- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.414
- 798
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Allah aşkına bu ne ya? Nefes alırken de izin alıyor mu sizden? Kendi fotoğrafını koysa ne olacak ? kafasına kese kağıdı geçirin kimse görmesin.
Resim değiştirirken bile izin alan bir erkek.
Yok artık ya
Bu konu şaka olmalı.
Ne var bunda?
Allah bu nişanlıya sabır versin, önceki konuları da biliyorum.
Hahahahaha inanamiyorum adam izin aliyor bide vay bee ne adamlar var
Eğerki bitanesinde benimle olan resmi kalsaydı sorun olmucaktı ama şimdi inanılmaz bozuldum üstelik mesajlaşırken uyuyakaldı şuan sinirden delirmek üzereyim akşam oyun oynadı profilleri değiştirdi benimle ilgilenmedi sadece sinir etti acayip intikam alasım var
kizlar Siz oyle diyosunuzda erkek boyle izin aliyosa erkek kiza ne yapiyodur allah bilir. benim nisanlim-sevgilimde oyleydi. resim degistiriyimmi diye bana sorardi ben ondan biseyi izinsiz yapincada ben sana soruyorum herseyi sen niye sormuyosun izin almiyosun derdi.
Valla 4senelik evliyim Facebook fln yok bizim. Whatsappde ne ben ona sorarim nede o bana. O ne oyle tuvalete gidebilirmiyimde sorsun bari. Iki tarafta karismamali
Bu sefer bi değişiklik yapıp nişanlı kelimesini en sona attım :) nişanlım işyerinde resim çekilmiş bikaç tane tamam güzel akşam üzeri bana sordu whatsap ve facebookta profil yapabilirmiyim diye bende hayır dedim ikimizin resmi vardı bu arada,neyse aradan bikaç saat geçti fotoyu koyabilirmiyim dedi bende tabiki dedim önce whatsaptan değiştirdi sonra facebooktan twitterdan böyle anlaşmamıştık profil değil ben sadece ekliceğini düşündüm dedim ne farkederki dedi ağustostan beri ikimizin resmi vardı nerden çıktıki bu şimdi çok sinir oldum napsamda intikam alsam diye düşünüyorum
Hatırladım o konuyusen önceki konunda adama adi şerefsiz demiştin o bi profil fotosunu değiştirmiş çokmu. o lafın üzerine seni nasıl affetti. o konuyuda açıp gittin, lütfedip bi daha cevap yazmadın.sen bizle dalga geçiyosun, bizde sazan gibi atlayıp her konuna yorum yapıyoruzçok sinir oldum sen gerçek değilsin incelenmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?