Çook şükür iyiyim kuzumm, çiş tutmak çok problem ama ya. 23 dk zor tuttum cidden. Sen nasılsın heyecan var dimiiiHadi hayırlı olsuuunNasıl geçti kuzum iyi misinn
Ne kadar süre dinlendin klinikte peki, ağrın sızın olmadı dimiiÇook şükür iyiyim kuzumm, çiş tutmak çok problem ama ya. 23 dk zor tuttum cidden. Sen nasılsın heyecan var dimiii
Yok kuzum hiç agrı sızı olmadı, yarımsaat 25 dk yattım kuzum, sonra lavaboya girdim. Giyindim yavaş yavaş çıktım canım. Eve geldim uzandım hemen düne kadar pek birşey yoktuda, hastaneden çıktığımdan beri böyle içerde bi faaliyet var sanki. Sızı oluyo çok derinden kuzumNe kadar süre dinlendin klinikte peki, ağrın sızın olmadı dimii
Hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun canım beniimYok kuzum hiç agrı sızı olmadı, yarımsaat 25 dk yattım kuzum, sonra lavaboya girdim. Giyindim yavaş yavaş çıktım canım. Eve geldim uzandım hemen düne kadar pek birşey yoktuda, hastaneden çıktığımdan beri böyle içerde bi faaliyet var sanki. Sızı oluyo çok derinden kuzum
Hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun canım beniimİnşallah yapacağın testle de güzel sonucu almak nasip olur 10 gün sonra.. Ayy sıra bende, aradılar beni ilaçları da yanınızda getirin tok karna idrara sıkışık gelin diye ama ben suyu orda içmeyi düşünüyorum, yoksa çok zorlanırım biliyorum sen de dikkat et kendine ve hem kendin hem benim için dua ett
Dediklerini yapacağım kuzumm, bakalım yarın beni nasıl bir gün bekliyor. Namazımı kıldım dua mı ettim, isteyen herkes için dua ettim..kuzumm rahmime ağrı giriyor, ve çok sık çişe gidiyorum.
cok fazla yatar pozisyonda değilim ara ara yatıp kalkıyorum yatakta oturuyorum.
Klinikte su içmeye başla fitili muhakkak yap transferden önce ağır ağır hareket et, çokta kasma rahat ol tutunucak olduktan sonra hertürlü tutunucaklar rabbimin izniylenasıl heyecan basmıştır seni simdiii
Yaaa ah o kalp atışlarını bi duysak nasıl sevinicez zatenDediklerini yapacağım kuzumm, bakalım yarın beni nasıl bir gün bekliyor. Namazımı kıldım dua mı ettim, isteyen herkes için dua ettim..
Heyecan elbette var ama ben galiba sevincimi ve tam anlamda heyecanımı kalp atışını duyunca yaşayacağım...4 yıldır ne yaptıysak olmadı, her ay hüsran.. Tam yaa yapmıyorum çocuk mocuk dediğim anda karar verdik tüp bebeğe.. Karışığım.. Hem içim kıpır kıpır bi yandan da hemen sevinme diyorum kendime.. Hayırlısı artık...
Amiinnn, hem kendin için hem benim için dua etYaaa ah o kalp atışlarını bi duysak nasıl sevinicez zatenDualarım kalbim seninle canım. Allahım insallaaah hayırlı haberler vermeyi nasip eder birbirimize
Malesef o öyle yapıyor ya. Yalnız hergün o iğneyi olmak yerine purlaton depot iğne var 5 günde bir filan yapılıyor doktorunuza sorup onaylarsa onu olabilirsiniz. Veya fitil şeklinde olan progestan, crinone jel tarzı ilaçlar versin zaten pandemi zamanı sürekli iğne yaptırmaya gitmek de iyi değilHerkese merhaba, hayırlı akşamlar.. Tüp bebek yolculuğumda sona doğru yaklaşıyorum, Allah nasip ederse Cuma günü transferim var. Doktorum cuma gününe kadar kullanmam için bir takım ilaçlar verdi, ama içlerinden biri var ki beni iki günde mahvetti; progestan’ın iğnesi.. Her gün sabah saatinde, bir ampul vurulacak şekilde kullanıyorum. İğnenin yapıldığı yerde öyle bir ağrı var ki, nasıl diyeyim bilmiyorum sanki böyle diş ağrısı gibi.. oturamıyorum yürüyemiyorum yatamıyorum ağrıdan. Bugün hastaneden gelince sıcak su yapıp kalçamın altına koydum, emilim daha kolay olsun da belki o zaman şişmez diye ama işe hiç yaramadı. Aranızda kullanan varsa, aynı ağrıyı yaşadınız mı ve ne yapılabilir rica etsem yardımcı olun. Teşekkür ederim şimdiden.
Dualarım seninle bebeğim, bebeğini al da gelAmiinnn, hem kendin için hem benim için dua etsabah 8de çıkacağız evden,, kalçamda ağrı var yine ama dayanacağımm
Canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı duygular bendede var rabbim hayirlisini versin inşallahDediklerini yapacağım kuzumm, bakalım yarın beni nasıl bir gün bekliyor. Namazımı kıldım dua mı ettim, isteyen herkes için dua ettim..
Heyecan elbette var ama ben galiba sevincimi ve tam anlamda heyecanımı kalp atışını duyunca yaşayacağım...4 yıldır ne yaptıysak olmadı, her ay hüsran.. Tam yaa yapmıyorum çocuk mocuk dediğim anda karar verdik tüp bebeğe.. Karışığım.. Hem içim kıpır kıpır bi yandan da hemen sevinme diyorum kendime.. Hayırlısı artık...
Hayırlısı olsun cnm çok sevindimTransfer oldummmmmm
Allahım, isteyen kim varsa hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinHayırlısı olsun cnm çok sevindim
Sağlıkla güzel haberler alalim inşallah
Nasipse benimde pazartesi transferim çok değişik duygular içindeyim
Suyu çok içtimm, beklemedeyimDualarım seninle bebeğim, bebeğini al da gel
Amin canim âmin Allah razı olsun Mübarek cuma günü Rabbim Kabul etsin inşallahAllahım, isteyen kim varsa hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinPozitif sonuçlar hepimize nasip olsun, hepimizin yüzü gülsün inşallah
Aaaa nasıl yani transferin mi var ay hadi hayırlısı güzel haberlerle gel rabbim kolaylik versin sıkı sıkı tutunsun yavrun sanaSuyu çok içtimm, beklemedeyimbeş on dakikaya giriyorum, herşey gönlümüzce olsuun şu mübarek günde Rabbim bizi de sevindirsin
Amin güzeliiimmmmSuyu çok içtimm, beklemedeyimbeş on dakikaya giriyorum, herşey gönlümüzce olsuun şu mübarek günde Rabbim bizi de sevindirsin
Oooohhh hepiniz sıraya dizilmişiz hepimiz süper haberler alalım insallahHayırlısı olsun cnm çok sevindim
Sağlıkla güzel haberler alalim inşallah
Nasipse benimde pazartesi transferim çok değişik duygular içindeyim
Valla evet hemen hemen hepimiz arka arkaya sonuç alıcaz gibi hayırlı haberler alalim inşallahOooohhh hepiniz sıraya dizilmişiz hepimiz süper haberler alalım insallahNasıl hissediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?