Ay hadi hayırlısı olsun inşallah canım benim ya cok sevindim değerlerin kat kat artsın sıkı sıkı tutunsun sanaMerhabaaagayet iyiyim vee 2 gün istirahat, sonrasında normal hayata devam dendi ama kendime kötü bi haberim var, aynı iğneye devam arnica jel alıcam.. ve ilaçlara da devam üstüne kan sulandırıcı iğne eklendi..
Çok teşekkür ederim amin Allah razı olsun, darısı başınaAy hadi hayırlısı olsun inşallah canım benim ya cok sevindim değerlerin kat kat artsın sıkı sıkı tutunsun sana
Ignelere de dayanicaz artık sonu güzel olsun inşallah hayırlısı olsun
Olsuuuunnn hiç moral bozma bişi yok ondaa, bak bebişlerimiz için herşeyMerhabaaagayet iyiyim vee 2 gün istirahat, sonrasında normal hayata devam dendi ama kendime kötü bi haberim var, aynı iğneye devam arnica jel alıcam.. ve ilaçlara da devam üstüne kan sulandırıcı iğne eklendi..
Kuzum benim eve gelirken başım döndü bir ara, uzanmıştım zaten uyuyakalmışım.. Lavaboya gitmek ve yemek yemek dışında iki gün çok hareket etme dendi.. inşallah iyi oluruz, inşallah bebeğimiz tutunur bizeOlsuuuunnn hiç moral bozma bişi yok ondaa, bak bebişlerimiz için herşeybende yeni uyandım yavrum ya. Kafamı kaldıramıyorum hiç
Teşekkürler, burada biri iğne yapılınca bastırın demişti, yapıyorum iki gündür ve evet ağrım var ama ödem oluşmadı.Kolonya ile iğneden sonra masaj yaptırın bölgeye . Kolonyalı pamuk koyun sonra oraya iyi geliyor
Kuzum benim eve gelirken başım döndü bir ara, uzanmıştım zaten uyuyakalmışım.. Lavaboya gitmek ve yemek yemek dışında iki gün çok hareket etme dendi.. inşallah iyi oluruz, inşallah bebeğimiz tutunur bize
Ayyy insallah güzel haberler alırız yaKuzum benim eve gelirken başım döndü bir ara, uzanmıştım zaten uyuyakalmışım.. Lavaboya gitmek ve yemek yemek dışında iki gün çok hareket etme dendi.. inşallah iyi oluruz, inşallah bebeğimiz tutunur bize
Yaaa rüyan gerçek olsun inşallahhhAyyy insallah güzel haberler alırız yaBugün rüyamda bebişimin tutundugunu gördüm Allahım insallah gerçeginide nasip eder. Dinlen kuzum yorma kendini, dıştan alma ilk 3 gün
İnsallahhh canım güzel haberler verelimmmYaaa rüyan gerçek olsun inşallahhhBiz elimizden geleni yapıyoruz, tedbir bizden takdir Allahtan
İyiyim bebeğim tam yatmak demeyelim de bu günü sadece dinlenerek geçirdim, kan sulandırıcı iğnemi de yaptım göbekten, yarını da dinlenme ağırlıklı geçiricem işte iğneye git gel falan zaten hareket etmiş olucamİnsallahhh canım güzel haberler verelimmmNasılsın bakalım
Bugün 1. Gün kuzum daha benim.İyiyim bebeğim tam yatmak demeyelim de bu günü sadece dinlenerek geçirdim, kan sulandırıcı iğnemi de yaptım göbekten, yarını da dinlenme ağırlıklı geçiricem işte iğneye git gel falan zaten hareket etmiş olucamsen nasılsın iyi misinn bugün 2.günün
Yaa pardon ben hani dün transfer bide bugün 2 olarak düşündümmBugün 1. Gün kuzum daha benim.ara ara kasıklarıma agrılar giriyor canım, Azönce fitili yaptım. Sonra eşimle hastaneye gittik 7 gibi. Hastaneye giderken calıstıgı şirkete uğradık 5 dk. İgneyi yaptırdık eve döndüm yemek yedim ilaçlarımı içtim uzandım şimdi tv izliyordum kuzum.
böyle yormadan kendimi yürüyorum yavaş yavaş. İgneyide yüzüstü uzanarak yaptırmıyorum kuzum ayakta yaptırıyorum sende öyle yaptır.sevindim çok iyi olmana
Yatma kuzum öyle sürekli kan akısın olsun. Ama tabi sen bilirsin genedeYaa pardon ben hani dün transfer bide bugün 2 olarak düşündümmeşim çok pinpirikli aman kalkma aman yürüme biraz gergin hak veriyorum ama hafta sonu da tepemde olacak işim zor bebeğim bizim hemşire iğneyi yine aynı şekilde yaptırın sorun yok dedi amaa senin gibi mi yaptırsam kuzum
Tamamm teşekkür ederim bebeğimYatma kuzum öyle sürekli kan akısın olsun. Ama tabi sen bilirsin genede
Valla canım bende acildeki hemşireye söyledim transfer oldum yüzüstü yatmak istemiyorum diye, ayakta yapabilirim sorun olmaz dedi, bizde ayakta yaptırdık. Dahada az acıdı sanki o şekilde.
Ahahahahah güldürdün ya alemsin. Bende çok zor tuttum ne debelendim transferden 20 dk sonraTamamm teşekkür ederim bebeğimBugün transfer sırasında korktuğum başıma geldi öyle bi sıkıştım kiii bi an dedim Allahım sen koruuu zor dayandım halbuki beş dakikalık bi işlem
Çok şükür bitti gittii, inşallah sonuçları öğrenince de yüzümüz gülerAhahahahah güldürdün ya alemsin. Bende çok zor tuttum ne debelendim transferden 20 dk sonraaglıcaktım ya. Çok fena bi his gerçekten çiş tutmak
İnsalllah insallaaahhh Allahım yüzümüzü güldürsün rabbimÇok şükür bitti gittii, inşallah sonuçları öğrenince de yüzümüz güler
Nasıl gidiyo canım ilk gününÇok şükür bitti gittii, inşallah sonuçları öğrenince de yüzümüz güler
Nasılsın canım nasil gidiyor iyimisinÇok şükür bitti gittii, inşallah sonuçları öğrenince de yüzümüz güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?