Prolaktin hormonu ve dostinex

Çok haklisin bi de bunu yapan kadin anne olcak Allah herkese vicdan versin

Canım elinde kaldıysa yumurtlama testini de yaparmisin..hani diyorlar ya çok koyu çıkıyormuş gebelik testinden önce....

kızlar dün gece bi rüya gördüm.. Allah hayır etsin ama doktor diyorki maalesef sizin çocuğunuz ancak yumurta transferi ile olur diyordu.. ( okadar üzüldüm ki... Allah çocuğu olmayan ve olmayacak olanların yardımcısı olsun güç kuvvet versin..

Merhaba bu ay siz ne yaptınız merak ettim?

SELAM CANIM DOKTORA GİTTİN Mİ ? KESE GÖRÜLDÜMÜ?
Canimm gittim sonuc iki saat sonra cikicak kese icin cok erken dedi doktor. 34 cikmisti ya cumartesi gecesi simdi 68 lerde cikmasini beklicez dedi. Rahim duvari kalinlasmaya baslamis ama erken sevinmeyelim dedi. Folik asite basladi

Canimm gittim sonuc iki saat sonra cikicak kese icin cok erken dedi doktor. 34 cikmisti ya cumartesi gecesi simdi 68 lerde cikmasini beklicez dedi. Rahim duvari kalinlasmaya baslamis ama erken sevinmeyelim dedi. Folik asite basladi
bence 68lerde bişey değil biraz daha yüksek çıkması lazım... cumartesi 34 ise pazartesi gecesi 68lerde bişey bugun salı biraz daha yükselmiştir.. özel hastane de mi 2 saat?

bence 68lerde bişey değil biraz daha yüksek çıkması lazım... cumartesi 34 ise pazartesi gecesi 68lerde bişey bugun salı biraz daha yükselmiştir.. özel hastane de mi 2 saat?
Eveet 156.28 cikti 2 saatte cikmisti cumartesi gecesi 00 de gitmistik 2 de cikti sonuc 34 du, bugun 01.09 saat 12 de bakildi 156 cok sukur. Doktor sonuc cok iyi dis gebelik degil haftaya gel dedi eve geldim lavaboya girdim kahverengi akinti gelmis biraz korktum cok mu kosturdum diye ama yerlesmedir heralde

Vajinal baktıysa ondan fa gelmiş olabilir canım

Vajinal baktıysa ondan fa gelmiş olabilir canım
Çok heyecanlı :))) bizede nasip olsun inşallah:)))) canım sende de ağrılar başladı mı... karnım 2 gün ağrıyor bu şekilde prolaktinim yüksekken ağrıyordu.. ve sonra kahverengi parça kanamalar gelmişti. Cansu sende yumurtlamadan 3-4 gün sonra ağrı varmıydı hatırlıyomusun? birde senden akıntı gelmeye başladımı?@cansu01 hamile olan çoğu kişiden beyaz akıntı geliyormuş.. minseo sende varmı herhangi bi ağrı sızı vs?

Kuzum geçen 2 ay benim de regl öncesi kahve leke gibi akıntım gelmişti regl den 4 5 gün önce sanırım Prolaktin yüksekliğindendi benim de sağ kasığım arada sızlıyor canım benim ama çok abartılı bi sızlama değil yani regl öncesi rahim kasılması da olabilir az az beyaz akıntı var ama o da normal regl öncesi olan bişi Göğüslerde ağrı sızı yok yani ben hamilelik belirtisi ne yormuyorum o yüzden

Evet evet akinti da geldi, yumurtlama agrisi gibi regliye benzer bi agri olmustu ama cok degil. Ogrenmeden bir gun once ve sonrasinda daha cok kasilma ve agri olmustu. Bacaklara kramp giriyor mesela sag bacagima girmisti bi gun surdu sonra gecti

Yeni gordum mesajlari vajinal bakmadi karnimdan bakti ama saat 2 de 3 damla kadar, aksam 9 da bi damla geldi yine erken ogrenmekte kotu gercekten
Canım ilk haftalar oluyor hiç canını sıkma ben hamile kimi tanıdıysam hep böyle lekelenme yaşadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…