- 2 Eylül 2009
- 259
- 73
- 98
- 35
- Konu Sahibi gul_perisi
-
Profesyonel yardım sadece ilaç kullanmak değil ki . Size gerçekten yol gösterecek , konuşarak da tedavi edecek birine ihtiyacınız var .
Sadece ilaç değil psikolog ilede görüşmelerim oldu ama ne bilim ya para verip derdini anlatıyotsun karşındaki kişi sana Çaktırmamaya çalışarak saate bakıyor tamam işi bu ama ben o zaman bile kendimi onları meşgul Ediyor böyle bir Problem yüzünden vaktini alıyor ya da tamam para alıyorlar işleri bu da ne bilim onlar ne sorunlu insanlar görüyodur benim sorunum onlara basit görünüyor beni anlamıyorlar gibi hissediyorumNe denir ki bilemedim şimdi.yapmayı sevdiğin hiç bir şey yok mu? Profesyonel destek alırsanız ve işe yaramazsa bile kaybedecek bir şeyiniz yok ama almazsanız kaybınız olabilir.yardım alın siz de isteyin sanki gerisi gelirmiş gibi geliyor.
Kücükken dalga gecilmeyemi magdur kaldin birilerimi sürekli sözleriyle dalga gecti sorun tam nerden kaynaklaniyor ha bire birdenmi hayattan sogudun? ailen nasil insanlar ?
Mükemmeliyetçi misin?[/QUOT
yani tam olarak kendimi tanımıyorum ama ya hep ya hiç diyen bir yanım vardır sanırım bu mükemmeliyetçilik. Sürekli yapmam gerekenleri erteliyorum yani hiç bişi yapmam gerekmiyor ise bile kendimden kaçıyorum düşünmek istemediğimden kendimi Aptal dizilere veriyorum. Sonrada yapmam gerekenler düşünmem gerekenler çok birikti nereden başlayayım diye kendimi uykuya veriyorum bu şekilde kendimden Bile kaçıyorum
Yok aslında kendimi fenada bulmam süslenip püslendim mi güzel olurum ama kendime bakmıyorum çünkü ben birey olmaktan korkuyorum kendimi iki lafı bir araya getiremeyen süs kuklası gibi hissedip farkedilmektense hiç dikkat çekmemek daha güvenilir geliyor. Hem bana göre çirkin kadın yok bir kadını güzel yapan kendine güveni. Özgüveni. Tavırlarıdır yani. Ben nerde nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum hep saçmalıyorumKendini cirkinmi buluyorsun? yada kilolu ne bilim bakimsizmisin acaba?
Eşimle bir kurs ortamında tanıştık. Kurs iken pek konuşmazdık ben kasardım hemen kaçardım. Sonra Kurs bitti ağır başlı tam evlenilecek kız Profilime tav olmuş açıldı bana. Peh ağır başlı olmak isteyen kimse sankieşinizle nasıl tanışıp evlendiniz ? ne zamandır böylesiniz ?
Sadece ilaç değil psikolog ilede görüşmelerim oldu ama ne bilim ya para verip derdini anlatıyotsun karşındaki kişi sana Çaktırmamaya çalışarak saate bakıyor tamam işi bu ama ben o zaman bile kendimi onları meşgul Ediyor böyle bir Problem yüzünden vaktini alıyor ya da tamam para alıyorlar işleri bu da ne bilim onlar ne sorunlu insanlar görüyodur benim sorunum onlara basit görünüyor beni anlamıyorlar gibi hissediyorum
Ahh ordada Bi saçmayım aslan bucum ancak normalde sorana aslan demem yengeç derim. Bunun neresi aslan demesinler diye hani aslan lider ruhlu felan ya ben öyle değilim içimde ki aslan uykudaCok sacma bi soru olcak ama burcunuz ney?
Dua edin bana nolur açılsın gönül gözümEtrafına bakman kendi hayatında değerli olanları farketmen lazım.. başkaların hasretle baktığı mesela kardeşlerin varmış ,eşin ..daha neler neler.. en önemlisi sağlık.
Dua edin bana nolur açılsın şu gönül gözümEtrafına bakman kendi hayatında değerli olanları farketmen lazım.. başkaların hasretle baktığı mesela kardeşlerin varmış ,eşin ..daha neler neler.. en önemlisi sağlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?