Çok teşekkür ederim, tamamdır.Ben çok rahat kullanıyorum. Sonuç ta yumurta büyütme iğnesi yspmışsındır. İğne ağnı küçük. İlaç yağlı değil.emin ol sadece iğnenin acısını dıyarsın ilaç yakmıyor. ama 1 flakonu 25 mg olduğu için dr um bana sabah akşam yap dedi. Dr un izin verirse 1 kutu alıp denersin olmadı kalçadan devam
Amin amin inşallahBenim normalde hani ağrıya karşı direncim fazladır, ama bu bambaşka bi şeymiş, Allah yardımcımız olsun.. Sonunda yüzümüz güler inşallah..
Ne demek cnm işallah pozitif haber alısınÇok teşekkür ederim, tamamdır.
Yumurta büyütme iğneleriyle aynı mı acısı ben 15 gün her gün 3 tane vuruldum göbekten alıştım artık ağrılara ama kalçadan olunca tedirgin oldumBen çok rahat kullanıyorum. Sonuç ta yumurta büyütme iğnesi yspmışsındır. İğne ağnı küçük. İlaç yağlı değil.emin ol sadece iğnenin acısını dıyarsın ilaç yakmıyor. ama 1 flakonu 25 mg olduğu için dr um bana sabah akşam yap dedi. Dr un izin verirse 1 kutu alıp denersin olmadı kalçadan devam
İğnesi aynı sadeceYumurta büyütme iğneleriyle aynı mı acısı ben 15 gün her gün 3 tane vuruldum göbekten alıştım artık ağrılara ama kalçadan olunca tedirgin oldum
yani kalçadan olana dayanmak cidden çok zor fena ağrısı vr ben 1kere yedim iğneyi feleğim şaştı.göbekten olablar fazla acıtmıyor hani durumun varsa tercih et derim.keşke gnde 1deseYa vallahi iğneleri duydum kalcama göbeğime ağrılar girdi
Ay inşallah günde 1 der ya
Bende yarın sorayim bakim göbekten olanı isterim
Ayy hadi ya o kadar mı ağrısı varyani kalçadan olana dayanmak cidden çok zor fena ağrısı vr ben 1kere yedim iğneyi feleğim şaştı.göbekten olablar fazla acıtmıyor hani durumun varsa tercih et derim.keşke gnde 1dese
yani kalçadan kullanıpta rahat oldum dien kimse yok herkes ağrısından muzdarip.dayanması zor.yattı balık yan gider diyip paraya kıycaz napalım;( bide bizim dr kan sulandırıcı iğnede verirse vay ki vayAyy hadi ya o kadar mı ağrısı var
sağol cnm ya tamam o zaman kesinlikle göbekten isterim bende
Vay ki ne vay valla sonuna geldik sayılır dayanicaz napalim kan sulandırıcı iğne ağrı yapmıyordur dimiyani kalçadan kullanıpta rahat oldum dien kimse yok herkes ağrısından muzdarip.dayanması zor.yattı balık yan gider diyip paraya kıycaz napalım;( bide bizim dr kan sulandırıcı iğnede verirse vay ki vaygerçi ben kullanmak istemıyorm kan sulandırıcı iğne
Yok ağrı yapmıyor hafif yanma ve morarma yapabılıo ama kişiye göre değişiyor.progestan gibi ağır bir iğne değilVay ki ne vay valla sonuna geldik sayılır dayanicaz napalim kan sulandırıcı iğne ağrı yapmıyordur dimi
Aynı sıkıntıdan bende de var, persembe günü transferim var ve oturamaz durumdayım. 2 günde bi 2 ampul yani toplamda 100 mg kullandığım progestan iğnesi her vuruldugumda masaj yapmama rağmen 1.5 saat sonra oturamaz uyuyamaz hareket edemez hale geliyorum.Herkese merhaba, hayırlı akşamlar.. Tüp bebek yolculuğumda sona doğru yaklaşıyorum, Allah nasip ederse Cuma günü transferim var. Doktorum cuma gününe kadar kullanmam için bir takım ilaçlar verdi, ama içlerinden biri var ki beni iki günde mahvetti; progestan’ın iğnesi.. Her gün sabah saatinde, bir ampul vurulacak şekilde kullanıyorum. İğnenin yapıldığı yerde öyle bir ağrı var ki, nasıl diyeyim bilmiyorum sanki böyle diş ağrısı gibi.. oturamıyorum yürüyemiyorum yatamıyorum ağrıdan. Bugün hastaneden gelince sıcak su yapıp kalçamın altına koydum, emilim daha kolay olsun da belki o zaman şişmez diye ama işe hiç yaramadı. Aranızda kullanan varsa, aynı ağrıyı yaşadınız mı ve ne yapılabilir rica etsem yardımcı olun. Teşekkür ederim şimdiden.
Iyi çok şükür ya yarın ola hayır ola bakalım ne dicekYok ağrı yapmıyor hafif yanma ve morarma yapabılıo ama kişiye göre değişiyor.progestan gibi ağır bir iğne değil
İnşallah sonuçlarımız pozitif olurAynı sıkıntıdan bende de var, persembe günü transferim var ve oturamaz durumdayım. 2 günde bi 2 ampul yani toplamda 100 mg kullandığım progestan iğnesi her vuruldugumda masaj yapmama rağmen 1.5 saat sonra oturamaz uyuyamaz hareket edemez hale geliyorum.
Aynen yarn haberleşelim dr neler dicek bakem ilk muayene benm hemen hbr veririm sanaIyi çok şükür ya yarın ola hayır ola bakalım ne dicek
İnsallah insallah çektiğimiz acılara emeklerimize değerİnşallah sonuçlarımız pozitif olurBen iğne yapılırken hiçbir şey hissetmiyorum, eve geliyorum dinleniyorum sonra olanlar oluyor şu an durumum çok kötü ama, öyle bi ağrı ki belime kadar vuruyor, yürüyemiyorum yatamıyorum, canım çok yanıyor
kalçaKalçadan mı göbekten mi siz hangisini kullanıyorsunuz
valla her gümn acile gidiyorum . yapacak bişi yok. alıştım artıkKalçadan olanımı nasl dayanıyon bebemm ya
yajık o popişevalla her gümn acile gidiyorum . yapacak bişi yok. alıştım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?