prolaktin değeri yüksek olup, hamile kalanlar...

çok teşekkür ederim tatlım valla daha önceden parlodelden çok çektiğim için dostineks 8 tane vardı doktor bana 4 tanesini iç yeter demişti ben 5 tane içmişim değerim 2 çıkınca korktum bişe olcak diye, zaten adenom olması normal değilmi yani prolaktin yüksek olunca olabilir dedi doktorum yanlış mı hatırlıyorumki, hadi bakalım inşallah güzel haberlerini duyarım bi sıkıntı çıkmaz canım sonrada hamiş kalırsın inşallah, bende bugün 20. günümdeymişim çok az kaldı bu hafta nasıl geçer bilmiyorum hayırlısıyla hamişimdir inşallah

teşekkür ederim amin inşallah :) benim en büyük belirtim göğüslerimin acayip şekilde sızlamasıydı. hatta doktorumu aradım sordum göğüslerimde acıma sızlama var diye yumurtlama döneminde olur öyle dedi. halbuki daha önce bu şekilde hiç sızlama yaşamamıştım.. ben ilk testimi adetimden 1 hafta önce yaptım negatif çıkmıştı. 2 gün daha bekledim 5 gün varken yaptım bi daha, bu sefer 2. çizgi silik çıktı. sonra her gün o 2. çizgi gittikçe koyulaştı tam adet günümde kop koyuydu.. kan testinde de 903 çıkmıştı :) darısı tez zamanda başına inşallah :)

yaa benimde göğüslerimde değişik bi acı sızlama var tatlım, ama prolaktinim çıkıyo galiba diye düşünüyorum, nekadar erken öğrenmişsin ne güzel inşallah bende hamişimdir ama cesaret edemiyorum senin gibi erkenden test yapmaya, tam 7 günüm var benimde inşallah birdahaki haftasonu hamiş olduğumu öğrenirim, rabbim tüm isteyenlere versin

amin cnm inşallah.. bi ara senin gibi adet gününü beklerken test yapıyordum şimdi de son günlerim bebeğimi kucağıma almak için. zaman nasıl geçiyor anlamadım.. Rabbim de tez zamanda kucağınıza bebişlerinizi versin inşallah..

Canım aklima bisey takıldı. Bu agnucaston göğüs ağrı ve sizisina iyi geliyordu ya hani. Benim adetim yakın sayılır ve göğüslerim baya dolgunlasti ve sizliyo.. acaba diyorum kendi kendime.... hani bu ilac normal adet oncesi göğüs agrisini yok ediyordu. Fakat benimki her zamankinden farkli bi sizlama. Acaba bu sefer gebelikten mii kii :)

ne güzel maşallaaah, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canımcım, o bebişinin miisss kokusunu sağlıklı bir şekilde koklayabilirsn inşallaaahh

ilk kullanmaya başladığım günlerde bendeki göğüs ağrılarına çok iyi gelmişti sonraki günler sızladı bende :) sonra gebe olduğumu öğrendim inşallah seninkisi de gebeliktendir :) bekleyelim görelim :)

hiçççç dert etmeyin kuzucuklar cok oynak bı hormon bu bendede vardı konunun basında yazmıstım 1 ay dostinex kullandım ertesi ay hemen düştü sonrakı ay ise hemen hamile kaldım bana göre mucize gibiydi gercekten okadar etkılı bı hormon kı degerim 25-30 arasıydı alt tarafı ama yınede hamılelıgımı engellemişti simdi ise 14 haftalık hamıleyım ayrıca dostınexten sonraki ay adetım duzene gırdı ve ertesı ay sadece göguslerımın fazlaca şişip sızlamasından hamıle oldugumu anlamıstım :) ve o ay sadece iki kere ilişkiye girmiştim ve hemen tuttu bebişim kendını gösterdi :))) darısı insallah sızlerın basına ama sakın stres yapmayın..

teşekkürler canım inşallah senin gibi bizde kısa sürede hamiş kalırız.... bebişinle sağlıklı günlereee

Selam kizlaaar konu sahibi olarak yaziyorum bu guzel haberi hamileyim, dostineksle 1 e dusen prolaktinim dustugu ay değil bir sonraki ay sürpriz bi sekilde hamis kaldim, neden sürpriz cunku ne ovulasyon gunumde ilişki oldu ne popo altina yastik koydum, ne deee iliskiden sonra sirt ustu yattim... bu ay olmayacaka yine prolaktinim cikti derkeeen bi baktim hamisim rabb isteyen herkese nasip etsin insaalllaah... kafan ne zaman rahat ozaman bebiss

Merhaba arkadaşlar yazılarınızı okuduktan sonra üye olup tecrübelerinizden yararlanmak istedim.Biz beş aydır bebek istiyoruz 2 ay olmayınca dr.a eşimde bende gittik.Eşimde varikosel çıktı ve ameliyat oldu hemen.Bende prolaktin hormonu 29 çıktı dr parlodel verdi fakat yan etkilerinden dolayı 4. haptan sonra bıraktırdı dr kontrele gittim ve 116 ya çıktığını görünce mr çekildim ama şükür bişey çıkmadı.Dostinex verdi bu kez 8 li olanından 3 günde 1 kullanıyorum 29 unda sonuncuyu içicem nasipse ve kontrole gidicem umarım düşmüştür.12 nisanda adet olmuştum son.29 günde ve çok düzenli oluyor adetim.Umarım bu kez olmam tabi sizin gibi güzel hbr olur bizim için.Bişeyi öğrenmek istiyorum bu yapılan soğan kürü falan prolaktin yüksek olunca zararı olabilirmi veya incir kürünün ..? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.. 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mrb arkadaşalar bende bebek istediğim için doktora gittim prolaktinim 25 cıktı doktor nroprolac diye bi ilaç verdi ayın 9 da adet olmam gerekiyordu olmadım normalde duzenlı olan adetım gecıktı bu durum psıkolojik olabilirmi. benım her ay adet olmadan 1 hafta once kasık bel agrım olurdu göguslerıme dokunaz ustune yatamazdım bu ay bu sıkayetlerımın hıc bırı olmadı hiç bir belirtim yok :/

Ayy nasil sevindim sizin adiniza bnde de prl cok yuksek ve bn de hamile kalmak icin 2 aydir korunmyi birktim ama ilham verici bi neticeniz var ins darisi bize:))

Kızlar benimde prolaktin yüksek 91 çıktı Mr istedi Dr kesin Mr dan sonra ilaç yazar hangi ilaçlar daha iyi sizce çocuk istiyorum inşallah düşer prolaktin allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…