Bir an once su riskli seyler gecse kese ve kalp atisi duyulsa bi rahatlicamCanım ilk haftalar oluyor hiç canını sıkma ben hamile kimi tanıdıysam hep böyle lekelenme yaşadı
İnşallah canım stresli ama güzel zamanlar çok takılma tadını çıkarBir an once su riskli seyler gecse kese ve kalp atisi duyulsa bi rahatlicaminsallah en kisa zamanda darisi sizin basiniza MEMUR54
Oyle yapmaya calisicam bugun doktor ultrasonla baktiktan sonra amh kacti dedi. 1.5 dedim stres yapma canin ne istiyosa seni ne mutlu ediyosa onu yap kitap oku, yuru dediİnşallah canım stresli ama güzel zamanlar çok takılma tadını çıkar
O amh ta takılı kalmışOyle yapmaya calisicam bugun doktor ultrasonla baktiktan sonra amh kacti dedi. 1.5 dedim stres yapma canin ne istiyosa seni ne mutlu ediyosa onu yap kitap oku, yuru dedihala amh diyo ya gercekten bayiltcak beni
Gercekten oyle ilk temmuzda gittigimde nasil korkutmustu beni simdi hala bi aksilik olcak gibi hissettiriyo galiba baska doktora gidicem artikO amh ta takılı kalmış
Bence sen doktorunu değiştir... seni rahatlatacak, senin güvendiğin , bilgili bir doktor bulabilsen keşke, inşallah.. birde kadınalr klübünde araştır bulunduğun ile göre tercih yap.. çokf aydalı oluyor.. hamile kaldıktan sonra amh ne alaka ki..:)Gercekten oyle ilk temmuzda gittigimde nasil korkutmustu beni simdi hala bi aksilik olcak gibi hissettiriyo galiba baska doktora gidicem artik
Evet evet degistiricem bi de uzak banaBence sen doktorunu değiştir... seni rahatlatacak, senin güvendiğin , bilgili bir doktor bulabilsen keşke, inşallah.. birde kadınalr klübünde araştır bulunduğun ile göre tercih yap.. çokf aydalı oluyor.. hamile kaldıktan sonra amh ne alaka ki..:)
bu arada amin canım:) bence damla damla kanama normal yerleşme kanaması... sen şuan 3 hafta+ kaçsın? yani yumurtlamadan kaç gün sonra 34 çıkmıştı? kana karışma süresini merak ediyorum hep..Bir an once su riskli seyler gecse kese ve kalp atisi duyulsa bi rahatlicaminsallah en kisa zamanda darisi sizin basiniza MEMUR54
canım 2-3 gün sürer.. bazılarının 1 hafta sürüyormuş normal adet gibi oluyormuş.. endişe etme bu sürede mutlaka ayağını uzat yat canım..Bu haftalar çok dikkatli ol..Evet evet degistiricem bi de uzak banabugun de bi damla kahverengi gelmis niye boyle oluyo ki kac gun surcek acaba doktor boyle lekelenmeler bekleriz yazmis
Ilk ogrendigimde 29 agustosta 34 cikmisti (19. Gun adetten sonraki)bu arada amin canım:) bence damla damla kanama normal yerleşme kanaması... sen şuan 3 hafta+ kaçsın? yani yumurtlamadan kaç gün sonra 34 çıkmıştı? kana karışma süresini merak ediyorum hep..
Bu aralarda hep kosturmaca geciyor metrobus metro biraz yogun yarindan itibaren yaticamcanım 2-3 gün sürer.. bazılarının 1 hafta sürüyormuş normal adet gibi oluyormuş.. endişe etme bu sürede mutlaka ayağını uzat yat canım..Bu haftalar çok dikkatli ol..
Benim 19.günee 2 gün kaldı birden panik oldum:)elim titredi:)) ozamanIlk ogrendigimde 29 agustosta 34 cikmisti (19. Gun adetten sonraki)
Canim gercekten ne kadar gec ogrenirsen o kadar rahat oluyoBenim 19.günee 2 gün kaldı birden panik oldum:)elim titredi:)) ozamanminseo yarın testte çıkma oalsılığı var:)
Valla canım hiç bilmiyorum ki ben hep regli beklerim öncesinde test yapmam ama çatlamadan sonraki 12. günde idrara geçiyor beta diyorlarBenim 19.günee 2 gün kaldı birden panik oldum:)elim titredi:)) ozamanminseo yarın testte çıkma oalsılığı var:)
Canim ben testte goreyim koyulastiginda test yaptiracagim.. okadar uzzak geliyorki hic olacak gibi gelmiyorCanim gercekten ne kadar gec ogrenirsen o kadar rahat oluyoboyle surec daha gergin ve stresli o yuzden biraz daha sabret insallah goreceksin bu ay
Ya lutfen yarin sabah testin varsa yap sonraki gunde yap ilk silik cizgiyi gormeye heyecanlanmak cok enterasan bi duygu... boyle bi panik bi heyecan hayatimizin hic bi zamaninda okadar heyecan merak olmuyor..Valla canım hiç bilmiyorum ki ben hep regli beklerim öncesinde test yapmam ama çatlamadan sonraki 12. günde idrara geçiyor beta diyorlar
Merhaba benimde prolaktinim 36 ydi, doktor ilac icerken korunmami soyledi. Hem bebek isteyip hem korunmak zor geri cekilme ve adetten sonraki yumurtlama doneminde ara vererek korunduk bizde bir ay. Sonra ilactan camur gibi adet oldum zaten doktor ilac yapmistir dedi. Sonrasinda adetimin son gunu de ilaci kullandim ve biraktim. Bi daha olcum yapmadik ama cok dustugunu hissediyodum goguslerin bosalmis gibi oluyo ici cunku. Doktorada biraktigimi soyledim 3 gun sonraki muayenede o da dusmustur zaten dedi ve o ay hamile kaldim. Allah isteyen herkese nasip etsinSelam kızlar,
Aranıza yeni katıldım. 1.5 yıllık evliyim 5 aydır bebek düşünüyoruz bu ay 29 ağustosta hastalanmam gerekirken hastalanmadım. Kan testi negatif çıktı. Prolaktin 62 çıktı. Dr. Dostinex hap verdi haftada 2 gün 1 tablet içmemi söyledi. Salı ve cuma günleri. 1 ay sonra tekrar kan verip baktirmami soyledi. Daha yeni 2. Dozu alacağım. Bu hapı kullanırken hastalanırmıyım ya da gebelik durumu olabilir mi ?okuduğum kadarıyla gebelik olduğunda hapin bırakılması ama suan nasıl takip edeceğimi bilmiyorum
Canimm ovulasyon hic kalmamis ki elimde yapamadim o yuzdenYa lutfen yarin sabah testin varsa yap sonraki gunde yap ilk silik cizgiyi gormeye heyecanlanmak cok enterasan bi duygu... boyle bi panik bi heyecan hayatimizin hic bi zamaninda okadar heyecan merak olmuyor..
Selam canım bugun 18.günüm test yapıyorum ama çıkmıyor.. sende 18.günde çıkmışmıydı? Erken gebelik testinde vardı senin.. Bugun aşırı baş dönmem oldu ama koltuktan kalkamadım.. o derece... birde yumurtalıklarımın ikiside ağrıyor.. ama sızlama gibi.. üşütmüşüm gibi... Senin nasıl gidiyor yeni belirtiler arttımı?Canimm ovulasyon hic kalmamis ki elimde yapamadim o yuzdennasilsin merak ettim var mi bir gelismee ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?