Progestan’ın 50 mg iğnesi! Kullananlar rica etsem acilen bakar mısınız?

Benim de acıdan sinirlerim bozulurdu, sebepsiz ağlamaya başlardım. Transfer günü doktordan progestan dex isteyebilirsin. O karından vuruluyor.
Kötü haber vermek istemem ama doktorun bunu tercih ettiyse 12.haftaya kadar vuruluyor. İnşallah progestan dex yazar

sen 12. inci haftaya kadar kullandın mı?
yoksa göbekten falan mı vuruldun. ben şimdi bebek tutunma olayı netleşirse ilaç da degiştirmek istemiyorum bünyeyi ters etki eder diye

Şu anda sizinle aynı durumdayız vallahi Allah da biliyor daha az önce eşime dedim ben cuma günü tranfer sırasında nasıl sedyeye yatıcam bu ağrı ile... Allah yardımcımız olsun, çektiğimiz bu ağrılara değsin tek istediğim bu Allah’tan.. Ben olur da pozitif sonuç alırsam sanırım bu iğneye devam edemem çünkü ayağa kalkarken kasılıyorum topallayarak yürüyorum resmen..
Bu arada transferim Şişli Kolan’da olacak..
Sizin?

Tamamdır çok teşekkür ederim

başlarda öyle oluyor igne özellikle ilk 3-4 igne . sonra orası morarıyotr cürüyor hissetmiyorsunuz

Evet oturup kalktıktan sonra çok kasılma oluyor, sürahi teyze gibi popomu tuta tuta yan yan yürüyorum bende
Gerçekten gülüyorum ama baya sinirlerim bozuldu igneye giderken panik olmaya başladım iyice korkudan
Bende bahceci istanbulda transfer olucam Allah kısmet ederse yarın bilgilendirme için arayacaklarmış. Kaçıncı günü emriyosu bebişiniz
insallah insallah çok güzel haberler veririz

Merhabalar bende progestan iğneyi 25 gündür yaptırıyorum ve daha da yaptıracağım galiba. Evet çok ağır bi iğne ve de inanılmaz ağrı sızı yapıyor ama artık alıştım ben sanırım. Arnica jel vermişti doktorum düzenli olarak kullanırsanız işe yarıyor şimdiden geçmiş olsun hayırlı haberler almanız dileğiyle.

Buna üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim, sinirlerim bozuldu ağrıdan...
benim de bozuldu hatta eşim inanmadı o kdar agrır mı falan diye sinrş olmuştım. ama size önerim soguk kolonya ile ovun. arnica denen kremi de alın ben de alıcam

Güldüm valla çünkü ben de tuta tuta yürüyorum bu ağrı bizi çıldırtmazsa iyidir.. İnşallah olumlu sonuçlar alırız, perşembe günü mutlaka haber verin bana merak ederim Çift embriyo transferi olacağım; biri 5. diğeri 6. Gün embriyosu

benim de bozuldu hatta eşim inanmadı o kdar agrır mı falan diye sinrş olmuştım. ama size önerim soguk kolonya ile ovun. arnica denen kremi de alın ben de alıcam
Tamam çokk teşekkür ederim

İnsallah can evlat olurlar Allah’ımın izniyle.
bende 5. Gün embriyosu transfer olucam . Geriye 2 tane 6. Gün dondurulmuşum kalıyor.
mutlaka haber vericem size, sizde beni haberdar edin lütfen

İnsallah can evlat olurlar Allah’ımın izniyle.
bende 5. Gün embriyosu transfer olucam . Geriye 2 tane 6. Gün dondurulmuşum kalıyor.
mutlaka haber vericem size, sizde beni haberdar edin lütfen
İnşallah tutar inşallahhh Rabbim hayırlarla sonuçlandırsın.. yazarım cuma günü ben de buraya, hakkımızda hayırlısı.. Yaş kaç bu arada

İnşallah tutar inşallahhh Rabbim hayırlarla sonuçlandırsın.. yazarım cuma günü ben de buraya, hakkımızda hayırlısı.. Yaş kaç bu arada

28 yaşındayım, eşimde 30 yasında, 2 taraflı fıtıga bağlı Azosperm oluşmuş eşimde.
Ekim ayında basladık tüp bebeğe sizin yasınız kaç acaba neden tüp bebek oldu

28 yaşındayım, eşimde 30 yasında, 2 taraflı fıtıga bağlı Azosperm oluşmuş eşimde.
Ekim ayında basladık tüp bebeğe sizin yasınız kaç acaba neden tüp bebek oldu
Benim yaşım 25, eşimin yaşı 30. 4 yıllık evliyiz ve ikimizde hiçbir sorun olmamasına rağmen hiç hamile kalamadım.. En son gittiğim doktor, yaşın genç tüp bebek yapma hemen dedi.. Dedim ki tedbir bizden takdir Allahtan, sonuçta tıbbın bu imkanını var eden de Allah.. Aynen ekim ayında gittik kontrole doktor tüm sonuçlara baktı ve yaşın genç ilk denemede olumlu sonuç alabiliriz dedi ve sonrası da geldi malum cuma günü büyük gün.. Bugün bi ara çok sinirlerim bozuldu iğnenin ağrısından sebep ağladım hatta. Sonra dedim ki, herşey bebeğimiz için.. Hakkımızda en hayırlısı olsun, ama bende şöyle bi durum var geriye kalan başka embriyom yok. Bu ilk ve son şansımız..

BBir dahakine masaj değil vurulan yeri iyice bastırın oynatmayın bekleyin ...bana hemşirem söyledi ve çok az ağrı hissettim.. iğneyi yapan kişide çok önemli ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…