- 15 Aralık 2013
- 15.765
- 36.259
- 798
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Sevgi internete resim koymakla olmuyor kaynimin bir ara kizlarla cekindigi resimlerden koleksiyonu vardi malesef erkek kardesim de oyle ne olur ya aklinizi basiniza alinHayır ben kızlar bakar diye değil niye durup dururken beni kaldırıyo yeterince sevmiyo demekki
kusura bakmayın tutamadım kendimiArkadaşlar 4 aydır ben vardım şimdi değiştirirken bana sormasa çok şaşırırdım siz olsanız şaşırmazmıydınız hiç beni koymasa dert etmezdim ama 4 aydır ben varım
Konu Sahibi bunu anlayamıyor işte.Kaynim eltimle butun resimleri koyar nete ama ayri bi faceden de baska isimde eski resimleriyle pek ala yazisiyor kizlarla erkeklerede kadinlara da guven kalmadi
En kucuk kaynim 18 yasinda 1.5 senedir bi kizla gorusuyor ama gizli bi face yi ve telefonu varKonu Sahibi bunu anlayamıyor işte.
Profil resmin muhtemelen nişanlınla olan bir fotodur.o pozun bir benzerini çekin ve nişanlının yerine de bir kukla koy.kuklayı da nişanlın gibi giydirebilirsen varya dadından yinmez:))al sana mesaj kaygılı intikam.Bu sefer bi değişiklik yapıp nişanlı kelimesini en sona attım :) nişanlım işyerinde resim çekilmiş bikaç tane tamam güzel akşam üzeri bana sordu whatsap ve facebookta profil yapabilirmiyim diye bende hayır dedim ikimizin resmi vardı bu arada,neyse aradan bikaç saat geçti fotoyu koyabilirmiyim dedi bende tabiki dedim önce whatsaptan değiştirdi sonra facebooktan twitterdan böyle anlaşmamıştık profil değil ben sadece ekliceğini düşündüm dedim ne farkederki dedi ağustostan beri ikimizin resmi vardı nerden çıktıki bu şimdi çok sinir oldum napsamda intikam alsam diye düşünüyorum
ben hiç yemek yapamam ev konularında çok beceriksizimdir elimden hiçbişey gelmez mesela evlenince napıcam bilmiyorumYa cidden bu işin sırrı nedir arkadaşlar. Bilen varsa bana da açıklasın. Lütfen çok rica ediyorum. Nasıl oluyo bu. Ya ben mi çok salağım. Nasıl oynatiliyo bu erkekler böyle parmakta. Konu sahibi geçen konusunda adi şerefsiz bile dedi bu adama. Ama hala adam görüntülü arayıp konuşma peşinde. Nedir bunun püf noktası yalvarıyorum söyleyin. Hani bakıyorum kendime çirkin değilim, makyaj yapıp azıcık özenince çok güzel bile olabiliyorum, kilolu değilim, eğlenceli bi tipimdir, çok güzel yemek yaparım, tanıyanlar peygamber sabri var derler benim için, mükemmel biri değilim ama kendimce bi giderim var yani amaaaa gel gör ki şöyle hiç bi adamı, kadını kendime köle edemedim. Nasıl oluyo bu nasıl nasıl nasiiillllll
Arkadaşlar ne fake i ya herşeye fake demeye alışmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?