Profil resmini değiştiren nişanlı

Eğerki bitanesinde benimle olan resmi kalsaydı sorun olmucaktı ama şimdi inanılmaz bozuldum üstelik mesajlaşırken uyuyakaldı şuan sinirden delirmek üzereyim akşam oyun oynadı profilleri değiştirdi benimle ilgilenmedi sadece sinir etti acayip intikam alasım var

Hanımefendi ilk başta sorması bile utanç verici adam yine kurnazlık murnazlık yapıp bir şekil onay alıp koymuş fotoğrafı o da ayrı eziklik ya neyse. Kıskançlığınızı törpülemezseniz bu stresle çok uzun yaşamazsınız ha çok rahatsızsanız başka fotoğraf koymasından çekilin yeni bir tane ay aşkım çok beğendim falan ayağına yenisini ekletin profiline 4 ay aynı fotoğraftan kim olsa sıkılır. Boş beleş trip atacağınıza bari akılcı çözümler üretin rahatsızlığınıza

Acil beyin nakli.

Acaba macera filmlerini fazla izliyor olabilir misin ?

Cok salakca

Madem resmiyet istiyosun ilişki durumunuda kaldıralım ne o öyle şununla nişanlı vıcık vıcık dedim onun üstüne cevap gelmedi uyuyakaldı şuan sinirimden kaldırasım var sabırlı olmaya çalışıyorum

Ne var yNi yapsa yada dur dur simdi izin alsin sonrasi gelir ztn:)

Evlenince napcaksin hersey ilk gunku gibi olmuyor adam medeni halini degistirmemis ki yada nisanli oldugunu saklayip kizlarlada yazismamis anlasilan cok genc ve toysun malesef hersey güllük gülistanlik olmuyor ne guzel bak adam en azindan soylemis bence kapris yapmayi birak

Sevgi sosyal medyada fotoğraf koymak koymamakla ölçülür olmuş. Peh Peh.
Kaynim eltimle butun resimleri koyar nete ama ayri bi faceden de baska isimde eski resimleriyle pek ala yazisiyor kizlarla erkeklerede kadinlara da guven kalmadi

Kuzum yarin evlenince ne yapacaksin sen

Demekki nişanlını o kadar sevmiyosun çevreye bunu iletmek istiyosun dedim nişanlıma sevgim profil resmiyle ölçülmüyo dedi akşamdan beri çok sinirliyim hiçbişey yazmıyo üstelik
bununla sevginin ne alakası var adam sana daha ne desin ne güzel vermiş işte cevabı bence çok kaprislisiniz böyle giderse bu iş yürümez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…