- 16 Şubat 2015
- 202
- 77
- 98
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Haberiniz var mı bilmiyorum; evlenebilmek için 18 yaşınızı doldurmanız gerekiyor. Ergenler evlenemiyorlar yani.:)))Bu sefer bi değişiklik yapıp nişanlı kelimesini en sona attım :) nişanlım işyerinde resim çekilmiş bikaç tane tamam güzel akşam üzeri bana sordu whatsap ve facebookta profil yapabilirmiyim diye bende hayır dedim ikimizin resmi vardı bu arada,neyse aradan bikaç saat geçti fotoyu koyabilirmiyim dedi bende tabiki dedim önce whatsaptan değiştirdi sonra facebooktan twitterdan böyle anlaşmamıştık profil değil ben sadece ekliceğini düşündüm dedim ne farkederki dedi ağustostan beri ikimizin resmi vardı nerden çıktıki bu şimdi çok sinir oldum napsamda intikam alsam diye düşünüyorum
Konu sahibinin önceki konularını biliyor musunuz :)aslında ortada bir sorun var ya;
hani 30 yaşındaki bana göre gül geç de,
konu sahibinin yaşı için önemli vakalar bunlar;
şimdi, öncelikle bu konuda izin alması problem. yani sosyal paylaşım ortamı da artık kimliğin bir parçası oluyor yavaş yavaş, bir başkasına bu kadar karışma hakkı vermek doğru değil. bir başkasının karışma hakkı olduğunu düşünmesi de doğru değil. ikiniz de hatalı bu konuda.
sonra; neyse izin mevzusu oldu, siz izin vermediniz, bir kaç saat geçti, foto değişti. burada tabi şunu sormalısınız, ne oldu da değişti! size öylesine mi sormuştu, yani cevabınızın bir kıymeti yok muydu. yoksa o aradaki sürede başka bir şey mi oldu. bunu bilmek ve sormak hakkınız.
ayrıca birlikte çekilmiş foto bazı ortamlarda benim sahibim var anlamına geliyor, tek foto işte, boşum gibisinden. bana çok mantıklı gelmese de böyle bir ortamınız varsa, açıklama isteyebilirsiniz.
Konu sahibinin önceki konularını biliyor musunuz :)
senden izin mi alıyor birde çok ilginçmişBu sefer bi değişiklik yapıp nişanlı kelimesini en sona attım :) nişanlım işyerinde resim çekilmiş bikaç tane tamam güzel akşam üzeri bana sordu whatsap ve facebookta profil yapabilirmiyim diye bende hayır dedim ikimizin resmi vardı bu arada,neyse aradan bikaç saat geçti fotoyu koyabilirmiyim dedi bende tabiki dedim önce whatsaptan değiştirdi sonra facebooktan twitterdan böyle anlaşmamıştık profil değil ben sadece ekliceğini düşündüm dedim ne farkederki dedi ağustostan beri ikimizin resmi vardı nerden çıktıki bu şimdi çok sinir oldum napsamda intikam alsam diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?