prolaktin değeri yüksek olup, hamile kalanlar...

kib

özledim kokunu annemm
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
1.142
24
158
merhaba kızlarr, prolaktin değeri yüksek çıkıp antibiyotikle beraber parlodel kullanan ve hemen haile kalan var mı?
ya da prolaktin ilaç tedavisinden ne kadar süre sonra hamiş kaldınız

Canim benimde prolaktin yuksekti 1 ay dostinex kullandim ayin 22 sinde adet oldum ve test yaptirdim prl seviyem dusmus simdi bekliyoruz bakalim umarim bizimde bi bebegimiz olur ayin 26 sinda adet olucam umarım olmazda hamile kalirim... rabbim sana ve tum isteyenlere bebis versin insallah...

merhaba kızlarr, prolaktin değeri yüksek çıkıp antibiyotikle beraber parlodel kullanan ve hemen haile kalan var mı?
ya da prolaktin ilaç tedavisinden ne kadar süre sonra hamiş kaldınız

öncelikle çok geçmiş olsun,

ben hiperprolaktinoma hastasıyım. 252 prolaktinle hamile kalmıştım. ancak düşükle sonuçlandı. kafana taktığın an daha da yükselir hayatında yokmuş gibi davranmaya çalış. doktorundan dostinex iste çok faydasını göreceksin. inşallah tez zamanda mucizen seninle olur.

umarım hamilesindir canım, rabbim yardımcımız olsun.. parlodel kullanıyorum tansiyonumu düşürüyor ve mide bulantısı, kusma gibi şikayetlerim var, tekrar başka bi doktora gideceğim bakalım ilacı değiştircekmi, güzel haberlerini bekliyorum, çok teşekkür ederim cevabın için, amiin

çok teşekkür ederim canım, sana da geçmiş olsun ve allah sabır versin..
tekrar doktora gideceğim bakalım ona dostinexi söylerim, değerim çok yüksek değil ama inşallah tez zamanda düşer..
çok teşekkür ederim güzel duaların için, rabbim yardımcın olsun

Rica ederim canım benim rabbim gönlünce hayırlısıni versin insallah

prolaktinim benim hep normalin üstünde ilaç falan kullanmadım bebek istedikten 2-3 ay sonra hamile kaldım 3,5 yaşında kızım var
önemli olan moralini yüksek tutmak üzülmeyeceksin kafaya takmıyacaksın ben üzülünce prolaktin yükseliyor prolaktinim yüksek olduğu için doğumdan sonra hemen sütüm geldi sezeryana rağmen avantajıda var çok kafaya takma
hakkında hayırlısı olsun morel önemli

benimde prolaktin 41 çıktı dr. hap vermedi nasıl kendiliğinden düşer mi bu acaba ?

teşekkür ederim canım böyle güzel yorumlardan sonra keyfim yerine geliyor, kendiliğinden mi hamiş kaldın yoksa klomen falan kullandınmı yada bir tedavi uyguladılarmı? allah bağışlasın inşallah bende bebişli günlerimi görürüm

benimde prolaktin 41 çıktı dr. hap vermedi nasıl kendiliğinden düşer mi bu acaba ?

canım kendiliğinden düşüyo olması lazım, benim değerlerim hep normaldi, bu ay bi baktım prolaktin çıkmış, ama ben bu ay çok sıkıntı yaptım bebiş istiyorum olmuyo falan, bebiş istemiyosan ilaç vermemiş olbailir doktor

kendiliğimden hamile kaldım
seni üzecek şeylerden uzak dur hep bebek konusu düşünme kafanı başka konularla meşgul et

yok istiyoruz onun için gitmiştim zaten ilaç vermedi :44:

bende gecen sene olcturdugumde prolaktin 42 cikmisti hicte ustune dusmedim tekrar dun kan verdim simdide merakla sonucu bekliyorum

yok istiyoruz onun için gitmiştim zaten ilaç vermedi :44:

valla canım normalde ilaç vermesi lazım, prolaktin yüksekse düşürmek gerek, çünkü prolaktin hormonu yumurtanın gelişmesini engelliyormuş, başka bir doktora daha görün istersen ben hem klomen kullanıyorum bu ay bakalım hamiş kalcakmıyım

bende gecen sene olcturdugumde prolaktin 42 cikmisti hicte ustune dusmedim tekrar dun kan verdim simdide merakla sonucu bekliyorum

canım inşallah düşüktür, değişiyo çünkü stres en önemli faktörmüş yükselmesi için

hanımlar merhaba prolaktinim 39 iken korunmadık kimyasal gebelik yaşadım.. malum prolaktin yumurtanın kalitesini düşürüyo ve de gebeliğin olumsuz sonuçlanmasına ya da hiç olmamasına neden oluyor.. o ay kimyasal gebelik geçirdiğimde doktoruma gittim prolaktinim 39 ne yapmalıyım dedim.. ilaç kullanmana gerek yok ama yine de vermemi istiyorsan bitkisel bir ilaç yazayım dedi kimyasal değil, ve de kadın hormonlarını dengeleyen agnucaston verdi bana.. günde 2 tane al demişti.. adet dönemindeyken başlanması gerekiyordu ve ben sadece 20 gün kullandım ve de sonuç pozitif :)))) çok şükürr ben hamileliği bu ilaca bağlıyorum ama farklı şehirde yazın gittiğim doktorlara danıştığımda onlar agnucastonla alakası yok demişlerdi bilemedim ama bana faydası çok oldu. bu ilacı içmeye başladığım andan itibaren sinirlilik oranım azaldı göğüslerimdeki sertlik şişlik azaldı.. elbette psikolojikmen bile beni kendime getiren bu ilacın bebişimin olmasındaki faydası yok denilemez benim için.. umarım tez zamanda herkes sağlıklı bi şekilde gebelik yaşar..

ayyy maşallah canımm, bende şimdi parlodel le beraber klomen kullanıyorum bakalım nolceek pazartesi kontolum var yumoşlar ne alemde bakıcaz, inşallah benimde bebişim olur, çok teşekkürlerr

evet sonucumu aldim prolaktin 1 yil sonra 44 olmus dr emar istedi ama daha hap fila banada yazmadi

canım emar kafandan heralde, prolaktin beyindeki hipofizle alakalı bi durum, bazen ur yapabiliyormuş ondan, emar sonucuna göre ilaç vercektir, ben ilacı bıraktım bir hafta 10 gün kadar kullandım, klomen kullandım o bitince yumurtalıklarıma baktı doktor, 3 tane gelişmiş yumurta görünce bırakabilirsin ilacını dedi, zaten düşmüştür dedi çokta yüksek değildi benimkisi 31küsürdü... adet günümü bekliyorum bakalım hamiş kalabiliyomuyum, birde ben prolaktinim yüksek olduğunda göğüslerim çok şişti ve çok acıyodu meğer prolaktindenmiş... şimdi eski küçük hallerine döndüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…