Profil resmini değiştiren nişanlı

Resim değiştirirken bile izin alan bir erkek.
Yok artık ya

Bu konu şaka olmalı.
Ne var bunda?
Allah bu nişanlıya sabır versin, önceki konuları da biliyorum.

Hiçbir konusundan felan haberim yok ama yorumlara bakılırsa "nişanlım" diye açacağı konu olmayacak bir süre sonra..

keske bizde simdi konusuyor olsaydikda facetemi whatsapptami nerde resim degistiriyosa degistirseydi. yeterki konussaydik

tabii ki intikam almalısın sürüm sürüm süründür onu..
doğduğuna pişman et..
profil resmini değiştirecek kim ki o..
ay kusura bakmayın kalbimden geçeni yazacağım..
profil resmini değiştirmeyi nişanlısına soran bi erkekle nasıl evleniyorsunuz Allah aşkına...

yaşlar kaç? 4 yıldır facebook'um olmadığından heralde çok komik geldi bi de intikam almayı düşünüyorsunuz. pes yani. çocuk gibi koyarsın koyamazsın kavgası mı yapıyorsunuz. sosyal ağların ilişkileri nasıl baltaladığını farketmeden nasıl kullanıyor insanlar bunları ya.

Resim değiştirirken bile izin alan bir erkek.
Yok artık ya

Bu konu şaka olmalı.
Ne var bunda?
Allah bu nişanlıya sabır versin, önceki konuları da biliyorum.

Hahahahaha inanamiyorum adam izin aliyor bide vay bee ne adamlar var

kizlar Siz oyle diyosunuzda erkek boyle izin aliyosa erkek kiza ne yapiyodur allah bilir. benim nisanlim-sevgilimde oyleydi. resim degistiriyimmi diye bana sorardi ben ondan biseyi izinsiz yapincada ben sana soruyorum herseyi sen niye sormuyosun izin almiyosun derdi.

Evlendiğinizde de her sinirlenip kıskandığınızda böyle ergence intikamlara mı başvuracaksınız
Ayrıca bu bir savaş mı sen bunu yaptın ben de bunu yaparım ben senden bir fazla intikam aldım
Böyle olur mu gerçekten

Valla 4senelik evliyim Facebook fln yok bizim. Whatsappde ne ben ona sorarim nede o bana. O ne oyle tuvalete gidebilirmiyimde sorsun bari. Iki tarafta karismamali

İntikam mıı?
Yok artık...
Adama üzüldüm. Gerçi bu olayı normal karşılıyorsa haketmiş.

Bence sende umursama
Boşver, sen de değiştir güzel bi foto koy
Oh mis O düşünsün
Biz bayanlar da çok detaycıyız gerçekten

Konu sahibi acaba şöyle mi düşünüyosun biraz senin açından bakmak istiyorum kaç aydır seninle resmi vardı her yerde şimdi ilk değiştirebilir miyim diye sordu hayır dedin sonra ekleyebilir miyim dedi sende tabiki dedin ama değiştirmesi için demedin o da durduk yere her yerden seninle olan fotoğrafını kaldırıp kendi fotoğrafını koyunca sen kendini kötü hissettin sanki sana yeterince değer vermiyo gibi düşünüyosun ama daha olgun düşünmen gerekiyo madem seninle fotoğrafı olsun istiyosun buluştuğunuzda güzel güzel fotoğraflar çekinin onları koymasını rica edin böyle bi adamın ricanızı kırıcağını zannetmiyorum intikam laflarını da bırak artık siz nişanlısınız ilerde aynı evi aynı sofrayı aynı yatağı paylaşıcaksınız çocuğunun babası olucak bi adam hayatta daha ne zorluklar çıkar karşına kim bilir şimdiki dertlerini özlemezsin inşallah fotoğrafını değiştirdi beni sevmiyo diye düşünürsen ilerde zorlanırsın nişanlılık günlerinizi en güzel şekilde değerlendirin mutlu ol mutlu et çok şanslısın bunuda söylemeden geçemicem acaba kınasamda başıma mı gelse

sen önceki konunda adama adi şerefsiz demiştin o bi profil fotosunu değiştirmiş çokmu. o lafın üzerine seni nasıl affetti. o konuyuda açıp gittin, lütfedip bi daha cevap yazmadın.sen bizle dalga geçiyosun, bizde sazan gibi atlayıp her konuna yorum yapıyoruz çok sinir oldum sen gerçek değilsin incelenmelisin

Hatırladım o konuyu
Zaten o lafları yedirmediyse buna o adam ondada biraz arıza var demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…