- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
Benim de acıdan sinirlerim bozulurdu, sebepsiz ağlamaya başlardım. Transfer günü doktordan progestan dex isteyebilirsin. O karından vuruluyor.Herkese merhaba, hayırlı akşamlar.. Tüp bebek yolculuğumda sona doğru yaklaşıyorum, Allah nasip ederse Cuma günü transferim var. Doktorum cuma gününe kadar kullanmam için bir takım ilaçlar verdi, ama içlerinden biri var ki beni iki günde mahvetti; progestan’ın iğnesi.. Her gün sabah saatinde, bir ampul vurulacak şekilde kullanıyorum. İğnenin yapıldığı yerde öyle bir ağrı var ki, nasıl diyeyim bilmiyorum sanki böyle diş ağrısı gibi.. oturamıyorum yürüyemiyorum yatamıyorum ağrıdan. Bugün hastaneden gelince sıcak su yapıp kalçamın altına koydum, emilim daha kolay olsun da belki o zaman şişmez diye ama işe hiç yaramadı. Aranızda kullanan varsa, aynı ağrıyı yaşadınız mı ve ne yapılabilir rica etsem yardımcı olun. Teşekkür ederim şimdiden.
arnica denen kremi yarın alacagım pahalı diye almamıştım. artık yapcak bişi yok cok daha pahalı degilmiş. morluklara birebirmiş .yajık o popişebebiş gelsinde inşlh unutursn o acıyı kuzum
sen 12. inci haftaya kadar kullandın mı?Benim de acıdan sinirlerim bozulurdu, sebepsiz ağlamaya başlardım. Transfer günü doktordan progestan dex isteyebilirsin. O karından vuruluyor.
Kötü haber vermek istemem ama doktorun bunu tercih ettiyse 12.haftaya kadar vuruluyor. İnşallah progestan dex yazar
kremi sağlk ocagı felan yazmıyor mu?arnica denen kremi yarın alacagım pahalı diye almamıştım. artık yapcak bişi yok cok daha pahalı degilmiş. morluklara birebirmiş .
Şu anda sizinle aynı durumdayız vallahi Allah da biliyor daha az önce eşime dedim ben cuma günü tranfer sırasında nasıl sedyeye yatıcam bu ağrı ile... Allah yardımcımız olsun, çektiğimiz bu ağrılara değsin tek istediğim bu Allah’tan.. Ben olur da pozitif sonuç alırsam sanırım bu iğneye devam edemem çünkü ayağa kalkarken kasılıyorum topallayarak yürüyorum resmen..İnsallah insallah çektiğimiz acılara emeklerimize değer
carsamba günü gene igne olucam, perşembe yani transfer günü ne yapacağımı hiç bilmiyorum o sedyeye nasıl yatarım nasıl kalkarım inan oturdum bunları düşünüyorum, sağ tarafım mosmor sol tarafın kullanılamaz halde ve sadece 2 tane igne oldum. Gebeliğin 10. Haftasına kadar kullanılması gerekiyormuş. Dayanabildiğim yere kadar dayanıcam olmazsa bebiş tutunduktan itibaren göbüşe gecmeyi düşünüyorum.siz nerde transfer olucaksınız?
Tamamdır çok teşekkür ederimBenim de acıdan sinirlerim bozulurdu, sebepsiz ağlamaya başlardım. Transfer günü doktordan progestan dex isteyebilirsin. O karından vuruluyor.
Kötü haber vermek istemem ama doktorun bunu tercih ettiyse 12.haftaya kadar vuruluyor. İnşallah progestan dex yazar
başlarda öyle oluyor igne özellikle ilk 3-4 igne . sonra orası morarıyotr cürüyor hissetmiyorsunuzŞu anda sizinle aynı durumdayız vallahi Allah da biliyor daha az önce eşime dedim ben cuma günü tranfer sırasında nasıl sedyeye yatıcam bu ağrı ile... Allah yardımcımız olsun, çektiğimiz bu ağrılara değsin tek istediğim bu Allah’tan.. Ben olur da pozitif sonuç alırsam sanırım bu iğneye devam edemem çünkü ayağa kalkarken kasılıyorum topallayarak yürüyorum resmen..
