Progestan’ın 50 mg iğnesi! Kullananlar rica etsem acilen bakar mısınız?

Ne kadar süre dinlendin klinikte peki, ağrın sızın olmadı dimii
Yok kuzum hiç agrı sızı olmadı, yarımsaat 25 dk yattım kuzum, sonra lavaboya girdim. Giyindim yavaş yavaş çıktım canım. Eve geldim uzandım hemen düne kadar pek birşey yoktuda, hastaneden çıktığımdan beri böyle içerde bi faaliyet var sanki. Sızı oluyo çok derinden kuzum

Hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun canım beniim İnşallah yapacağın testle de güzel sonucu almak nasip olur 10 gün sonra.. Ayy sıra bende, aradılar beni ilaçları da yanınızda getirin tok karna idrara sıkışık gelin diye ama ben suyu orda içmeyi düşünüyorum, yoksa çok zorlanırım biliyorum sen de dikkat et kendine ve hem kendin hem benim için dua ett

kuzumm rahmime ağrı giriyor, ve çok sık çişe gidiyorum.
cok fazla yatar pozisyonda değilim ara ara yatıp kalkıyorum yatakta oturuyorum.
Klinikte su içmeye başla fitili muhakkak yap transferden önce ağır ağır hareket et, çokta kasma rahat ol tutunucak olduktan sonra hertürlü tutunucaklar rabbimin izniyle nasıl heyecan basmıştır seni simdiii

Hamilelikte 2 ay kulkandım günde 2 iğne buzla masaj yap dağıt orayı yoksa çekilmez bir hal alıyor yağlı bir ilaç çünkü mudahale olmadan kolay kolay dağılmıyor

Dediklerini yapacağım kuzumm, bakalım yarın beni nasıl bir gün bekliyor. Namazımı kıldım dua mı ettim, isteyen herkes için dua ettim..
Heyecan elbette var ama ben galiba sevincimi ve tam anlamda heyecanımı kalp atışını duyunca yaşayacağım... 4 yıldır ne yaptıysak olmadı, her ay hüsran.. Tam yaa yapmıyorum çocuk mocuk dediğim anda karar verdik tüp bebeğe.. Karışığım.. Hem içim kıpır kıpır bi yandan da hemen sevinme diyorum kendime.. Hayırlısı artık...

Yaaa ah o kalp atışlarını bi duysak nasıl sevinicez zaten Dualarım kalbim seninle canım. Allahım insallaaah hayırlı haberler vermeyi nasip eder birbirimize

Yaaa ah o kalp atışlarını bi duysak nasıl sevinicez zaten Dualarım kalbim seninle canım. Allahım insallaaah hayırlı haberler vermeyi nasip eder birbirimize
Amiinnn, hem kendin için hem benim için dua et sabah 8de çıkacağız evden,, kalçamda ağrı var yine ama dayanacağımm

Malesef o öyle yapıyor ya. Yalnız hergün o iğneyi olmak yerine purlaton depot iğne var 5 günde bir filan yapılıyor doktorunuza sorup onaylarsa onu olabilirsiniz. Veya fitil şeklinde olan progestan, crinone jel tarzı ilaçlar versin zaten pandemi zamanı sürekli iğne yaptırmaya gitmek de iyi değil

Canım ya seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı duygular bendede var rabbim hayirlisini versin inşallah

Hayırlısı olsun cnm çok sevindim
Sağlıkla güzel haberler alalim inşallah
Nasipse benimde pazartesi transferim çok değişik duygular içindeyim
Allahım, isteyen kim varsa hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin Pozitif sonuçlar hepimize nasip olsun, hepimizin yüzü gülsün inşallah

Suyu çok içtimm, beklemedeyim beş on dakikaya giriyorum, herşey gönlümüzce olsuun şu mübarek günde Rabbim bizi de sevindirsin
Aaaa nasıl yani transferin mi var ay hadi hayırlısı güzel haberlerle gel rabbim kolaylik versin sıkı sıkı tutunsun yavrun sana

Oooohhh hepiniz sıraya dizilmişiz hepimiz süper haberler alalım insallah Nasıl hissediyorsun
Valla evet hemen hemen hepimiz arka arkaya sonuç alıcaz gibi hayırlı haberler alalim inşallah
Valla karışık duygular içindeyim heyecan tavan zaten hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…