profesyonel yardım al diyenler, olmuyor ki

Neden yengec diyorsunki benim burcum yengec ama bu sekilde degilim. Bence herseyi bi gözden gecir kendine zaman ayir aynaya bak sürekli kendinle barisik ol herseyde önce kendini düsün karsi taraf rahatsiz oluyor diye degil
Ahh ordada Bi saçmayım aslan bucum ancak normalde sorana aslan demem yengeç derim. Bunun neresi aslan demesinler diye hani aslan lider ruhlu felan ya ben öyle değilim içimde ki aslan uykuda
nhec

Ahh ordada Bi saçmayım aslan bucum ancak normalde sorana aslan demem yengeç derim. Bunun neresi aslan demesinler diye hani aslan lider ruhlu felan ya ben öyle değilim içimde ki aslan uykuda
Tam da aslan burcunun ruh halindesin aslında. Evet lider ruhludur ama eleştiriye kapalıdırlar.
Övgü ve taktirle beslenirler ve bu sayede gerçekten lider ruhları ortaya çıkar.
Eleştiriye kapalıdırlar çünkü kendilerini yeterince eleştirebilme özellikleri vardır.

Bundan kaynaklaniyor olabilir canim sürekli insanlarin öyle bakmasi sana sürekli tuhaf biriymissin izlenimi vermis bide iletisim icin en önemlisi konusmanida engellemisdir insanlarla onlarinda bakislarinin gözlerinde degilde dudaklarinda olmasi iletisimi kopartiyor bir nevi, bidi bidi konuscagim derken sanki bende diger insanlar gibi olayim diyip dislamissin bu yüzden insanlarla kopukluk yasamissin ve cocukluktanda gelince sürüyorda böyle .. annen cok büyük bir hata yapmis seni teselli etcegine bide yamuk agiz hic olmamis zayif yönünden vuruyordu demek sinirlenince .. simdi konusman nasil tedavi felan gördünmü?

Gercektende öyle en yakindan tanidigim bir aslan burcu öyle ben elestirsem hemen tavir alir ama kendisi bir hata yaptimi icten ice konusur elestirir kendini ne yaptin salaksin kendince konusur.. övgü takdir duyuncada bir gülümseme olusurki büyük birsey basardim havasinda :) ee tabi bide liderlik herseye kendisi karar vermeli bir grupta ve onun dedigi kesinlikle dogrudur ona bunu böyle yapalimmi diyemezsin.

çocugunuz var mı yoksa da düşünüyor musunuz belki o sizi hayata bağlar, annelik gibi büyük bi sıfat belki size güç verir

ilk başları okuyunca aynı ben dedim ama sonra ölümü düşünmek ilaç kullanmak hala düzelmemek bende yok çok şükür ama sana tavsiyem düşünmemeye çalış hiç düşünme başka bir şey olumlu bir şey düşün mesela ne bileyım hoşlandığın bir meşgale bul düşünmeye fırsat bırakma

Çok tatlisin sen yaa :) tanımadan sevdim seni.. Üzme kendini,problemsiz insan gerçekten yok..

O zaman daha iyi bir psikolog bulun. Her aşçının yemeği aynı mı? Psikologlar da böyledir. Size uyanı bulana kadar gerekirse beş on tane uzmana gidin, madem bu konu hayatınızdaki en önemli konu.

Cümleler gayet toplu teşekkür ederim faydalı yazınız için. Evetn kendimi toparlarsam bi yapacaklarım içinde bir hobi edilmekte var inşallah

Eleştiriye kapalı olma. Alınganlık. Biri veya bir şey canını sıktı mı herkese herşeye küsmek ya bunlar... OFF çok zor şu An işe gidiyorum ancak ayaklarım geri geri gidiyor

O zaman daha iyi bir psikolog bulun. Her aşçının yemeği aynı mı? Psikologlar da böyledir. Size uyanı bulana kadar gerekirse beş on tane uzmana gidin, madem bu konu hayatınızdaki en önemli konu.
Öyle evet ama yıprandım artık daha iyi iyi derken hem maddiyatımda yetmiyor düzenli olarak devam etmeye. Ancak merak ediyorum yok mu ben yardım alıpta düzeldim problemlerimin üstesinden gelebiliyorum diyetiniz

çocugunuz var mı yoksa da düşünüyor musunuz belki o sizi hayata bağlar, annelik gibi büyük bi sıfat belki size güç verir
Çocuk istiyorum 2 yılım dolmak üzere ancak problemlere çözüm olarak görmüyorum çocuk daha fazla sorumluluk ve stres demek Hem çalışıyorum hem anksiyete yaşarken çocuğuma yazık etmek istemem Allah korusun

Kendimi nasıl aşabilirim. Kendi kendine yetebilen. Sahip olduklarıyla mutlu olan kendini tanıyabilen arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz. En güzel şey insanın kendine güveni olsa gerek kimseye muhtaç olmadan kendine güvenen biri olmak için neler yapabilirim

gittiğiniz doktoru değiştirmekle başlayabilirsiniz 5 yıl çok uzun bir zaman demekki faydası olmuyor sadece ilaç almakta değil çözüm pskologlada konuşun

tüm yorumları okudum.
siz zaten herşeyin bilincinde birisiniz.
hani bu kadar bilinçli olup bu durumda olmanız şaşırtıcı aslında.
kendi kendinizin psikoloğu olabilirsiniz.
hiçbirimiz 4 4 lük değiliz emin olun.

