- 29 Haziran 2022
- 3.765
- 2.131
- 83
- 32
- Konu Sahibi brcubrcu0101
-
Estağfurullah :) bi taraftan diyorum ki en azından bir sebep var onu düzeltiriz gebe kalırım . Bi taraftanfa diyorum ki bu nerden çıktı ya düzelmezseTam hatırlamıyorum ama o doktordan sonra başka bir doktora gittim aynı hastanede sanırım dostinex diye bir ilaç vermişti evet evet hatırladım şimdionun ardına hamile kalmıştım .üstünden baya zaman geçtiği için hatırlayamadım kusura bakmayın
Kadın bedeni o kadar farklı ki , her hormonu düzgün çalışanlar bile istedikleri ay gebe kalamıyorlar maalesef . Herşey kafada bitiyor ama. Biz o kafaya hiç giremiyoruzEstağfurullah :) bi taraftan diyorum ki en azından bir sebep var onu düzeltiriz gebe kalırım . Bi taraftanfa diyorum ki bu nerden çıktı ya düzelmezse
Benim 37 çıktı prolaktin doktor bir ay kullanımlık ilaç verdi bu gebe kalmani da kolaylaştırır dediArkadaşlar prolaktin değerim 47 çıktı doktor ilaca gerek olmadığını söyledi . 5 aydır gebelik denemelerimiz başarısız. Diğer değerlerimiz iyi ikimizinde z. Prolaktini böyle olup ilaç kullanmayan var mı?
Pwki 1 ayda dizeldi mi ve bir daha yükseldi mi? Bir de gebe kaldınız mı ?Benim 37 çıktı prolaktin doktor bir ay kullanımlık ilaç verdi bu gebe kalmani da kolaylaştırır dedi
Haklısınız . Ama bu hormon ççin çok konu var düştükçe geri yükseliyor o yüzden hamile kalamkyoruz yıllardır uğrşaıyoruz vs yazmışlwr bi korktum ya. Hiçbir sorunumuz yok bu sebepten çpcuk olmazsa üzülürüm valla. Kimi basit bi gormon demiş kimi gebe kalınmıyor demiş kafam yandıKadın bedeni o kadar farklı ki , her hormonu düzgün çalışanlar bile istedikleri ay gebe kalamıyorlar maalesef . Herşey kafada bitiyor ama. Biz o kafaya hiç giremiyoruz
Sonuç neMerhabalar benim de o seviyelerdeydi doktor bana dostinex verdi iki ay boyunca kullanmam için ilk ayın sonunda testte pozitif gördüm ama kan değerleri sonucu çıkmadı daha o yüzden tam gebelik var mı bilmiyorum
Peki emar çektiniz mi? Doktorum istedi benden ilaçlı emar ama kararsızım hiçbir belierim regl gecikmem yokBenim 37 çıktı prolaktin doktor bir ay kullanımlık ilaç verdi bu gebe kalmani da kolaylaştırır dedi
Merhaba benimde 2 ay önce 47 çıkmıştı stresi hayatımdan çıkartmaya çalıştım hiç bir şeyi kafama takmadım gecen ay kendiliğinden 17 ye düştü 1 yıldır bebek istiyorum ama olmadı daha yarın tekrar hormon testi yapacağım bakalım nasıl gelecek sende stresi azaltırsan düzelir diye düşünüyorumArkadaşlar prolaktin değerim 47 çıktı doktor ilaca gerek olmadığını söyledi . 5 aydır gebelik denemelerimiz başarısız. Diğer değerlerimiz iyi ikimizinde z. Prolaktini böyle olup ilaç kullanmayan var mı?
