progestan kullanarak hamile kalanlar var mı

kızlar merhaba,

hamileliğin ilk döneminde düşük riskine karşı kullandım ben fakat bebeğimin büyümesine faydası olmadı. tutundu ana rahmine ama küçük kalmış. küretaj olması gerekiyormuş. çok mutsuzum

üzülme arkadaşım her şeyde bi hayır vardır bana progestan bile vermediler düşeceği varsa bunu hiç bişey progestan bile engellemez dediler..bi problemi vardır ki gelişmemiştir öyle düşün..bende 10 gün önce yaşadım senın yaşadıklarını.Allah sabır versin..

Ne kadarlikti? Doktor benimkine gelismemis diyor. 1hafta geriden geliyormus gelisim. 6+6gunluktu kalbi atmiyor diye alalim diyor. Erken degil mi? Doktorum da deneyimli bir profesor

Ne kadarlikti? Doktor benimkine gelismemis diyor. 1hafta geriden geliyormus gelisim. 6+6gunluktu kalbi atmiyor diye alalim diyor. Erken degil mi? Doktorum da deneyimli bir profesor
7 haftalıktı benimki geç döllenme dediler önce..son adetime göre 9 haftalıktı ama usg ye göre 7..kalp atımını duyduk bir gün sonra düştü ve kürtaj oldum..kime gidiyosun

7 haftalıktı benimki geç döllenme dediler önce..son adetime göre 9 haftalıktı ama usg ye göre 7..kalp atımını duyduk bir gün sonra düştü ve kürtaj oldum..kime gidiyosun
Anadolu Saglik Merkezi Gebzede Fatih Gucere gidiyorum. Ama baska bi doktora daha gorunmek istiyorum. Umut iste... cumartesi fatih beye bidaha gidicez bakalim. Sen nerede oldun?

Anadolu Saglik Merkezi Gebzede Fatih Gucere gidiyorum. Ama baska bi doktora daha gorunmek istiyorum. Umut iste... cumartesi fatih beye bidaha gidicez bakalim. Sen nerede oldun?
hımm ben Ankaradayım...burda bi özel hastaneye gitmek zorunda kaldım gece kanamam artınca ordada kürtaj ettiler zaten..

çok geçmiş olsun. en kısa zamanda sağlıklı bebeğiniz olur inşallah. ben hala doktor doktor geziyorum. 9. haftaya kadar beklemyi düşünüyorum.

çok geçmiş olsun. en kısa zamanda sağlıklı bebeğiniz olur inşallah. ben hala doktor doktor geziyorum. 9. haftaya kadar beklemyi düşünüyorum.
Allah kolaylık versin inşallah.umarım sağlıklı bi şekilde devam eder gebeliğiniz..iyi haberlerinizi yazın mutlaka.

Merhabalar 9 aylik evliyim gecenlerde dr a gittim ve bana pko oldugumu buyuzden yumurtaliklarimda tembellik bulundugunu soyleyerek progestan 100 ilacini verdi bununla 3 ay icinde hamile kalmazsam asilama yapilacagi soylendi sormak istedigim bu ilaci kullnirkenmi cinsel birliktelik yasamamiz gerekiyor yoksa bu ilac sadece yumurtalarin catlamasi icin mi yardim ediyor cevaplarsaniz cok sevinirim

hangi günlerde nasıl kullanmanı söyledi doktorr canım?

hangi günlerde nasıl kullanmanı söyledi doktorr canım?
kusura bakmayin surekli giremiyorum ayin 16 sinda baslatip sabah aksam1 er tane 10 gun boyunca icmemi soyledi gecen ay ictim 28 aralikta tekrar regl oldum son iki gundur bacaklarimda ve belimde asiti kasilmalar mevcut atesim var grip oldugumu dusundum ama yinede insan hamileyim acaba diye dusunmekten.kendini alamiyor geceleri surekli kasiliyorum ve germe ihtiyaci hissediyorum

kızlar merhaba yardıma ihtiyacım var :) adet olduğumdan beri pkoluyum diyebilirim. 5 aylık evliyim ve 2.5 aydır adet olmadım bu surede yaptığım tüm kan ve idrar testlerim negatif çıktı. Dr gittim bana adet olmam içim progestron 200 mg verdi 10 gun boyunca 1 adet kullan ve adet olmayı bekle dedi bu arada glifro 1000mgr 1 adet kullanıyorum bugun5. gunum ve adet olmadım stresten çıldırcam adet olacağıma dair hiç bir belirti de yok kullanan arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi? ortalama 7-10 gun içinde hasta olunur diyor ama ??

merhaba son kullandigimda banada ayni sey oldu 10 gun gecikti biraz bekleyin derim olmazsa dr unuzla gorusursunuz

merhaba son kullandigimda banada ayni sey oldu 10 gun gecikti biraz bekleyin derim olmazsa dr unuzla gorusursunuz
Çok tesekkür ederim :) kk olmasa ben napcam bilmem. Aradığım her konuya cevap veren var. Allah razı olsun arkadasım

selam arkadasım.aynının tıpkısı benım.aynen sen gbıyım.kızlıgımdan berı reglım duzensız.tarlusal ıcmesem aylarca olmam.ve yıne tarlusal ıctım pzrtesı gunu hsta adet oldum.hemde nasıl dere gıbı akıyo:) ped yetısmıo suanda.en son aralık 14te olmustum.bnde kullandım glıfor 1000mg gunde 1kere ama bnde ıse yaramadı sanırım

Bende 3 ocaktan beri beklemedeyim hadi hayırlısı olsam da kurtulsam allahın izniyle :))

b3nde
bende cok kullandim tarlusali normalde adet geciktirme ilaciymis evet sonuc veriyo ama ona bagimli hale geliyorsunuz sonra adet duzensizliginden pko olusabiliyor dikkat edin derim

b3nde

bende cok kullandim tarlusali normalde adet geciktirme ilaciymis evet sonuc veriyo ama ona bagimli hale geliyorsunuz sonra adet duzensizliginden pko olusabiliyor dikkat edin derim

:) ben zaten pkoyum cnm.regl olamadıgım ıcın ıcıom tarlusalı da..gecıktırme dııl cnm sokturme ılacı tarlusal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…