Bende kendimi sevmiyorum. Her yaptığım bana batıyor. Kendimle hep savaş içindeyim. Tek gurur duyduğum şey karıncayı bile incitememem. Benim bu durumumun nedeni çocukluğum.
Bunu biliyorum. Bilincliyim herşeyin farkındayım. Yaralarimi ben dualarimla sariyorum. Şöyle baktığımda şunları yazabildiğim için bile şükür borçluyum Allaha.
Haddim değil ama maneviyata yönelin.

Düşünceleriniz ne olur bilemiyoru ama benim tavsiyem : Kuran okuyun.. Ve dua edın kendinize..

Öyle evet ama yıprandım artık daha iyi iyi derken hem maddiyatımda yetmiyor düzenli olarak devam etmeye. Ancak merak ediyorum yok mu ben yardım alıpta düzeldim problemlerimin üstesinden gelebiliyorum diyetiniz

Ben 8 psikologtan sonra işini yapan birini buldum düzenli 2 yıl her hafta gittim ve bırak düzelmeyi yeniden doğdum..şuan olduğum insana annem arkadaşlarım hala inanamıyor :) kime tavsiye ettiysem sonradan teşekkür etti

Senin sorunun hafif falan değil çok ciddi sosyal fobin,aşağılık kompleksin özgüvensizlik bir sürü şey var.mutlaka doğru terapisti bul çünkü işini iyi yapan yok gibi birşey..

Buarada arkadaslar da bilsin diye söylüyorum zaten bir çocuk konuşma problemi yaşıyosa bu psikolojiktir taa bebeklikten hatta anne karnında 6 aylıktan sonra birşeyler ters gitmiştir..huzursuz ortam,şiddet,travma,aşağılanma,birbirini aşağılayan ebeveynler,sevgisizlik,ilgisizlik bir sürü sebebi var

hayat hepimiz için aynı değil. hatta her birimiz bir yaşamın içinde pek çok hayatlar yaşarız. çok kez kendimizi değiştiririz. bazen doğru yönde bazen ise yanlış. size gelince profesyonel olmadığım için bir tavsiye veremem. en azından işe yarayan bir tane. ama ilerde insanlar yaşadıkları değişik hayatları anlattıklarında çok pişman olacaksınız. bu her yerde başınıza gelebilir. bir gün bir taksiye atlarsınız adam size nerede nasıl iş batırdığını, ya da eskiden ne kadar ünlü bir sporcu olduğunu anlatır. başarısızlık hikayesi dahi olsa siz bu hayatların içinde kör nokta olmanın acı gerçeğini hissedeceksiniz. bence sabah kalktığınızda derin bir nefes alın. en güzel halinize bürünün. en sevdiğinize sıcak bir kucak verin. ve tanıdığınız herkese gülümseyin. yüzünüz kızaracak, elleriniz avuçlarınız terleyecek. ama bunu yaptığınızda insanların, yaşamanın aslında hiç korkutucu olmadığını, ve gülümsemenin aslında insanlara verilmiş en güzel hediye olduğunu göreceksiniz. hayatınızda mutluluklar dilerim..

Benimde kilo problemim var ve "aman şu kız ne şişman" diye herkesin hakkımda konuşup arkamdan güldüğünü düşünürdüm.Doktora gittim ve takıntılı olduğumu söyleyip Prozac yazdı.Bir arkadaşım "Madem sorunun kilolarınsa onları vermeye bak ilacı bırak." dedi.Şimdi diyete başladım ilacı bıraktım ve daha iyi hissediyorum.
Sizde ilacın bir faydasını görmüyorsanız bırakın bence.Kendinizi sevip kabullenmezseniz etrafınızdaki insanlarda öyle yaparlar.Evde vakit geçirmeyi seviyor olabilirsiniz bende çok severim.Ama kendinizi eve kapatmak olmaz.Çıkıp hava alın,bir pastanede oturup kendinize sevdiğiniz tatlıyı ısmarlayın.İlerde bu yıllarınızı çok özleyebilirsiniz ama elinize geçmez.Bende çok imrenirdim o dostluklara.İçlerine girince gördüm çoğunun ne kadar sahte ve çıkara dayalı olduğunu.Benimde sadece 2 tane arkadaşım var onlar yetiyor.Değerli olduğunuzu hissetmek için başkalarına ihtihacınız yok ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…