Prolaktin değeri 47 civarı olup

Ben o konuda hiç bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemem dediğim gibi direk hormon testlerime baktı doktor ve genel olarak temiz dedi ben kendim açıp test sonuçlarına tek tek bakıp araştırdım
Kaçtı deperiniz ? Benimde her şeyim temiz prolaktin dışında . Bi şikayetim de yok öylesine kontrol amaçlı kan vermiştiö

Kaçtı deperiniz ? Benimde her şeyim temiz prolaktin dışında . Bi şikayetim de yok öylesine kontrol amaçlı kan vermiştiö
Aynen bende kontrol amaçlı gittim gebelik düşünüyorum ozman doktor hormon testi de yapalım dedi ve bi kaç hafta geçti yani üzerinden ben burada gördüğüm için girip sonuçlara bakarım prolaktin 4.86 yazıyordu

Farklı bir doktora gittiniz mi ?
Merhaba yarın sabah başka bir doktora randevu aldım gideceğim. İlaç isteyeceğim. Umarım verir . Belki tekrar değerim ölçülür. Umarım kendiliğinden düşmüştür . En son 4 günde 49 dan 40 a düşmüştü kendi kendine . Belki biraz daha düimüşyğr . Ama gerçi şu bi hafta emar muhabneti yüzünfen o kadar stres yaptım ilaç alamadığım için o kadar kendime dert ettim ki daha da uğkselmiş olabilir

Regl zamanı bakılan sonuçlar daha sağlıklı değil mi şu an regl misiniz?

Değilim ama prolaktin değeri için regl şartı yok . Reglken de baktırmıştım zaten o değerim de duruyor
Anladım doktordan sonra ne dediğini yazar mısınız ? Benimde yüksek pzt gidicem bende sonucu göstermeye

Anladım doktordan sonra ne dediğini yazar mısınız ? Benimde yüksek pzt gidicem bende sonucu göstermeye
Merhaba . İlk doktorum emar vermişti çektirememiştim başla bir doktora gitmeye karar verdim. Bugün gittiğim doktor istersen bir süre benleyelim gelecek ay tekrar değerine bakalım çok yüksek değil bh değere ilaç verme taraftarı değilim dedi. Ama ben istediğim için dostinex verdi. Günde yarım yarım kullanacsğım 2 hafta sonra regl olduğumda tekrar gideceğim .

Rahim filmi çektirmiş miydin? Cevap için teşekkür ederim bu arada. Sanırım ikimizde aynı süreçteyiz bende pzt göstericem sonucumu benim prolaktinim 44 çıktı.

Rahim filmi çektirmiş miydin? Cevap için teşekkür ederim bu arada. Sanırım ikimizde aynı süreçteyiz bende pzt göstericem sonucumu benim prolaktinim 44 çıktı.
Rahim filmi çektirmedim . Daha beş aydır deniyoeuz . Hiçbir sorunumuz yok doktorun söylediğine göre eşiminde benimde değerlerimiz güzek çocuk olması için bir sorun yok . O yüzfen şuan rahüm filmi önermedi doktorum gerek yok deneyin elbet oşue dedi.herkesin hi kaç ayda olcak diye bir şey yok dedi. Bend eo yüzfen salacam artık. Amacımız değerlerimizi öğrenmemti

Merhaba şimdi mesajlarınıza bakınca hamile olduğunuzu öğrendim çok sevindim Allah hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Sizin prolaktin yüksek çıkmıştı emar çektirmemiştiniz, sonrasında ilaçla düştü mü değeriniz? Benim de değerim 37 çıktı biraz endişelendim, mr istedi doktor tömür riski vs şeylerden bahsetti korkuttu beni

Merhaba teşekkür ederim, isteyen herkese nasip olsun benim değerim 47 idi ilaçla 1 e düştü . Daha sonra tekrar 40 a çıktı , öyle olunca emar çektirdim ne olur ne olmaz diye . Çok çok minik bir şeu çıktk ama doktor önemsiz dedi. İlaçta vermedi. Hatta o dönem strese girdim bu değerle hamile kalamam dpktor neden ilaç vermiyor diye. Doktor bu değerler engel değil dedi. Çünkü regl im düzenliydi. Yumurtlamama da bakıldı o da iyiydi . Öyle olunca doktor değeri takma dedi ilaçta vermedi. Hamile kaldığımda prolaktinim 40 idi . İlaç vs kullanmıyordum

Yaaa çook geçmiş olsun benim de mr da böyle bir kitle çıkarsa diye endişelerim var ama çıksa bile hayati bir riski yok o zaman anladığım kadarıyla. Benim de reglim düzenlidir ama az gelmeye başlamıştı o yüzden tahlil vermiştim. Doktor prolaktin değeri sebep olabilir dedi. Sizde olmuş muydı böyle bir şey hatırlıyor musunuz

Çok yüksek cnm benimde daha düşüktu doktorum dostinex verdi. Kullandım ilk tedavimde sonuç verdi süt hormonum yüksekmiş en büyük engel çocuğa süt hormonu.

Yok yok ne hayati riski:) iyi huylu ve bi sıkıntı yaratmayan bi şry. Küçükse kendiliğinden kayboluyor zaten. Geneli de küçük. Sizin değerinize göre yoktur bile muhtmelen

Ay yazdığınız yorum ilaç gibi geldi valla biraz tedirginim inşallah dediğiniz gibi bir şey yoktur
Merhaba. Benimde Prolaktinim 43 çıktı doktor gebe kalmaya engel dedi. Bende çok endişeliyim. İlaç verdi perşembe günü ilaca başladım. Umarım normale döner her şey. 1 ay ilaç kullanacağım

Merhaba. Benimde Prolaktinim 43 çıktı doktor gebe kalmaya engel dedi. Bende çok endişeliyim. İlaç verdi perşembe günü ilaca başladım. Umarım normale döner her şey. 1 ay ilaç kullanacağım
Merhaba geçmiş olsun, sizden mr istemedi mi doktorunuz bana ilaç yazmadı mr sonucunu görmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…