim. Dün de bele doğru yayılan, özellikle sağ tarafta; sağ kasıktan alt karına ve bele uzanan gerginlik hissediyordum. Dpo9 erken mi bilmiyorum ama ben bir şey görüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum, sevinmek istiyorum emin de olamıyorum.
Aa benimki gibi gerçekten. Benim de pik günlerim doğum günümdüMaşallah ben net gördüm dpo 9 için gayet olması gereken bir siliklikte bende dpo9 da ogrenmiştim aynı böyle silik çizgi ile dpo10 da kan vermiştim 26.21 çıkmıştı seninde hemen hemen bu civardadır şuandabende 30 ekimde yapmıstım test 31 ekim de de kan vermiştim aynı zamanda 31 Ekim'de doğum günümdü banada süpriz olmuştu en güzel hediye ❤ aşşağıya ekledim 2 side aynı gün dpo9 un testleri
Gerçekten mi kız benim test yapasım yok eşime dedim test alır mısın diye boş ver üzülüyon sonra dediBenim de azaldı bugün o ağrılar. Hadi bakalım güzel haberler ver
Yerleşme kanaması falan oldu mu ? Olmadı demiBat geçince galiba.
Kız ciddiyim hahahahCiddi misiniz şaka mı yapıyorsunuz anlayamıyorum şuan(avmden aldım) bira tane daha sipariş etmeyi düşünüyorum ama
Kız edusem sen hamilesin sana yassahhhdoğurunca artık
Kuzum ben gördüm yaaa ay awox yanlış çıkarmaz
Evet cok benzer olmuşAa benimki gibi gerçekten. Benim de pik günlerim doğum günümdüHayırlısı olsunnn
Selonghi beni hatırladın mı diğer forumdanKızlar günaydın. Sağa sola dönerken tutulmuşum gibi zorlanıyorum. Dpo9da olduğum için şüphelendim. Dün de bele doğru yayılan, özellikle sağ tarafta; sağ kasıktan alt karına ve bele uzanan gerginlik hissediyordum. Dpo9 erken mi bilmiyorum ama ben bir şey görüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum, sevinmek istiyorum emin de olamıyorum.
Ya mağazadan aldım çok pahalı bir şey değildi ama güzeldi. Özelden atarım bellllkkkkiiiiiKız ciddiyim hahahah
Kızlar günaydın. Sağa sola dönerken tutulmuşum gibi zorlanıyorum. Dpo9da olduğum için şüphelendim. Dün de bele doğru yayılan, özellikle sağ tarafta; sağ kasıktan alt karına ve bele uzanan gerginlik hissediyordum. Dpo9 erken mi bilmiyorum ama ben bir şey görüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum, sevinmek istiyorum emin de olamıyorum.
Canımmm şimdi gördüm kesinlikle çizgi var hamilesinKızlar günaydın. Sağa sola dönerken tutulmuşum gibi zorlanıyorum. Dpo9da olduğum için şüphelendim. Dün de bele doğru yayılan, özellikle sağ tarafta; sağ kasıktan alt karına ve bele uzanan gerginlik hissediyordum. Dpo9 erken mi bilmiyorum ama ben bir şey görüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum, sevinmek istiyorum emin de olamıyorum.
Yok olmadı öyle bir şey. Dediğim gibi sadece o yerleşme ağrısı mı yoksa rahim büyümesi mi çok sancılı hissettim. Hala var yürürken. Kan falan görmedim. Akıntı dahi yokYerleşme kanaması falan oldu mu ? Olmadı demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?