Bu arada transferim Şişli Kolan’da olacak..
Sizin?
sanmıyorum ya . alalımda inş iyi gelirkremi sağlk ocagı felan yazmıyor mu?
Şu anda sizinle aynı durumdayız vallahi Allah da biliyor daha az önce eşime dedim ben cuma günü tranfer sırasında nasıl sedyeye yatıcam bu ağrı ile... Allah yardımcımız olsun, çektiğimiz bu ağrılara değsin tek istediğim bu Allah’tan.. Ben olur da pozitif sonuç alırsam sanırım bu iğneye devam edemem çünkü ayağa kalkarken kasılıyorum topallayarak yürüyorum resmen..
Bu arada transferim Şişli Kolan’da olacak..
Sizin?
inşlh cnmmsanmıyorum ya . alalımda inş iyi gelir
Buna üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim, sinirlerim bozuldu ağrıdan...başlarda öyle oluyor igne özellikle ilk 3-4 igne . sonra orası morarıyotr cürüyor hissetmiyorsunuz
benim de bozuldu hatta eşim inanmadı o kdar agrır mı falan diye sinrş olmuştım. ama size önerim soguk kolonya ile ovun. arnica denen kremi de alın ben de alıcamBuna üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim, sinirlerim bozuldu ağrıdan...
Güldüm valla çünkü ben de tuta tuta yürüyorumEvet oturup kalktıktan sonra çok kasılma oluyor, sürahi teyze gibi popomu tuta tuta yan yan yürüyorum bende
Gerçekten gülüyorum ama baya sinirlerim bozuldu igneye giderken panik olmaya başladım iyice korkudan
Bende bahceci istanbulda transfer olucam Allah kısmet ederse yarın bilgilendirme için arayacaklarmış. Kaçıncı günü emriyosu bebişiniz
insallah insallah çok güzel haberler veririz
Tamam çokk teşekkür ederimbenim de bozuldu hatta eşim inanmadı o kdar agrır mı falan diye sinrş olmuştım. ama size önerim soguk kolonya ile ovun. arnica denen kremi de alın ben de alıcam
benim de bozuldu hatta eşim inanmadı o kdar agrır mı falan diye sinrş olmuştım. ama size önerim soguk kolonya ile ovun. arnica denen kremi de alın ben de alıcam
İnsallah can evlat olurlar Allah’ımın izniyle.Güldüm valla çünkü ben de tuta tuta yürüyorumbu ağrı bizi çıldırtmazsa iyidir.. İnşallah olumlu sonuçlar alırız, perşembe günü mutlaka haber verin bana merak ederim Çift embriyo transferi olacağım; biri 5. diğeri 6. Gün embriyosu
İnşallah tutar inşallahhhİnsallah can evlat olurlar Allah’ımın izniyle.
bende 5. Gün embriyosu transfer olucam . Geriye 2 tane 6. Gün dondurulmuşum kalıyor.
mutlaka haber vericem size, sizde beni haberdar edin lütfen
İnşallah tutar inşallahhhRabbim hayırlarla sonuçlandırsın.. yazarım cuma günü ben de buraya, hakkımızda hayırlısı.. Yaş kaç bu arada
Benim yaşım 25, eşimin yaşı 30. 4 yıllık evliyiz ve ikimizde hiçbir sorun olmamasına rağmen hiç hamile kalamadım.. En son gittiğim doktor, yaşın genç tüp bebek yapma hemen dedi.. Dedim ki tedbir bizden takdir Allahtan, sonuçta tıbbın bu imkanını var eden de Allah.. Aynen ekim ayında gittik kontrole28 yaşındayım, eşimde 30 yasında, 2 taraflı fıtıga bağlı Azosperm oluşmuş eşimde.
Ekim ayında basladık tüp bebeğesizin yasınız kaç acaba neden tüp bebek oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?