prolaktin değeri yüksek olup, hamile kalanlar...

evet canim kafadan cekilcek bu emar isi ben cok korkutuyo benim de gögüslerim regl olmama bir hafta kala cok siser ve cok agrir ben 1 yil korundum cocuk icin 4 aydirda korunmayi biraktim dr ´da cocuk olmuyo die degilde normal kan vermeye gidince ogrendim ve arastirdikca anladimki normal yoldan cocuk olmiyacak..
ins sende biran önce hamile kalirsin ne zaman adet günün ?.. benim su emar isi sonuclansin ancak bir ay sonra sira geliyor ozaman cektircem daha sonra da hamilelik icin adam akilli bi kadin dr`na giderim

Ilk cocugum korunmasiz tek iliski ile supriz olmustu bize.. ikinci cocuk icin 8 ay ugrastik bi turlu olmadi. Dr'a gittim tahlil yapti prolaktinim 29 cikti sınırın uzerinde yani. Dostinex verdi 2 hafta kullandim tekrar gittim degerlerim 1'e dusmus :) aynı gunde dk. Sol yumurtaliktan bir yumurta olusmus hemen iliskiye gir dedi. Girdik bu hafta kendimi gebe hissediyorum daha 4 gun var adetme.. sonucu yazarım sizr ins. :)

canım peki hamileyken ilaç verdimi?yani prolaktin yüksekliği düşük yapıyor diye duydum korkuyorum benimde yüksek ama ilaç vermedi..

merak ettim canım hamilemisin??? prolaktinim yüksek çıktığı ay yani geçen ay klomen kullandım doktor bu ayı kaçırmayalım dedi, günde 2 tane kullandım 3 yumoş oluştu, ama maalesef bitanesi kist oldu bu ay kistin kendiliğinden geçmesini bekliyoruz bakalım nolcek, o aydan sonra prolaktinime baktırmadım doktorum gerek duymadı, çok yüksek değil dedi gerek yok düşmüştür dedi

yok canim malesef gecen ay yazmıştim o yaziyi değilmisim tekrar dostinex kullandım bu ay da var mi yok mu bilmiyorumm. Ustune de fazla dusmuyorum acikcasi.. kendi vucudumu dinlemiyorum herseyin sirasi var diye düşünüyorum rabbm onu verecegi zamani coktaan yazmistir diyorum

kızlaar ben bu ay dostinekse başladım, rahatlık varmış inanın, zaten prolaktinim bu ay 46 çıktı, parlodel neymiş öyle yaa, dostinekste yan etki falan yok çok şükür bide hafta 2 tane içiyosun zaten, ooh ben 10 gün neler çekmişim diyorum, bakalım bebişim benimle olcak mı rabbim hepimizin yardımcısı olsun

ins bi an önce bebegine kavusursun ..bende emra girdim hipofizde adenom varmis nörolojiye sevk edildim bakalim haftaya gitcem büyük ihtimal bende ilac kullacam..
okuduklarima göre bebginin oldugunu ögrenene kadar ilaci birakmaman lazim

Evet güzel bir ilaç ben 1 ay kullandım değerim 2 ye düştü bıraktım hemen hamile kaldım yan etkisi de yok gerçekten

inşallah canımcım hepimiz kavuşuruz ALLahın izniyle rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah... senin değerin kaçtı canım, ilaçla geçiyomuş dostineks çok iyi diyo herkes, yumoş günümden bikaç gün önce başladım ilacıma bakalım nasip artık canım, ALLah sağlık versin canım sıkma hiç canını

Evet güzel bir ilaç ben 1 ay kullandım değerim 2 ye düştü bıraktım hemen hamile kaldım yan etkisi de yok gerçekten

ayyy inşallah benimkide çabucak düşüverir bide bakyomuşum bu ay hamileyim yokyaa oof çok uzak geliyor ama bi umut bekliyorum iştee (

kullandığın ay mı hamiş kaldın yoksa sonraki ay mı çok merak ettim canıım, bide kaçtı başta değerin

