Profil resmini değiştiren nişanlı

buna neden takıldın :)
tamam hoşuma gider tabi resmimiz olunca ama bu neyi kanıtlıyor ki?
güven olmalı arada. birilerin gözüne sokarcasına hiç gerek yok bunlara. takılma derim ben buna
sende değiştir özgür alanınız olmalı. zaten birliktesiniz öyle değil mi? daha ne resim olmuş olmamış kalbi sende olsun yeter ki

Haberiniz var mı bilmiyorum; evlenebilmek için 18 yaşınızı doldurmanız gerekiyor. Ergenler evlenemiyorlar yani.:)))

Ahahahah bu nedir ya fotoğrafi değiştirebilir miyim diye izin mi aliyo bir de Kusura bakma ama nisanlin bayagi ezik bi tip galiba. Ne sevgilimin boyle bisey yapmasini isterim ne kendim yaparim. Bu nedir yahu komik.

Ahahahahah ya adam fotoğrafını değiştirmek için izin mi alıyor? Ya Allah aşkına nişanlandı diye kimliğini mi yitiriyor bu insanlar? Tapu, nikah cüzdanı vs.de de yanyana tek vesikalık çektirin. İntikam al bence de, kaynar su dök üstüne veya kezzap at yüzüne bir daha fotoğraf çektirecek yüzü kalmasın. Naapmış adam baksana..

Kocam benden pisirik bir sekilde fitigrifimi digistiribilir miyim diye izin alsa tuvalete giderken de izin almasini beklerim....

Yalniz kizlar boyle kendine guvenmeyen attigi adimi soran tiplerle evlenip ondan sonra da "annesinin babasinin sozunden cikmiyor" konulari aciyorsunuz ya, hayretlerim sasiyor.

aslında ortada bir sorun var ya;

hani 30 yaşındaki bana göre gül geç de,
konu sahibinin yaşı için önemli vakalar bunlar;

şimdi, öncelikle bu konuda izin alması problem. yani sosyal paylaşım ortamı da artık kimliğin bir parçası oluyor yavaş yavaş, bir başkasına bu kadar karışma hakkı vermek doğru değil. bir başkasının karışma hakkı olduğunu düşünmesi de doğru değil. ikiniz de hatalı bu konuda.

sonra; neyse izin mevzusu oldu, siz izin vermediniz, bir kaç saat geçti, foto değişti. burada tabi şunu sormalısınız, ne oldu da değişti! size öylesine mi sormuştu, yani cevabınızın bir kıymeti yok muydu. yoksa o aradaki sürede başka bir şey mi oldu. bunu bilmek ve sormak hakkınız.

ayrıca birlikte çekilmiş foto bazı ortamlarda benim sahibim var anlamına geliyor, tek foto işte, boşum gibisinden. bana çok mantıklı gelmese de böyle bir ortamınız varsa, açıklama isteyebilirsiniz.

Konu sahibinin önceki konularını biliyor musunuz :)

Neden bukadar müdahale ediyorsunuz.Anlamadığım nişanlın diye tapulu bir eşya değil ki. Sonuçta oda bir birey bukadar kısıtlamaya ne gerek var. İntikamı ne için alıcaksınız onuda anlamadım.Ortada intikam alınacak ne var.

Bilseydiniz hiç uğraşmazdınız zaten :) 10 konu varsa hepsi aynı çerçevede,hepsinde adam ağzının içine bakıyor ve bayan söylediğimiz her şeye rağmen saçma sebeplerden olaylar çıkarıyor ve yazılan hiçbir şeyi dikkate almıyor. Nişanlı da kedi gibi ne dese tamam modunda. Adamın intikamı bir gün acı olacak yani. Çünkü çocuk gibi gözünün üzerinde kaşın var diye olay çıkarabiliyor bayan maşallah :)

senden izin mi alıyor birde çok ilginçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…