Ben ilaç kullanmadım tiroid için takip ettiler sadece düzeldi sonra kendiliğindenPeki tiroidle prolaktin ilacları aynı dönemlerde icilebiliyoermu?
Ay masallah negüzel. Değeri kactı? 2,5 üstü hamilelikte tehlikeli dedi banaBen ilaç kullanmadım tiroid için takip ettiler sadece düzeldi sonra kendiliğinden
Negüzel inşallah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah. Benim tedirginliğim hem tiroid hem prolaktin ilacı brlkte kullanılablr mi acaba yoksa ağır mı gelirŞuan hatırlamıyorum inanın 2 2.5 yıl oluyor ama banada öyle demişti doktor tedavi görmen gerek demişti ki benim tiroid nodüllerimde vardı boğazımda hep 3 ayda bir kontrol istedi o zamanlar bekardım evlenince cocuga karar verince işte hamile kalmadan 1-2 ay önce ölçtürdüm ultrasona girdim nodüller kaybolmuş tsh ımda 1.02 çıkmıştı inşallah sizinde kendiliğinden geçer en kötü ilaç kullanırsınız bunlar engel değil sonuçta hamilelikte bile ilacı kullandırıyorlar bildiğim kadarıyla
Amin inşallah darısı sizin başınıza :) belki dönemsel olarak kullandırır önce prolaktinin Düşmesini bekler sonra tiroide başlar belkide hiç ağır gelecek durum yoktur ikisinide kullanabilirsiniz sonuçta prolaktin ilacı haftada 2 gün kullanılıyorNegüzel inşallah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah. Benim tedirginliğim hem tiroid hem prolaktin ilacı brlkte kullanılablr mi acaba yoksa ağır mı gelirbakalım haftaya endokrinolojiye gideyim cevabını alıcam
Bakalım inşallah cabuk cözülür şu sorunlar... Amin cok tesekkur ederim :)Amin inşallah darısı sizin başınıza :) belki dönemsel olarak kullandırır önce prolaktinin Düşmesini bekler sonra tiroide başlar belkide hiç ağır gelecek durum yoktur ikisinide kullanabilirsiniz sonuçta prolaktin ilacı haftada 2 gün kullanılıyor
Benim de prolaktin 64 ama eşimin sperminde sıkıntı yok sanırım sizin değerler hız kaç?Benim de 63 çıktı prolaktindaha sonucumu dr a göstermedim. Rahim filmi de istedi beraber goturucem sonuclari. İnsaallah benimkide hemen düşer. ama benim esimde de sperm hizi ve sayisi düşük insaallah benim degerlerim duzelince kendiliginden olur. Ona da ari sutu polen keciboynuzu fln aldik bakalim. Rabbim hayirlisini nasip etsin hepimize....
Hiz %17 sayisi ml de 23milyon canimBenim de prolaktin 64 ama eşimin sperminde sıkıntı yok sanırım sizin değerler hız kaç?
Allah allah sayı az mı ki? Benim eşimin de sigara içtiği gün yaptığında 38 milyon, yapmadıgında 55 milyon cıktı kafamız karıstı bukadar fark eder mi diye... bence siz de bi tekrar ölctürünHiz %17 sayisi ml de 23milyon canim
Valla uroloji sinirda sayilir dedi ama kadindogumvuya gosterdim düşük dedi. Esas problem.hizda sanırım. Zaten yaptrdigimiz hastaneye pek guvenemedik birdaha yaptirirsak bagimsiz.bir.laba yaptiricaz. Biz testi sabah 9bucukta verdik. Aksam 4te eşim işten cikip almaya gitmis. Daha 20 dakkasi var diye bide bekletmisler???? Benim.bildigim hemen 1 saat icinde bakilmasi gerekmiyor mu? Baska seylerinde bakilmasi gerek diyelim sonradan.sadece sayi hiz ve lokosit fln bakilmis morfoloji falan bile bakmamislar. Cok.sacma.geldi bize ama elimizdeki tek veri bu şimdilik..Allah allah sayı az mı ki? Benim eşimin de sigara içtiği gün yaptığında 38 milyon, yapmadıgında 55 milyon cıktı kafamız karıstı bukadar fark eder mi diye... bence siz de bi tekrar ölctürün
Nekadarlık evlisiniz?Valla uroloji sinirda sayilir dedi ama kadindogumvuya gosterdim düşük dedi. Esas problem.hizda sanırım. Zaten yaptrdigimiz hastaneye pek guvenemedik birdaha yaptirirsak bagimsiz.bir.laba yaptiricaz. Biz testi sabah 9bucukta verdik. Aksam 4te eşim işten cikip almaya gitmis. Daha 20 dakkasi var diye bide bekletmisler???? Benim.bildigim hemen 1 saat icinde bakilmasi gerekmiyor mu? Baska seylerinde bakilmasi gerek diyelim sonradan.sadece sayi hiz ve lokosit fln bakilmis morfoloji falan bile bakmamislar. Cok.sacma.geldi bize ama elimizdeki tek veri bu şimdilik..
