Progestran fitil bırakılınca kaç gün vajinadan fitil gelir

Buglem8001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2020
141
27
48
29
Kızlar ben bugün 2 gün olacak progestran fitili bıraktım lekemde geliyor ama bebekten dolayı olmadığı için doktor bıraktırdı fitili ama fitilin kremsi akıntısı lekeyle birlikte geliyor doktora lekem neden hala geliyor dedim önceden fitilden dolayı tahriş oluyordur kılcar damarların demişlerdi şimdi daha hala ilasmemistir yeni bıraktın dedi 2 gundur kullanmıyorum hem kremsi gibi fitil sarı gibi hemde kahverengimsi çok minik lekenmem oluyor size sorum fitil vücudan kaç günde gider

Bilgisi olan yokmu lütfen cevap verin artık kafam ağrıyor dusunmekten
Canım neyi düşünüyorsun ki anlamadım. Lekelenmeler çok normal. Kırmızı renkte kanamaya dönmediği sürece sorun yok Allahın izniyle. Stres yapma doktorunda söylemiş zaten bi kaç güne düzelir ☺️🙏🏻

Canım neyi düşünüyorsun ki anlamadım. Lekelenmeler çok normal. Kırmızı renkte kanamaya dönmediği sürece sorun yok Allahın izniyle. Stres yapma doktorunda söylemiş zaten bi kaç güne düzelir ☺️🙏🏻
Canım ama benim tüp bebek birde 6 haftamdan bu yana geliyor fitil koruyordu diye düşünüyordum ama onu kullanirken bile geliyordu şimdide kanamaya çevirir diye korkuyorum bebeği koruyacak hiç bir ilaç içmiyorum hepsini bıraktım özel bolgemdede batmalar oluyor tedirgin oluyorum o yüzden canim

Canım ama benim tüp bebek birde 6 haftamdan bu yana geliyor fitil koruyordu diye düşünüyordum ama onu kullanirken bile geliyordu şimdide kanamaya çevirir diye korkuyorum bebeği koruyacak hiç bir ilaç içmiyorum hepsini bıraktım özel bolgemdede batmalar oluyor tedirgin oluyorum o yüzden canim
Canım inşallah sağlıkla ilerler gebeliğin. İstersen başka bir kadın doğuma daha görünebilirsin için rahat eder 🥰

İki doktorda takipte canim biri muayene ediyor diğeri ilaçlarımı ayarlıyor bakalım hayırlısı sadece benim gibi yaşayan varmi diye merak ediyorum ben

Back
X