Prolaktin 74 Acil Yardım

Canm.tsh yuksekligi de prolaktini yukseltiyormus. Doktorun tsh icin ilac verdiyse o düşünce otomatik prolaktin de dusecektir ondan birak demistir digerini. Ikisini birden kulanirsan buseferde fazla düşmesi de istenen bisey değil. Bence dr un dedigine güven.

Bu ay regl döngüm 24 25 gün olmasına rağmen 22. Günde adet oldum ve reglim 2 gün sürdü 3. Gün biraz geldi 4. Gün yok bisi gelmedi. Prolaktin bende adet azalması yapıyordu sanırım bi işe yaramadı ilaç hala yüksek

Kızlar geçen ay prolaktinim 63 çıktığı için dostinex e başladım. 8 li verdi doktor 2aylık yani. Bitince çağırdı ama ben buay hasta olunca 3.gün kendim meraktan gittim ölçtürdüm <0,60 yazıyor sonuçta. Çok şaşırdım buda çok düşmüş. Referans aralığı 5-25 görünüyor. Bu kadar düşük olması da sıkıntılı değil mi? Doktora soramadığım için kalan 4taneyi de kullanmaya devam edicem ama zararı olurmu diye meraktayım

Kızlarr fikri olan yok mu?
Bukadar düşük olması ne gibi bir problem yaratabilir?

Kızlarr fikri olan yok mu?
Bukadar düşük olması ne gibi bir problem yaratabilir?
Bunu ben de merak ediyorum nette fazla düşünce ne oldugu yazmıyor ama benim yine adetim azaldı mesela acaba fazla mı düstü yoksa düsmedi mi?

Bunu ben de merak ediyorum nette fazla düşünce ne oldugu yazmıyor ama benim yine adetim azaldı mesela acaba fazla mı düstü yoksa düsmedi mi?
Canm bence ondan değildir çünkü buay aksine benim çok yoğun geçiyor. Son 3- 4 aydır 3. gün nerdeyse bitiyodu bugün4. Günüm hala yoğun geliyor.

aynı sorun bende de var bende kullandım ama devam etmeli miyim bilemedim

Ona etki etmiyordur belki canm ona göre yorum yapmayalım. Adetin nezaman? Bi ölçtür bakalm panik yapma bende bike düştüyse sende de düşmüştür kesin
Daha gün var gitmeme oyüzden bekliyorum... adetim az ama bende bisi değişmedi belli

Daha gün var gitmeme oyüzden bekliyorum... adetim az ama bende bisi değişmedi belli
Moralini bozma. Bende hiç bir değişiklik hissetmedim. Hatta korkarak gittim kesin ya değişmedi ya daha da yükseldi falan diye. Ne stresim azaldı ne başka birsey. Sadece ilacı içtim. Sonucu görünce çok şaşırdım. Bekle bakalm 3.gün yine kontrol edersin. Emin ol düşmüştür.

İnşallah... fazla düsüklüğü neye sebep oluyor acaba

İnşallah... fazla düsüklüğü neye sebep oluyor acaba
Onu bende öğrenemedim canm tam olarak. Ama alt referans değeri 5 üst 26 yazıyor. 63 olmasndan da sıfır olması sanki daha az sıkıntılı gibi geldi bana :) zaten sürekli inip çıkan bir değermiş bu

Onu bende öğrenemedim canm tam olarak. Ama alt referans değeri 5 üst 26 yazıyor. 63 olmasndan da sıfır olması sanki daha az sıkıntılı gibi geldi bana :) zaten sürekli inip çıkan bir değermiş bu
O inip cıkmalar bebise engel ama

O inip cıkmalar bebise engel ama
26yı geçmediği sürece pek bir sorun yaraymaz heralde. Düşük olduğu bir an kaçırmamak lazım hemencik bir bebiş :) aman ben artık takmıyorm canm ya. Biri vardı forumda bizden daha yüksekti değeri o değerle hamile kalmış. Niye kasıyoruz ki ozaman biz.. Kastıkça stresten daha da artıyor. Kısır döngü.. Nasip kısmet ya..

ben kullandıktan sonraki adetimde ölçtürdüm 10'a düşmüştü... sonrasında bir daha ölçtürmedim... bu ay testere dişli aslan pençesi içmeye başladım, hormonları dengelediği için...
İyi akşamlar yorumlarda gördüm de testere dişli aslan pençesi ile mı hamile kaldın onu soracaktım

İyi akşamlar yorumlarda gördüm de testere dişli aslan pençesi ile mı hamile kaldın onu soracaktım
aslında şunun sayesinde diyebileyeceğim bir durum yok, Allah nasip etti... ama hamile kalmadan 2 ay önce dostinex kullandım prolaktinim 10'a düştü...sonraki ay da hormonların düzenli olması için testere dişli aslan pençesi kürü uyguladım...çok şükür hamile kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…