2 yil olacak haziranda. Ama ilk yıl korunduk temmuzdan bu yana deniyoruz 8 ay falan oldu denemeler baslayali..Nekadarlık evlisiniz?
İnşallah hayırlısıyla olur :)2 yil olacak haziranda. Ama ilk yıl korunduk temmuzdan bu yana deniyoruz 8 ay falan oldu denemeler baslayali..
Selam daha önce konusmustuk sonuca bağlayayım dedim, kadın dogumcum 8li dostinex verdi tam doz ic dedi haftada 2 gün. Endokrine gittim o da tiroid ilacı verdi 50mg hergün sabah ic ve dostinexi bırak dedi.. kafam karısık suan ne yapsam dostinex etkili hemen düsürür diye bırakmaz istemiyorumBence boşuna zaman kaybediyorsunuz kadın dogumcu nasıl yazmaz ilacı da seni dahiliyeye gönderir anlamadım.tsh dahlilye alanı olabilir ama prolaktin için kadın dogumcunun dostineks yazması lazım
As canım.Valla bilemedim bende bu prolaktinin yüksekliği gebeligi engelliyor o yüzden hap kullanman gerekiyor ama diğer doktor da kullanma dediyse vardır herhalde bi bildigiSelam daha önce konusmustuk sonuca bağlayayım dedim, kadın dogumcum 8li dostinex verdi tam doz ic dedi haftada 2 gün. Endokrine gittim o da tiroid ilacı verdi 50mg hergün sabah ic ve dostinexi bırak dedi.. kafam karısık suan ne yapsam dostinex etkili hemen düsürür diye bırakmaz istemiyorum
Şu testeredişli aslanpençesi kürünü de yapmayı düsünüyorumAs canım.Valla bilemedim bende bu prolaktinin yüksekliği gebeligi engelliyor o yüzden hap kullanman gerekiyor ama diğer doktor da kullanma dediyse vardır herhalde bi bildigi
Bende doktora gittim ama regl in 2.veya 3.günü bakılması gerekirmiş hormonlara.boşuna beklemisim regl in bitmesiniŞu testeredişli aslanpençesi kürünü de yapmayı düsünüyorum
Ayy evet keske reglken gitseydin :/ neyse vardır bi hayır. Bu kür hormonları düzenliyormusBende doktora gittim ama regl in 2.veya 3.günü bakılması gerekirmiş hormonlara.boşuna beklemisim regl in bitmesini1ay daha beklicem artık.Bende mi denesem acaba o kûru
Arkadaşlar gebelik şüphesiyle doktora gittim hormon testi sonucum prolaktin 74 çıktı iki ay öncesinde de 32 ydi nasıl bu kadar artmış çok kötü moralim bozuldu. Bu durum gebeliğe de engel oluyor dimi ne yapmam lazım tedavisi uzunmu sürüyor. Kafam çok karıştı akşam özele gitmeui dusunuyorum bundan sonraki süreç nasil olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?