Prolaktin 74 Acil Yardım

Şuan hatırlamıyorum inanın 2 2.5 yıl oluyor ama banada öyle demişti doktor tedavi görmen gerek demişti ki benim tiroid nodüllerimde vardı boğazımda hep 3 ayda bir kontrol istedi o zamanlar bekardım evlenince cocuga karar verince işte hamile kalmadan 1-2 ay önce ölçtürdüm ultrasona girdim nodüller kaybolmuş tsh ımda 1.02 çıkmıştı inşallah sizinde kendiliğinden geçer en kötü ilaç kullanırsınız bunlar engel değil sonuçta hamilelikte bile ilacı kullandırıyorlar bildiğim kadarıyla

Negüzel inşallah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah. Benim tedirginliğim hem tiroid hem prolaktin ilacı brlkte kullanılablr mi acaba yoksa ağır mı gelir bakalım haftaya endokrinolojiye gideyim cevabını alıcam

Amin inşallah darısı sizin başınıza :) belki dönemsel olarak kullandırır önce prolaktinin Düşmesini bekler sonra tiroide başlar belkide hiç ağır gelecek durum yoktur ikisinide kullanabilirsiniz sonuçta prolaktin ilacı haftada 2 gün kullanılıyor

Bakalım inşallah cabuk cözülür şu sorunlar... Amin cok tesekkur ederim :)

Benim de 63 çıktı prolaktin daha sonucumu dr a göstermedim. Rahim filmi de istedi beraber goturucem sonuclari. İnsaallah benimkide hemen düşer. ama benim esimde de sperm hizi ve sayisi düşük insaallah benim degerlerim duzelince kendiliginden olur. Ona da ari sutu polen keciboynuzu fln aldik bakalim. Rabbim hayirlisini nasip etsin hepimize....

Benim de prolaktin 64 ama eşimin sperminde sıkıntı yok sanırım sizin değerler hız kaç?

Hiz %17 sayisi ml de 23milyon canim
Allah allah sayı az mı ki? Benim eşimin de sigara içtiği gün yaptığında 38 milyon, yapmadıgında 55 milyon cıktı kafamız karıstı bukadar fark eder mi diye... bence siz de bi tekrar ölctürün

Allah allah sayı az mı ki? Benim eşimin de sigara içtiği gün yaptığında 38 milyon, yapmadıgında 55 milyon cıktı kafamız karıstı bukadar fark eder mi diye... bence siz de bi tekrar ölctürün
Valla uroloji sinirda sayilir dedi ama kadindogumvuya gosterdim düşük dedi. Esas problem.hizda sanırım. Zaten yaptrdigimiz hastaneye pek guvenemedik birdaha yaptirirsak bagimsiz.bir.laba yaptiricaz. Biz testi sabah 9bucukta verdik. Aksam 4te eşim işten cikip almaya gitmis. Daha 20 dakkasi var diye bide bekletmisler???? Benim.bildigim hemen 1 saat icinde bakilmasi gerekmiyor mu? Baska seylerinde bakilmasi gerek diyelim sonradan.sadece sayi hiz ve lokosit fln bakilmis morfoloji falan bile bakmamislar. Cok.sacma.geldi bize ama elimizdeki tek veri bu şimdilik..

Nekadarlık evlisiniz?

Bence boşuna zaman kaybediyorsunuz kadın dogumcu nasıl yazmaz ilacı da seni dahiliyeye gönderir anlamadım.tsh dahlilye alanı olabilir ama prolaktin için kadın dogumcunun dostineks yazması lazım
Selam daha önce konusmustuk sonuca bağlayayım dedim, kadın dogumcum 8li dostinex verdi tam doz ic dedi haftada 2 gün. Endokrine gittim o da tiroid ilacı verdi 50mg hergün sabah ic ve dostinexi bırak dedi.. kafam karısık suan ne yapsam dostinex etkili hemen düsürür diye bırakmaz istemiyorum

As canım.Valla bilemedim bende bu prolaktinin yüksekliği gebeligi engelliyor o yüzden hap kullanman gerekiyor ama diğer doktor da kullanma dediyse vardır herhalde bi bildigi

As canım.Valla bilemedim bende bu prolaktinin yüksekliği gebeligi engelliyor o yüzden hap kullanman gerekiyor ama diğer doktor da kullanma dediyse vardır herhalde bi bildigi
Şu testeredişli aslanpençesi kürünü de yapmayı düsünüyorum

Şu testeredişli aslanpençesi kürünü de yapmayı düsünüyorum
Bende doktora gittim ama regl in 2.veya 3.günü bakılması gerekirmiş hormonlara.boşuna beklemisim regl in bitmesini 1ay daha beklicem artık.Bende mi denesem acaba o kûru

Bende doktora gittim ama regl in 2.veya 3.günü bakılması gerekirmiş hormonlara.boşuna beklemisim regl in bitmesini 1ay daha beklicem artık.Bende mi denesem acaba o kûru
Ayy evet keske reglken gitseydin :/ neyse vardır bi hayır. Bu kür hormonları düzenliyormus

Cnm engel oluyor ama tedavisi kolay ilaci var :) tsh degerin kac ogrenebilirmiyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…