- 3 Nisan 2013
- 396
- 264
- 103
- Konu Sahibi homesweethome3
-
sende eski sevgilinle olan resmini koy
Acil beyin nakli.Eğerki bitanesinde benimle olan resmi kalsaydı sorun olmucaktı ama şimdi inanılmaz bozuldum üstelik mesajlaşırken uyuyakaldı şuan sinirden delirmek üzereyim akşam oyun oynadı profilleri değiştirdi benimle ilgilenmedi sadece sinir etti acayip intikam alasım var
Acaba macera filmlerini fazla izliyor olabilir misin ?Eğerki bitanesinde benimle olan resmi kalsaydı sorun olmucaktı ama şimdi inanılmaz bozuldum üstelik mesajlaşırken uyuyakaldı şuan sinirden delirmek üzereyim akşam oyun oynadı profilleri değiştirdi benimle ilgilenmedi sadece sinir etti acayip intikam alasım var
Cok salakcaBu sefer bi değişiklik yapıp nişanlı kelimesini en sona attım :) nişanlım işyerinde resim çekilmiş bikaç tane tamam güzel akşam üzeri bana sordu whatsap ve facebookta profil yapabilirmiyim diye bende hayır dedim ikimizin resmi vardı bu arada,neyse aradan bikaç saat geçti fotoyu koyabilirmiyim dedi bende tabiki dedim önce whatsaptan değiştirdi sonra facebooktan twitterdan böyle anlaşmamıştık profil değil ben sadece ekliceğini düşündüm dedim ne farkederki dedi ağustostan beri ikimizin resmi vardı nerden çıktıki bu şimdi çok sinir oldum napsamda intikam alsam diye düşünüyorum
Ne var yNi yapsa yada dur dur simdi izin alsin sonrasi gelir ztn:)Bu sefer bi değişiklik yapıp nişanlı kelimesini en sona attım :) nişanlım işyerinde resim çekilmiş bikaç tane tamam güzel akşam üzeri bana sordu whatsap ve facebookta profil yapabilirmiyim diye bende hayır dedim ikimizin resmi vardı bu arada,neyse aradan bikaç saat geçti fotoyu koyabilirmiyim dedi bende tabiki dedim önce whatsaptan değiştirdi sonra facebooktan twitterdan böyle anlaşmamıştık profil değil ben sadece ekliceğini düşündüm dedim ne farkederki dedi ağustostan beri ikimizin resmi vardı nerden çıktıki bu şimdi çok sinir oldum napsamda intikam alsam diye düşünüyorum
Sevgi sosyal medyada fotoğraf koymak koymamakla ölçülür olmuş. Peh Peh.Hayır ben kızlar bakar diye değil niye durup dururken beni kaldırıyo yeterince sevmiyo demekki
Evlenince napcaksin hersey ilk gunku gibi olmuyor adam medeni halini degistirmemis ki yada nisanli oldugunu saklayip kizlarlada yazismamis anlasilan cok genc ve toysun malesef hersey güllük gülistanlik olmuyor ne guzel bak adam en azindan soylemis bence kapris yapmayi birakEğerki bitanesinde benimle olan resmi kalsaydı sorun olmucaktı ama şimdi inanılmaz bozuldum üstelik mesajlaşırken uyuyakaldı şuan sinirden delirmek üzereyim akşam oyun oynadı profilleri değiştirdi benimle ilgilenmedi sadece sinir etti acayip intikam alasım var
Kaynim eltimle butun resimleri koyar nete ama ayri bi faceden de baska isimde eski resimleriyle pek ala yazisiyor kizlarla erkeklerede kadinlara da guven kalmadiSevgi sosyal medyada fotoğraf koymak koymamakla ölçülür olmuş. Peh Peh.
Kuzum yarin evlenince ne yapacaksin senMadem resmiyet istiyosun ilişki durumunuda kaldıralım ne o öyle şununla nişanlı vıcık vıcık dedim onun üstüne cevap gelmedi uyuyakaldı şuan sinirimden kaldırasım var sabırlı olmaya çalışıyorum
bununla sevginin ne alakası var adam sana daha ne desin ne güzel vermiş işte cevabı bence çok kaprislisiniz böyle giderse bu iş yürümez...Demekki nişanlını o kadar sevmiyosun çevreye bunu iletmek istiyosun dedim nişanlıma sevgim profil resmiyle ölçülmüyo dedi akşamdan beri çok sinirliyim hiçbişey yazmıyo üstelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?