Olcak olcak inaniyorum benDenemek lazım, ben de inositol içiyorum yumurtalıklara faydalıymış ama bakalım görcez
Çok haklisin bi de bunu yapan kadin anne olcakay neler var hayatta..(((. benim kuzenimin 6 yaşındaki kızı yoğun bakımda yatıyordu kalp hastası ağlıyormuş korkuyormuş orda,, orda yatan bi yaşlı amcada ona hep bağırıyormuş yeter ağlama artık bıktım senden falan,, herkes kendine bi gelecek için heybesini dolduruyor işte.... onlarıda şöyle düşün, hayatın hiç iyi niyet göstermediği insanlar yazık onlara... iyi niyet sevgi vs gibi hoş ve güzel olan hiç bişeyden haberleri yok.. allah merhametten bile yoksun bırakmış...insallah onlarda hayırlı evlat yetiştirebilirler...
Canım elinde kaldıysa yumurtlama testini de yaparmisin..hani diyorlar ya çok koyu çıkıyormuş gebelik testinden önce....Ben hala her gün kaset testlerden yapiyorum sorun var mi diyegit gide koyulasiyo gibi ama bakalim. Benim doktorumda cok sertti ilk kez temmuzda gitmistim amh dusuk dedi 1.5 du oysa, sen bu zamana kadar korundugunu sanmissin ama korunmamissin olsaydi olurdu filan dedi baya dobra neyse ki sonra birbirimize alistik bakalim yarin ne diyecek
Canimm almamistim yeni ay icin ama bi bakiyim yarin varsa yapar atarim sabahCanım elinde kaldıysa yumurtlama testini de yaparmisin..hani diyorlar ya çok koyu çıkıyormuş gebelik testinden önce....
Bende yok pkoKızlar sizde pco var mıydı?
Bende de yok eskiden kist vardi ama onlarda gecmis demekki tertemiz demisti doktorBende yok pko
SELAM CANIM DOKTORA GİTTİN Mİ ? KESE GÖRÜLDÜMÜ?Çok haklisin bi de bunu yapan kadin anne olcakAllah herkese vicdan versin
Merhaba bu ay siz ne yaptınız merak ettim?Merhaba benim prolaktin seviyem 34.5 çıktı ve dostinex kullandım 11 ağustos 'ta bitti ve 13 ağustos 'ta adet olmadım hep erken olurdum bu hap adet gecikmesi yapar mi (yapım 8li tablet ve 3 günde 1 tam 1 tablet kullandım aksatmadan)
Canimm gittim sonuc iki saat sonra cikicak kese icin cok erken dedi doktor. 34 cikmisti ya cumartesi gecesi simdi 68 lerde cikmasini beklicez dedi. Rahim duvari kalinlasmaya baslamis ama erken sevinmeyelim dedi. Folik asite basladiSELAM CANIM DOKTORA GİTTİN Mİ ? KESE GÖRÜLDÜMÜ?
bence 68lerde bişey değil biraz daha yüksek çıkması lazım... cumartesi 34 ise pazartesi gecesi 68lerde bişey bugun salı biraz daha yükselmiştir.. özel hastane de mi 2 saat?Canimm gittim sonuc iki saat sonra cikicak kese icin cok erken dedi doktor. 34 cikmisti ya cumartesi gecesi simdi 68 lerde cikmasini beklicez dedi. Rahim duvari kalinlasmaya baslamis ama erken sevinmeyelim dedi. Folik asite basladi
Eveet 156.28 ciktibence 68lerde bişey değil biraz daha yüksek çıkması lazım... cumartesi 34 ise pazartesi gecesi 68lerde bişey bugun salı biraz daha yükselmiştir.. özel hastane de mi 2 saat?
Vajinal baktıysa ondan fa gelmiş olabilir canımEveet 156.28 cikti2 saatte cikmisti cumartesi gecesi 00 de gitmistik 2 de cikti sonuc 34 du, bugun 01.09 saat 12 de bakildi 156 cok sukur. Doktor sonuc cok iyi dis gebelik degil haftaya gel dedi eve geldim lavaboya girdim kahverengi akinti gelmis biraz korktum cok mu kosturdum diye ama yerlesmedir heralde
Çok heyecanlı :))) bizede nasip olsun inşallah:)))) canım sende de ağrılar başladı mı... karnım 2 gün ağrıyor bu şekilde prolaktinim yüksekken ağrıyordu.. ve sonra kahverengi parça kanamalar gelmişti. Cansu sende yumurtlamadan 3-4 gün sonra ağrı varmıydı hatırlıyomusun? birde senden akıntı gelmeye başladımı?@cansu01 hamile olan çoğu kişiden beyaz akıntı geliyormuş..Vajinal baktıysa ondan fa gelmiş olabilir canım
Kuzum geçen 2 ay benim de regl öncesi kahve leke gibi akıntım gelmişti regl den 4 5 gün önce sanırım Prolaktin yüksekliğindendi benim de sağ kasığım arada sızlıyor canım benim ama çok abartılı bi sızlama değil yani regl öncesi rahim kasılması da olabilir az az beyaz akıntı var ama o da normal regl öncesi olan bişi Göğüslerde ağrı sızı yok yani ben hamilelik belirtisi ne yormuyorum o yüzdenÇok heyecanlı :))) bizede nasip olsun inşallah:)))) canım sende de ağrılar başladı mı... karnım 2 gün ağrıyor bu şekilde prolaktinim yüksekken ağrıyordu.. ve sonra kahverengi parça kanamalar gelmişti. Cansu sende yumurtlamadan 3-4 gün sonra ağrı varmıydı hatırlıyomusun? birde senden akıntı gelmeye başladımı?@cansu01 hamile olan çoğu kişiden beyaz akıntı geliyormuş..minseo sende varmı herhangi bi ağrı sızı vs?
Yeni gordum mesajlari vajinal bakmadi karnimdan bakti ama saat 2 de 3 damla kadar, aksam 9 da bi damla geldi yineVajinal baktıysa ondan fa gelmiş olabilir canım
Evet evet akinti da geldi, yumurtlama agrisi gibi regliye benzer bi agri olmustu ama cok degil. Ogrenmeden bir gun once ve sonrasinda daha cok kasilma ve agri olmustu. Bacaklara kramp giriyor mesela sag bacagima girmisti bi gun surdu sonra gectiÇok heyecanlı :))) bizede nasip olsun inşallah:)))) canım sende de ağrılar başladı mı... karnım 2 gün ağrıyor bu şekilde prolaktinim yüksekken ağrıyordu.. ve sonra kahverengi parça kanamalar gelmişti. Cansu sende yumurtlamadan 3-4 gün sonra ağrı varmıydı hatırlıyomusun? birde senden akıntı gelmeye başladımı?@cansu01 hamile olan çoğu kişiden beyaz akıntı geliyormuş..minseo sende varmı herhangi bi ağrı sızı vs?
Canım ilk haftalar oluyor hiç canını sıkma ben hamile kimi tanıdıysam hep böyle lekelenme yaşadıYeni gordum mesajlari vajinal bakmadi karnimdan bakti ama saat 2 de 3 damla kadar, aksam 9 da bi damla geldi yineerken ogrenmekte kotu gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?