cok sevindim degerinin düsmesine ben yurtdisindayim burdaki dr da bana dostinex dedi ama ben daha baslamadimbenim gecen yil 42 cikmisti bu yilda 44 cikti dr yine emar verdi ve ordada adenom tespit edildi simdide endokrin terminini bekliyorum 5 tüp kan alindi daha ayrintili bakilacakmis. ins hamilelik haberinide duyariz:)
Teşekkür ederim iyi dileklerin icin, bana çok iyi moral oldun.. belirtilerin var miydi peki? Her ay vücudumu dnlerdim en ufak bi değişikligi hemen ona gebelige yorardim. Hatta adet döngümu takip eden takvim indirmiştim telefonuma. O gun gelene kadar dayanamiyordum hep test hep test sonuc hüsrandi. Bu ilaca baslarken o programi sildim. Ne zaman hasta olacağımi bilmeyeyim diye. Böylelikle kafaya da takmamis oluyorum. Acaba kac gun var, kac gun geciyo da demiyorum. Psikolojikmen çok rahatim.vücudumuda takip etmiyorum. Ister istemez bi tek göğüs sızılarim var o kadar.. sende belirtilerini paylasirsan ne zaman test yaptığını paylasirsan cok sevinirim. Allah kucagina aldigin gunu de gormeyi nasip etsin sana insallah
teşekkür ederim amin inşallah :) benim en büyük belirtim göğüslerimin acayip şekilde sızlamasıydı. hatta doktorumu aradım sordum göğüslerimde acıma sızlama var diye yumurtlama döneminde olur öyle dedi. halbuki daha önce bu şekilde hiç sızlama yaşamamıştım.. ben ilk testimi adetimden 1 hafta önce yaptım negatif çıkmıştı. 2 gün daha bekledim 5 gün varken yaptım bi daha, bu sefer 2. çizgi silik çıktı. sonra her gün o 2. çizgi gittikçe koyulaştı tam adet günümde kop koyuydu.. kan testinde de 903 çıkmıştı :) darısı tez zamanda başına inşallah :)
yaa benimde göğüslerimde değişik bi acı sızlama var tatlım, ama prolaktinim çıkıyo galiba diye düşünüyorum, nekadar erken öğrenmişsin ne güzel inşallah bende hamişimdir ama cesaret edemiyorum senin gibi erkenden test yapmaya, tam 7 günüm var benimde inşallah birdahaki haftasonu hamiş olduğumu öğrenirim, rabbim tüm isteyenlere versin
amin cnm inşallah.. bi ara senin gibi adet gününü beklerken test yapıyordum şimdi de son günlerim bebeğimi kucağıma almak için. zaman nasıl geçiyor anlamadım.. Rabbim de tez zamanda kucağınıza bebişlerinizi versin inşallah..
Canım aklima bisey takıldı. Bu agnucaston göğüs ağrı ve sizisina iyi geliyordu ya hani. Benim adetim yakın sayılır ve göğüslerim baya dolgunlasti ve sizliyo.. acaba diyorum kendi kendime.... hani bu ilac normal adet oncesi göğüs agrisini yok ediyordu. Fakat benimki her zamankinden farkli bi sizlama. Acaba bu sefer gebelikten mii kii :)
ne güzel maşallaaah, güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canımcım, o bebişinin miisss kokusunu sağlıklı bir şekilde koklayabilirsn inşallaaahh
hiçççç dert etmeyin kuzucuklar cok oynak bı hormon bu bendede vardı konunun basında yazmıstım 1 ay dostinex kullandım ertesi ay hemen düştü sonrakı ay ise hemen hamile kaldım bana göre mucize gibiydi gercekten okadar etkılı bı hormon kı degerim 25-30 arasıydı alt tarafı ama yınede hamılelıgımı engellemişti simdi ise 14 haftalık hamıleyım ayrıca dostınexten sonraki ay adetım duzene gırdı ve ertesı ay sadece göguslerımın fazlaca şişip sızlamasından hamıle oldugumu anlamıstım :) ve o ay sadece iki kere ilişkiye girmiştim ve hemen tuttu bebişim kendını gösterdi :))) darısı insallah sızlerın basına ama sakın stres yapmayın..
Ayy nasil sevindim sizin adiniza bnde de prl cok yuksek ve bn de hamile kalmak icin 2 aydir korunmyi birktim ama ilham verici bi neticeniz var ins darisi bize:))hiçççç dert etmeyin kuzucuklar cok oynak bı hormon bu bendede vardı konunun basında yazmıstım 1 ay dostinex kullandım ertesi ay hemen düştü sonrakı ay ise hemen hamile kaldım bana göre mucize gibiydi gercekten okadar etkılı bı hormon kı degerim 25-30 arasıydı alt tarafı ama yınede hamılelıgımı engellemişti simdi ise 14 haftalık hamıleyım ayrıca dostınexten sonraki ay adetım duzene gırdı ve ertesı ay sadece göguslerımın fazlaca şişip sızlamasından hamıle oldugumu anlamıstım :) ve o ay sadece iki kere ilişkiye girmiştim ve hemen tuttu bebişim kendını gösterdi :))) darısı insallah sızlerın basına ama sakın stres yapmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?