Profil resmini değiştiren nişanlı

Woowww. Bence önce adamı bayiltip kaçıralim. Sonra bağlayıp bütün sosyal medya şifrelerini alalım. Sonraaa hepsine beraber olan fotoyu koyup ardından didik didik bütün hesapları inceleyelim. Temiz değilse bütün disilerden temizleyelim. Bide gözlerini oyalimda başkalarına bakmasın. Ve ee en son. .. resimleri kaldıran o yaramaz parmaklara işkence edelim.

ben hiç yemek yapamam ev konularında çok beceriksizimdir elimden hiçbişey gelmez mesela evlenince napıcam bilmiyorum

Demek ki öyle olmak gerekiyomus ben beceremedim. Her işe yararsan kıymet görmezsin. Adamın tepesine çıkınca dünyada vazgeçilmez olursun. Anladım. Tamam.

ah arkadaşım bende senin gibi olmayı o kadar çok isterdimki buraya dertleri açıyorum herkes dalga geçtiğimi sanıyo ama ne yaşadığımı anlamıyolar

Niye benim gibi olmak istiyosun ki. Benim yerimde olman imkansız ama elindekinin kıymetini bilmek çok daha kolay. Emin ol benim yerimde olmak istemezsin...

ah arkadaşım bende senin gibi olmayı o kadar çok isterdimki buraya dertleri açıyorum herkes dalga geçtiğimi sanıyo ama ne yaşadığımı anlamıyolar
Ya ne yaşıyosun Allah askına. Derdin d si bile olmayan şeyler yazıyosun. Bu kadar beceriksizsin madem az ev işi öğrenmeye çalış da adamı yeme.

Evlilik iki kisinin birbirini gizli iplerle baglayip hayatini zindana cevirmesi degildir. Otun b.kun hesabini vermesi hic degildir. Akli basinda olgun insanlar birey olduklarinin farkindadirlar ve kisilerin sInIrlarina mudahale etmezler. Evlilik ortak bir yasami paylasmaktir. Bayrak yarisi degildir evlilik. Hele ki daha nisanlanli iken birbirinize bu kadar mudahale ederseniz ben pek bununsonunu goremiyorum. Once ikiniz de bir buyuyun bence. Cok hamsiniz.

normal tepkileri olan çok fazla herşeyi takmayan biri olmak isterdim
Cok bos olmalisin. Cok bos vaktin var sanirim ya da ugrasacak bir seylerin yok. Adami bi kadar takinti yapma. O da senin gibi etten kemikten yani. Nisanlandin diye kole almadin ki kendine. Siz bence hep flortte kalin. Cok ciddiyim.

Bugünde evlilik teklifi alalı 1 yıl oldu o gitti beni değiştirdi olacak şey değil ya

Böyle sıkmaya, bunaltmaya devam edersiniz evlenme fikrini de değiştirecek. Buraya konu açıyorsanız bu insanlar ne yorum yapmışlar diye oturup düşünün, yanlışlarınızı sizin için geç olmadan fark edin

Bugünde evlilik teklifi alalı 1 yıl oldu o gitti beni değiştirdi olacak şey değil ya
Hey Allah im ya bu konu gercek mi?
Sen gercek misin ya?
Dunya uzaya otel kuracak nerdeyse, bu hatunun ugrastigi seye bak ya.
Sen bence bir tedaviye gitmelisin. Cocuga acidim, sanirim onun da sinavi sensin.

normal tepkileri olan çok fazla herşeyi takmayan biri olmak isterdim

Çok fazla her şeyi takmayan mi? Ben canımdan çok sevdiğim adami toprağa vermiş insanim. Dünyada yaşadığım en güzel 2 yıldan sonra gömdüğüm sandığım acıyla evlenip kimi zamanlar ruhumun öldüğünü hissetmis insanim. Şu an ağlıyorum. Belki patlayacak yer ariyodum senin konun denk geldi. Bak sana ufak bi tecrübe anlatıyorum. Hayatımda kirpiklerine kadar hayran olduğum, o kirpiklere rüzgar değse benim içimin üşüdüğü bi adam vardı. 2010 yılına girerken yılbaşı gecesi dışarı çıkmak istedi arkadaşlarıyla. Pek huyu değildi ama bu sefer çıkmak istedi. Çıkma dedim. Geç dönmem merak etme gece 12 de büyü bozulur araba balkabagi olur zaten 11 gibi dönerim dedi güldü. Gerçekten 11 gibi dönerken evlerinin sokağında sarhoşun biri çarpmış. Düşünebiliyomusun. Gencecik daha. Sporcuydu çok güçlü bünyesi vardı. Ama hastaneye bile yetisememis. Ben tabi haberim yok gece triplerdeyim. Sabaha kadar bin tane mesaj atmışımdir. Aradım açan olmadi. En sonunda telefon kapandı. Ablasını aradım. O anlattı. Beyimden değil sadece kalbimden, gözümden, kulağımdan vuruldum. Sana ne ben tarif edebilirim o anı ne de sen anlayabilirsin. Oracıkta bitti gitti herşey. Bi düşün bi an düşün. Kocaman bi hiç oldu her şey. Dinletecegim şarkılar vardı, tam gece yarısı arayınca söylemek için çok güzel sözler vardi aklımda. Doğum günü 7 ocakti. Bir hafta kalmıştı hediyesini almıştım. Görse kim bilir ne kadar sevinecekti. Ailem erkek arkadaşa tahammül edecek bi yapıda değildi. Dişimi sıka sıka ağladım ben geceleri. Eşimi çok geçmeden tanıdım. Sığınmak istedim belki bilmiyorum. Allah bana iki erkek çocuk verdi. İkisinde de hep onun ismi aklıma geldi ama yapmadım. Eşime haksızlık olacak diye sürekli aklımda olacak her seslendiğimde diye. Yine unutmuş değilim ama böyle konular açılınca içime öküz oturuyo resmen. Ya sevdiğin insan yanında daha ne istiyosun. Bırak çocukca şeyleri yok resimmis yok profilmis. Allah korusun yarın yanında olmazsa görürsün o zaman. Ben hep aynı pişmanligi yaşadım. Keşke fırsatim varken bi kez daha sevdiğimi söyleseydim dedim. Ben onu üzmedim hiç o da beni üzmedi ama hep keşke daha mutlu etseydim dedim.
Arkadaşım kıymetini bil. Şükret nefes aldığınız her gün için. Ben artık daha da bişi demiyorum.

Ay evlenme teklifinin yıl dönümünde adam seni değiştirmiş. Duyanda üzerine kuma getirdi sanacak. Birde olacak şey değil ya yazmışsın. Senin bir hayal ürünü olduğunu düşünüyorum artık. Bukadar saykoluk gerçek olamaz ya... Yada nişanlın hayal ürünü bilemedim.birde izin alıyor şaka gibi valla

:/ offf mahvettin beni. Ne desem bilemedim. Allah çocuklarınla eşinle hep yüzünü güldürsün

Biraz kiskancsin fakat bence boşuna kuruntu yapıyorsun. Eğer illa bişey yapacaksan sende hesaplarına kendi resmini koy için rahatlasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…