İnşallah . Peki doktor sizden emae istemedi mi ya da ilaçMerhaba benimde 2 ay önce 47 çıkmıştı stresi hayatımdan çıkartmaya çalıştım hiç bir şeyi kafama takmadım gecen ay kendiliğinden 17 ye düştü 1 yıldır bebek istiyorum ama olmadı daha yarın tekrar hormon testi yapacağım bakalım nasıl gelecek sende stresi azaltırsan düzelir diye düşünüyorum
Hayır istemedi ilaç da vermedi 1 sene de hamilelik olmadığı halde 6 ay daha dene sonra tedavi düşünelim dediİnşallah . Peki doktor sizden emae istemedi mi ya da ilaç
Merhaba canım benim 80 çıkmıştı geçen ay doktorum benden emar istedi çok şükür birşey çıkmadı dostinex verdi onu kullandım şimdi regli olursam 3. Gün tekrar gidip prolaktinime bakacak bakalım sende çekil muhakkak ama ilaç kullanmam lazım bildiğin süt koruyor derlerPeki emar çektiniz mi? Doktorum istedi benden ilaçlı emar ama kararsızım hiçbir belierim regl gecikmem yok
Dönemsel olabilir 70 ti benim değerim de.düşmeyince ilaç kullandım ama prolaktin yüksekliğinin esas nedeni polikistik over oluyor bir adet dönemi atlattıktan sonra tekrar baktırın gebelik için aceleniz varsa da başka doktora muayene olabilirsiniz.23 için mi ilaç kullandınız. Yani acelemiz şöyle 5 aydıe bebek istioruz olmayınca gidip tüm değerlerimize baktıralım dedik iyiki de öyle yapmışız . Ama doktor ilaç gerektirmiyor dedi. Regl gecikmesi yok süt yok . Yumurtlamam normal. O yüzden o değer anlık dönemsel yükselmiştir ilaca gerek yok dedi.
Maalesef önce emar dedi doktor . Akşam çekilcem . Emar sonucu bi haftada çıkar dedi çıkmadan ilaç veremem dedi . Mıhtemelen emardan sonra yekrar kana bakalım dicek bu ay ım da gitti yani . 40 tı değerim keşke ilaç verseydi . Zaman kaynediyorum boş yere bu değere kimse emar çektirmiyor çektirse birl ilaçta veriyorMerhaba canım benim 80 çıkmıştı geçen ay doktorum benden emar istedi çok şükür birşey çıkmadı dostinex verdi onu kullandım şimdi regli olursam 3. Gün tekrar gidip prolaktinime bakacak bakalım sende çekil muhakkak ama ilaç kullanmam lazım bildiğin süt koruyor derler
Polistikover belirtim yok her değerime baktırdım yok bende pco. Muhtemeşen stresten yükselmiştir günlerdir doktora gidip geliyorum bunun için ama bir arpa yol alamadım. Bari ilaç verseydi düşmeyince başka tetkikler yapaaydıDönemsel olabilir 70 ti benim değerim de.düşmeyince ilaç kullandım ama prolaktin yüksekliğinin esas nedeni polikistik over oluyor bir adet dönemi atlattıktan sonra tekrar baktırın gebelik için aceleniz varsa da başka doktora muayene olabilirsiniz.
Ben yeni başladım ilaca canım haftada iki tane içiyorumBenim 37 çıktı prolaktin doktor bir ay kullanımlık ilaç verdi bu gebe kalmani da kolaylaştırır dedi
Hayır cekilmedim benden de istedi ilaçlı emar ama kararsızım çünkü reglerim düzenli hormonlarim normal prolaktin harinc bende pcos olmasına rağmen hiç bir belirtisi yok bu ay bu prolaktin ilacını kullancamPeki emar çektiniz mi? Doktorum istedi benden ilaçlı emar ama kararsızım hiçbir belierim regl gecikmem yok
Bende emarı çektiremedim kapalı alan fobim var . Peki doktora söylediğinizde ilaç verdi mi ?Hayır cekilmedim benden de istedi ilaçlı emar ama kararsızım çünkü reglerim düzenli hormonlarim normal prolaktin harinc bende pcos olmasına rağmen hiç bir belirtisi yok bu ay bu prolaktin ilacını kullancam
Doktprunuza emar çektirmek istemediğinizi söyleyince mi ilaç verdi?Hayır cekilmedim benden de istedi ilaçlı emar ama kararsızım çünkü reglerim düzenli hormonlarim normal prolaktin harinc bende pcos olmasına rağmen hiç bir belirtisi yok bu ay bu prolaktin ilacını kullancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?