Amin guzel hatunKızlarr en kısa zamanda süper işler cıksın karsınıza inşallah
Haahaha aynı ben.beni anlatiyorsun su an guzelim. ben de evi aradiklarinda cevap vermiyorum sonra cepten ariyorlar o zaman ister istemez aciyorum ve hoooppp sana isimiz dustu.yardimci olur musun (olmuyorum diyesim geliyor ama ben ne diyorum tabi ki yapabilcegim birseyse neden olmasin)
ve cok alinganim, triplere girebiliyorum.
Haahaha aynı ben.
Mahalledekı tum cocuklara bedava ders anlatmıslıgım var.
Bos oturuyorsun anlat nolcak dıyene
İç denetcılık sertıfıkam var bşta duruyo suan..Merhabalar, konu işsizlik olunca ortak payda gibi birleştiriyor insanları. herkes deneyimliyor bu süreci.
nacizane önerilerimi paylaşmak istiyorum.
İş Güvenliği ve çevre görevlisi sertifikaları piyasada baya populer alanlar bakanlığın sertifikaları çok işe yarıyor.bunlarla birlikte yönetim sistemleri iç denetçi Eğitimlerine (İSO 9001,14001, Ohsas vs.) katılmanız ve belgeleri temin etmeniz iş arama sürecini kısaltmada işe yarayacağını düşünüyorum.
Eet haklısınız..Çevre görevlisi de mantıklı.isg ve çevre görevliliği yasal zorunluluğu olan alanlar olduğu için kolaylaştırır diye tahmin ediyorum.aksi halde geriye sadece satış kalıyor ki o da herkesin harcı değil.
Neler yaptınız bilmiyorum 6 yılda ama ben de fen edebiyat fizik mezunuyum, dersanede ogretmenlik yaparken de bir de gidip Fizyoterapi ve Reh okudum bir 4 yıl daha.
Yerinizde olsam bu 6 yılda formasyon alir, kpss hazırlanırdım
Bunu yaptınız ve olmadı diyelim, 2 yıllık anestezi Teknikerliği yada paramedik gibi sağlık bolumlerinden birini okurdum .
Ya da Yüksek lisans yapardım.
Buna da imkanım olmadı diyelim, en kötü üniversite okumamış gibi bir ise girmeyi denerdim
Kendime bir hobi edinir ondan para kazanmanın yoluna bakardım vs vs..
6 yıl is aramak için muazzam fazla bir süre.
Sizi tebrik ederim, iş Yok deyip de boş oturmamış çalışmışsınız. Ben sizin gibi insanların varlığını öğrenince çok seviniyorum.
Tüm gün evde oturup, kısmet bekleyen, iş bekleyen, kendini geliştirmeyen insan dolu etraf.
İş Yok deniyor, ben iş sahibiyim. Aylarca eleman aradım, beğenmiyor insanımız.
Gelen Stajer bile işe söyleniyor, sanki ben ona masamı vereceğim vaadiyle gelmiş gibi...
İlk stajımı hatırlıyorum da, ozalit katlamıştım günlerce. Türkiye'nin en iyi okullarından birinde okudum. Orada staj yapmak bile bir 'ayrıcalık' tı.
İş hayatı zorludur, altın tepsi içinde sunulmuyor imkanlar.
Altın tepsıde sunulmasını kımse beklemez buyuk ıhtımal.
Armut piş agzıma düş zıhnıyetıne sahıp bırı asla olmadım.
Yanlış anlasılan bı kısım var sanırım.
Ben altı yıl boyunca mezun olduktan sonra ve hatta okurkken bıle cok yerde clıstım.
Öğrtmenlık ve tekstıl ımkanını degerdırme sansım oldu sadece.
Hem gecenın bı yarısına kadar calısıp hem okula gıtmem (ıkıncı unıv.) ımkan dahılınde degılde. Aıleme yuk olmak ıstemedım cunku.
Acıkogretımdekı bolumlerde beım ıdealım cercevesınde işime yaramacagı ıcın olmadı. Son anda isg yı farkettım kı o da arttık lys puanı olmadan almıyor.
Uzun lafın kısası arkadasım ımkanın varsa hersey mumkun. Imkan kısıtlı ise iş sıkıntı.
Ki yinede pes etmıs degılım.
Siz patron olarak eleman alımında sık eleyıp ınce dokumuyorsunuz belkı ama lisans bıtırmeme ragmen önlisans ılanlarına basvurmus ama hayır yanıtını almıs olarak soyluorum..
Ataerkıl bı toplumda kadının yer bulması buyuk sııntı.
Naçizane kendımı dogru ıfade etmek ıstedım.
Tesekkurler fıkırlerınız ıcın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?