- 5 Temmuz 2013
- 460
- 107
- 73
canım emar kafandan heralde, prolaktin beyindeki hipofizle alakalı bi durum, bazen ur yapabiliyormuş ondan, emar sonucuna göre ilaç vercektir, ben ilacı bıraktım bir hafta 10 gün kadar kullandım, klomen kullandım o bitince yumurtalıklarıma baktı doktor, 3 tane gelişmiş yumurta görünce bırakabilirsin ilacını dedi, zaten düşmüştür dedi çokta yüksek değildi benimkisi 31küsürdü... adet günümü bekliyorum bakalım hamiş kalabiliyomuyum, birde ben prolaktinim yüksek olduğunda göğüslerim çok şişti ve çok acıyodu meğer prolaktindenmiş... şimdi eski küçük hallerine döndüler
hanımlar merhaba prolaktinim 39 iken korunmadık kimyasal gebelik yaşadım.. malum prolaktin yumurtanın kalitesini düşürüyo ve de gebeliğin olumsuz sonuçlanmasına ya da hiç olmamasına neden oluyor.. o ay kimyasal gebelik geçirdiğimde doktoruma gittim prolaktinim 39 ne yapmalıyım dedim.. ilaç kullanmana gerek yok ama yine de vermemi istiyorsan bitkisel bir ilaç yazayım dedi kimyasal değil, ve de kadın hormonlarını dengeleyen agnucaston verdi bana.. günde 2 tane al demişti.. adet dönemindeyken başlanması gerekiyordu ve ben sadece 20 gün kullandım ve de sonuç pozitif :)))) çok şükürr ben hamileliği bu ilaca bağlıyorum ama farklı şehirde yazın gittiğim doktorlara danıştığımda onlar agnucastonla alakası yok demişlerdi bilemedim ama bana faydası çok oldu. bu ilacı içmeye başladığım andan itibaren sinirlilik oranım azaldı göğüslerimdeki sertlik şişlik azaldı.. elbette psikolojikmen bile beni kendime getiren bu ilacın bebişimin olmasındaki faydası yok denilemez benim için.. umarım tez zamanda herkes sağlıklı bi şekilde gebelik yaşar..
Ilk cocugum korunmasiz tek iliski ile supriz olmustu bize.. ikinci cocuk icin 8 ay ugrastik bi turlu olmadi. Dr'a gittim tahlil yapti prolaktinim 29 cikti sınırın uzerinde yani. Dostinex verdi 2 hafta kullandim tekrar gittim degerlerim 1'e dusmus :) aynı gunde dk. Sol yumurtaliktan bir yumurta olusmus hemen iliskiye gir dedi. Girdik bu hafta kendimi gebe hissediyorum daha 4 gun var adetme.. sonucu yazarım sizr ins. :)
yok canim malesef gecen ay yazmıştim o yaziyi değilmisim
kızlaar ben bu ay dostinekse başladım, rahatlık varmış inanın, zaten prolaktinim bu ay 46 çıktı, parlodel neymiş öyle yaa, dostinekste yan etki falan yok çok şükür bide hafta 2 tane içiyosun zaten, ooh ben 10 gün neler çekmişim diyorum, bakalım bebişim benimle olcak mı rabbim hepimizin yardımcısı olsun
kızlaar ben bu ay dostinekse başladım, rahatlık varmış inanın, zaten prolaktinim bu ay 46 çıktı, parlodel neymiş öyle yaa, dostinekste yan etki falan yok çok şükür bide hafta 2 tane içiyosun zaten, ooh ben 10 gün neler çekmişim diyorum, bakalım bebişim benimle olcak mı rabbim hepimizin yardımcısı olsun
ins bi an önce bebegine kavusursun ..bende emra girdim hipofizde adenom varmisnörolojiye sevk edildim bakalim haftaya gitcem büyük ihtimal bende ilac kullacam..
okuduklarima göre bebginin oldugunu ögrenene kadar ilaci birakmaman lazim
Evet güzel bir ilaç ben 1 ay kullandım değerim 2 ye düştü bıraktım hemen hamile kaldım yan etkisi de yok gerçekten
inşallah canımcım hepimiz kavuşuruz ALLahın izniyle rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah... senin değerin kaçtı canım, ilaçla geçiyomuş dostineks çok iyi diyo herkes, yumoş günümden bikaç gün önce başladım ilacıma bakalım nasiolmasıncanım, ALLah sağlık versin canım sıkma hiç canını
ayyy inşallah benimkide çabucak düşüverir bide bakyomuşum bu ay hamileyim yokyaa oof çok uzak geliyor ama bi umut bekliyorum iştee(
kullandığın ay mı hamiş kaldın yoksa sonraki ay mı çok merak ettim canıım, bide kaçtı başta değerin
Bittikten sonra ki ay hamile kaldım değerim 39 du 2 ye düşürdüm kafana takma ben aman olmazsa olmaz diye düşünüp infertilite bölümüne gitmiştim adet olmayı beklerken hamile kalmışım ah hamile kalmakla yetse keşke dün doktor son adet tarihime göre 7 haftalık olmasi gerek buna göre kesen küçük yamuk ve kalp atışı yok boş gebelik olabilir dedi içime sinmedi başka yere gittim oda kese boyuna göre 5+2 günlük dedi kafam bir milyon anlayacağın Allah herkesin gönlüne göre versin içini rahat tut
Kib gozun aydin canim doktor ne dedi peki
inşallah canımcım hepimiz kavuşuruz ALLahın izniyle rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah... senin değerin kaçtı canım, ilaçla geçiyomuş dostineks çok iyi diyo herkes, yumoş günümden bikaç gün önce başladım ilacıma bakalım nasip artık canım, ALLah sağlık versin canım sıkma hiç canını
cok sevindim degerinin düsmesine ben yurtdisindayim burdaki dr da bana dostinex dedi ama ben daha baslamadimbenim gecen yil 42 cikmisti bu yilda 44 cikti dr yine emar verdi ve ordada adenom tespit edildi simdide endokrin terminini bekliyorum 5 tüp kan alindi daha ayrintili bakilacakmis. ins hamilelik haberinide duyariz:)
Konunun uzerinden gecmis ama yazmak istedim. Çünkü bende afnuscaston kullananlar isimli baslik acmistm. Yazını görünce yorum yapayim dedim. Benimde prolaktin sorunum vardi. En fazla 30 olmustu. Dostinex verdi kullandim. 1 e düştü ama gebelik olusmadi. Sonra tekrad yükseldiğini hissettim ve arkadasimin tavsiyesi uzerine agnuscaston alip kullanmaya basladim. Psikolojik olarak cok rahatim. Bugun 20 gündür kullanıyorum bakalim artık ins. Gebe kalmisimdr. Senin ilk kullanmanda tuttu degil mi? Birde yumurtlama gunlerini mi takip ettin yoksa gelişigüzel birliktelik mi? Simdiden tskk
evet sadece 21 gün kulladım agnucastonu. yumurtlama günlerimi takip ettim ama takip etmesem de olacakmışmış değişen birşey olmadı. her 2 güne bir birliktelik olunca oldu.
kutuda 30 tane var ama, 21 gün diyince şaşırdım.. günde 2 tane atmanı doktorun söyledi değil mi? ben kendi kafamdan başladım diye günde 1 tane içiyorum bugün de benim 21. günüm :) bakalım artık kutu bitsin, gebe değilsem yine başlarım bu sefer günde 2 tane ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?