Senin kaçtı canım prolaktin.Ben dostinex kullandım ve hipofiz adenomumda var hamile kaldım korkmayın engel değil
Bana hicbisi demedi hormonların böyleyken biz tedavi yapamayız endokrine git dedi yolladı beni işte ben de o ilacı istiyorum ya
Benide endokrine yönlendirdiler endokrine gittim yalnız ilk başta değerlerim yüksekken haftada bi yarım pazartesi bi yarım perşembe içiyordum değerlerim çok düşünce haftada yarıma indirmişti doktorum yani tedaviyi planlayabiliyorlar çok düşmeside iyi değil galibaKendin al kullan.
Ben öyle yaptım ille recete ile alman sart deil 30tl fiyatı.
Kullanisida icinde yazıyor ben genel cerraha gittim bunun icin kadin doğum doktorum yönlendirdi.
Prolaktin yüksekti danistim dostinex alip kullanayim mi diye oda al kullan dedi gittim eczaneden aldım
Benide endokrine yönlendirdiler endokrine gittim yalnız ilk başta değerlerim yüksekken haftada bi yarım pazartesi bi yarım perşembe içiyordum değerlerim çok düşünce haftada yarıma indirmişti doktorum yani tedaviyi planlayabiliyorlar çok düşmeside iyi değil galiba
Bazen stres sıkı sütyen takmak darbe almak falan gibi nedenlerlede yükseliyormuş belkide sizin öyle bişeyden yükselmiştir. Ben 2,5 yıl uğraştığım için tabi benim mr sonuçlarındada hipofiz bezimde kist çıkmıştı onunda etkisi var çok uğraştım yoksa ilaç hemen düşürüyor .Valla canım benim 58 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar ölçtürdüm 12 çıktı.
Ama aylarca süren ve inmeyen göğüs ağrım vardı gece yüz üstü yatmak ve koşmak hayal olmuştu.
Göğüs yapım boyleymis fibrokistik yani.
Ben kendi kafama göre aldım 2hafta kullandım yani toplamda 2 hap.
Simdi mutluyum huzurluyum uyuyorum koşuyorum zipliyorum oh mis pişman diilim
Benden istemişti endokrin değişik tahliller ama sizden istermi bilmiyorum yeterli görür belki istemezBenim de gecen ay 64tü bakalım yarın doktoruma gidicem bi danısmak icin 20sinde de endokrinolojiye randevum var... acaba orası tekrar tahlil istiyor mu bilginiz varmı?
Bugün kadın dogumcum 8tablet dostinex verdi.. baslıcam ama tam doz verdi haftada 2 gün,acaba folik asit de alsam ağır gelir mi?Benden istemişti endokrin değişik tahliller ama sizden istermi bilmiyorum yeterli görür belki istemez
Adetin 3.günü mü olmalı yine?Benden istemişti endokrin değişik tahliller ama sizden istermi bilmiyorum yeterli görür belki istemez
Bende trioid ve prolaktin cıktı tek sıkıntım bu hsg vs herseye bakıldı esim de sağlıklı bence sizin de budur ozamanBenim de 6 ay önce 33 çıkmıştı
Geçen ay da 48çıktı ama bana parlodel verdi dr hergün kullanıyorum
Henüz adet olmadım bakalkm adet olursam yeniden ölçtürürm.
Ama hamileliğe engel bu mudur bunun dışında bir sorunum yok şükür.
Bilemiyorum ki isterseniz doktorunuza danışın sonuçta folik asit vitaminBugün kadın dogumcum 8tablet dostinex verdi.. baslıcam ama tam doz verdi haftada 2 gün,acaba folik asit de alsam ağır gelir mi?
Tiroid de yok baktırdık ona da, herhalde prolaktin engel aynen.Bende trioid ve prolaktin cıktı tek sıkıntım bu hsg vs herseye bakıldı esim de sağlıklı bence sizin de budur ozaman
Bazı Hormonlara o zaman bakılıyo galiba ama bende başka seylerde istemişti yani adetimle alakalı olmayan şeylerdeAdetin 3.günü mü olmalı yine?
Bendede aynılarında sorun vardı hatta ek olarak hipofiz adenomuda var tiroid kendiliğinden düzeldi hatta nodüllerim vardı kayboldu prolaktinde ilaçla düşüyor merak etmeyinTsh ve prolaktin yüksek bende
Tsh 5.04 cıktı cok da yüksek değil ama gebelikte tehlikeli dediler prolaktin nekdar zamanda düstü sizin?Bendede aynılarında sorun vardı hatta ek olarak hipofiz adenomuda var tiroid kendiliğinden düzeldi hatta nodüllerim vardı kayboldu prolaktinde ilaçla düşüyor merak etmeyin
Tiroid testi adetle ilgili mi mesela?Bazı Hormonlara o zaman bakılıyo galiba ama bende başka seylerde istemişti yani adetimle alakalı olmayan şeylerde
Banada bu değerlerle hamile kalamzsın tedavi gerekecek çocuğa karar verince haber ver dedi kendiliğinden düşmüştü bi süre takip edin kendiliğindende düşebiliyor yada hemen çocuk istiyorsanı ilaç kullanırsınız. Ben prolaktin için ilaca başladığımda 1 ay içinde düştü yalnız benim hipofiz bezimde prolaktinden dolayı tümör çıktığı için doktor ilacı hiç kesmedi 2 yıl aralıksız kullandım tümörü küçültmek için.Tsh 5.04 cıktı cok da yüksek değil ama gebelikte tehlikeli dediler prolaktin nekdar zamanda düstü sizin?
Peki tiroidle prolaktin ilacları aynı dönemlerde icilebiliyoermu?Banada bu değerlerle hamile kalamzsın tedavi gerekecek çocuğa karar verince haber ver dedi kendiliğinden düşmüştü bi süre takip edin kendiliğindende düşebiliyor yada hemen çocuk istiyorsanı ilaç kullanırsınız. Ben prolaktin için ilaca başladığımda 1 ay içinde düştü yalnız benim hipofiz bezimde prolaktinden dolayı tümör çıktığı için doktor ilacı hiç kesmedi 2 yıl aralıksız kullandım tümörü küçültmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?