Bittikten sonra ki ay hamile kaldım değerim 39 du 2 ye düşürdüm kafana takma ben aman olmazsa olmaz diye düşünüp infertilite bölümüne gitmiştim adet olmayı beklerken hamile kalmışım ah hamile kalmakla yetse keşke dün doktor son adet tarihime göre 7 haftalık olmasi gerek buna göre kesen küçük yamuk ve kalp atışı yok boş gebelik olabilir dedi içime sinmedi başka yere gittim oda kese boyuna göre 5+2 günlük dedi kafam bir milyon anlayacağın Allah herkesin gönlüne göre versin içini rahat tut

doğru söylüyosun canım hamile kalmakla bitmiyor, o yüzden hayırlısını diliyorum hep, olacağa çare yok Allahtan diyoruz, rabbim bebişini kucağına sağlıklı bişekilde almak nasip etsin inşallah beraber güzel yıllar geçirin inşallah, bendede önceki ay klomen kullanmıştım kist yaptım zaten bu ay hem kistim var hemde dostinekse yeni başladım bakalım hayırlısı, hsg ye girdim ondan biraz umutluyum ama nasip rabbim herşeyin hayırlısını versin... çok teşekkür ederim sen bana umut ışığı oldun

dostineksle 46 dan 2 ye düştü değerim kızlAAARRR

Kib gozun aydin canim doktor ne dedi peki

teşekkür ederim canım, ben kendi doktoruma gidemedim bu ay memeleketime gittiğim için başka doktora gitmek zorunda kaldım, o kan verdikten sonra ararsın sonucu öğrenmek için dedi doktor aradığımda sonucu sorduğumda kahkaha attı, bayaa düşmüş dedi, düşünce bi sıkıntı oluyomu dedim yok yok merak etme dedi, ama inan okadar rahatladımki üzerimden büyük bir yük kalktı sanki, yine çıkar belki ama ilaçla geçiveriyor sıkıntı yok yani

Konunun uzerinden gecmis ama yazmak istedim. Çünkü bende afnuscaston kullananlar isimli baslik acmistm. Yazını görünce yorum yapayim dedim. Benimde prolaktin sorunum vardi. En fazla 30 olmustu. Dostinex verdi kullandim. 1 e düştü ama gebelik olusmadi. Sonra tekrad yükseldiğini hissettim ve arkadasimin tavsiyesi uzerine agnuscaston alip kullanmaya basladim. Psikolojik olarak cok rahatim. Bugun 20 gündür kullanıyorum bakalim artık ins. Gebe kalmisimdr. Senin ilk kullanmanda tuttu degil mi? Birde yumurtlama gunlerini mi takip ettin yoksa gelişigüzel birliktelik mi? Simdiden tskk

evet sadece 21 gün kulladım agnucastonu. yumurtlama günlerimi takip ettim ama takip etmesem de olacakmışmış değişen birşey olmadı. her 2 güne bir birliktelik olunca oldu.

evet sadece 21 gün kulladım agnucastonu. yumurtlama günlerimi takip ettim ama takip etmesem de olacakmışmış değişen birşey olmadı. her 2 güne bir birliktelik olunca oldu.

kutuda 30 tane var ama, 21 gün diyince şaşırdım.. günde 2 tane atmanı doktorun söyledi değil mi? ben kendi kafamdan başladım diye günde 1 tane içiyorum bugün de benim 21. günüm :) bakalım artık kutu bitsin, gebe değilsem yine başlarım bu sefer günde 2 tane ile.

ben 2. kutuyu da almıştım 15. günün sonunda. diğer kutuyu da 1 hafta kullandım başka da gerek kalmadı :) doktor kendisi günde 2 defa kullan dedi. inşallah bu ay faydasını görürsün sen de.. ben agnucaston sayesinde prolaktinimin düştüğünü düşünüyorum..

Reactions: kib

Teşekkür ederim iyi dileklerin icin, bana çok iyi moral oldun.. belirtilerin var miydi peki? Her ay vücudumu dnlerdim en ufak bi değişikligi hemen ona gebelige yorardim. Hatta adet döngümu takip eden takvim indirmiştim telefonuma. O gun gelene kadar dayanamiyordum hep test hep test sonuc hüsrandi. Bu ilaca baslarken o programi sildim. Ne zaman hasta olacağımi bilmeyeyim diye. Böylelikle kafaya da takmamis oluyorum. Acaba kac gun var, kac gun geciyo da demiyorum. Psikolojikmen çok rahatim.vücudumuda takip etmiyorum. Ister istemez bi tek göğüs sızılarim var o kadar.. sende belirtilerini paylasirsan ne zaman test yaptığını paylasirsan cok sevinirim. Allah kucagina aldigin gunu de gormeyi nasip etsin sana insallah

Reactions: kib
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…