Progeston 25 ml enjektör kullananlar yardım

Aşılama yaptırdım doktor progeston verdi göbekten vuruyorum ama iğnesi kalın ve acıtıyor kullanan var mı başka bu şekilde
Canım selam aynı sorunu bende yaşıyordum rastgele bir eczaneden insülin şırıngası aldım ve hiç hiç acıtmadı ucu 8mm olacak mutlaka onlardan al hiçbir şey hissetmiyorsun

Canım selam aynı sorunu bende yaşıyordum rastgele bir eczaneden insülin şırıngası aldım ve hiç hiç acıtmadı ucu 8mm olacak mutlaka onlardan al hiçbir şey hissetmiyorsun
Bu değil dimi ? Farklı bir marka vs ismi markası varsa yazar mısınnn

Eklentiler

• IMG_4671.webp
    IMG_4671.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 20
Biraz araştırdım normalde kalçadan vurulurken bile 12 mm olması gerekiyormuş,eczacının bana verdiği 13mm.kalçaya bile yapılmayan iğneyi karnıma soktum cidden şaka gibiler yaa

Bu değil dimi ? Farklı bir marka vs ismi markası varsa yazar mısınnn
Canım bak bu 13mm olanı ama attığına göre yine daha az acıtıyor bu fotoğrafını attığımın 8mm olanları var onu asla hissetmiyorsun baya ince. Ben trendyoldan aldım

Eklentiler

• IMG_5904.webp
    IMG_5904.webp
    93 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_5905.webp
    IMG_5905.webp
    91 KB · Görüntüleme: 25
Biraz araştırdım normalde kalçadan vurulurken bile 12 mm olması gerekiyormuş,eczacının bana verdiği 13mm.kalçaya bile yapılmayan iğneyi karnıma soktum cidden şaka gibiler yaa
Evet canım maalesef bende günlerce ağlayarak vurdum bazı günler karnıma girmedi bile. Sonra şans eseri buna denk geldim hayatım kurtuldu resmen :)) eczaneden 8mm olanı bulamadığım için internetten aldım ben

Nasıl yan etki yaptı mj sizde iğne günde kaç kez vuruldunuz
4 gündür kullanıyorum günde 1 kez. Göğüslerim çok fazla büyüdü ve ağrımaya başladı. Bir de hafif uyuşukluk da yaptı. Ama ben günde 3 kere progestan fitil de kullanıyorum. Sadece iğne kullansaydım bence bu kadar etkilemezdi.

Evet canım maalesef bende günlerce ağlayarak vurdum bazı günler karnıma girmedi bile. Sonra şans eseri buna denk geldim hayatım kurtuldu resmen :)) eczaneden 8mm olanı bulamadığım için internetten aldım ben
Ne kadar teşekkür etsem az bende şimdi aldığım eczaneyi arıycam insallah vardır kargo beklerken kullanmak zorunda kalmam

Ya benim iğnemde 0.45x13mm yazıyor,aradım şimdi medikal ürünler satan yeri, 0.3x13 mm var bizde dedi o mu acaba gidip alsam mı ?
Benim şuan vurduğumda 0.30 x 13mm / 0.45x13 e göre çok daha rahat giriyor en azından elindekileri onunla değiştirebilirsin 8mm bulamadıysan çok daha az acıtır. senin aldıkların en çok can yakanı bende onu kullandım 2 hafta bu turunculara geçince rahatladım

Benim şuan vurduğumda 0.30 x 13mm / 0.45x13 e göre çok daha rahat giriyor en azından elindekileri onunla değiştirebilirsin 8mm bulamadıysan çok daha az acıtır. senin aldıkların en çok can yakanı bende onu kullandım 2 hafta bu turunculara geçince rahatladım
Evet şaka gibi ama dün aksam vurduktan sonra gece rüyama girdi ağlayarak rüyamda iğne vuruyordum,hatta sabah eşim iğneyi hazırlayip beni uyandırdı vurmasam mı acaba diye bile düşündüm ya

Evet şaka gibi ama dün aksam vurduktan sonra gece rüyama girdi ağlayarak rüyamda iğne vuruyordum,hatta sabah eşim iğneyi hazırlayip beni uyandırdı vurmasam mı acaba diye bile düşün,

inşallah emeklerimizin karşılığını alacağız canım benim

Back
X