prolaktin yüksekligi icin hayit tohumu!!!

sagol canim seninde,kandilin mübarek olsun,dualarimiz kabul olsun insallah..

evet tatlim yumurtam olusmus,doktor hersey cok iyi gidiyor dedi,istedigim gibi gelisiyor yumurtalarin dedi..
bu doktora ilk defa gittigim icin sormaya cekindim,kac cm olmus filan demeye :)kendiside söylemediohaoldumsmile
cuma günü tekrar gel dedi, evet 17.günüm oluyor yumurta catlamismi diye progestorana bakcakmis, onun hakkinda bilgim yok tatlim bilmiyorumkismile
kiz inanirmisin benimde salasim varrr ,ay hic canim istemiyorrr,,allaha dua ediyorum rabbim kurtar beni sunlara siginmakdan diyeee..insallah ikimizde kurtuluruz en kisa zamandaaaa:Saruboceq::Saruboceq:

Ne güzel canım ya maşallah diyelim,adetini 21. günü progestan a bakacak , yumurtan çatlamışmı nasıl sağlıklı mı diye, 10 ve üzeri çıkarsa herşey gayet güzel demek canım.Benim de 11. 7 miydi neydi.

canim evet arastirdim bende,dedigin gibi 21.gün yapiliyomus bu test ama doktor benimkini dikkatlice hesaplayip evet 17.gün oluyor cuma günü gel progestorana bakalim dedi ,niye acaba, neyse varidr insalah bir bildigi

canim evet arastirdim bende,dedigin gibi 21.gün yapiliyomus bu test ama doktor benimkini dikkatlice hesaplayip evet 17.gün oluyor cuma günü gel progestorana bakalim dedi ,niye acaba, neyse varidr insalah bir bildigi

Ha senin cuma günü 17. gün olacak dimi ? Canım evet vardır bi bildiği belki o zaman da kontrol edecek, belki 21. günm tekrar gel diyecek, haberdar edersin gelişmelerden. Seninla aramızda 3 günmü var yani

Ha senin cuma günü 17. gün olacak dimi ? Canım evet vardır bi bildiği belki o zaman da kontrol edecek, belki 21. günm tekrar gel diyecek, haberdar edersin gelişmelerden. Seninla aramızda 3 günmü var yani

bilmiyorum tatlim ,benim bugun 13.günüm döngüm 26-27 gün..
seninki ?

bilmiyorum tatlim ,benim bugun 13.günüm döngüm 26-27 gün..
seninki ?

Benim bugün 11. gün canım adet döngüm düzensiz olduğu için değişiyor ortalama 31-32 gün falan . Birde canım adet öncesindeki ağrı gibi göğüs arım var hala , şişkinliği de geçmedi, neden acaba ya ,ilaçlar falan yapmış olabilirmiki.

senin döngün uzunmus benimkinden..canim klomen kullandin ya onla alakasi olabilir belki..ben buay cörekotu bal,tarcin kullandim diyemi bilmiyorum ama yumurtlama dönemim acayip agrili geciyor bel agrim var adetli gibi.. faydasi oluyordur ,insallahhhhh

Canım ağrıların yumurta oluştuğu için sanırım ayy maşallah, ç.otu karışımı mucize gibi bişey zaten , ben devam edemedim :bbo: Canım prolaktin yüksekliği aslında adet düzensizliği yapar, sende nasıl yapmamışki CADIARZU geçen ay 1 gün önce geldi mesela , ondan öncede adet söktürücü kullandım o zamanda tam günün de geldi. Birde sanırım bebeşi çok taktığım için ondan öncesi öyle çok da düzensiz değildi, 7 aydır deniyoruz dr kontrolüne başlamadan önce 8 gün 14 gün ,5 gün gecikmeye başladı. Bu ay tedavide olmuyorum ya biraz salmış durumdayım

canim ,benimki gecen ay 3 gün gecikmeli geldi..aslinda cokda düzenli sayilmaz ama doktor o önemli degil 1 ile 5 gün sapmalar normal dedi..
birde böyle deneyin bakalim canim ya,prolaktininde düsük senin,olcagi varsa kendiligindende olur insallahhhh...

inşallah canım ya bekletmesin artık gelsin eşime diyorumki 2. bebek için çok zaman kaybetmeyeceğim hemen 2 yıl arayla olsun diyorum.:1rolleyes: baksana çok nazlılar,

inşallah canım ya bekletmesin artık gelsin eşime diyorumki 2. bebek için çok zaman kaybetmeyeceğim hemen 2 yıl arayla olsun diyorum.:1rolleyes: baksana çok nazlılar,

hahaha inanirmisin aynenn,yemin ediyorumm :)
bunun bukadar zor oldugunu ögrendim artik,birincisi 2 yasina girsin hemen calismalar baslicakk diyorumm :sm_cool:

birkaç ay kullan hayıt fayda edıyo canım .bende ezıkmesı gerktyıgını duydum ben robotta cekmadım ama.posete koydum kavanozla ezdırdım.ozman acısı daha cok cıktı.içemedım.şimdiye kadr cok sey yaptım oyuzden yoruldum artık bıraktım ölece duryor dolapta.arkadaslrdn bırısı hapını kullandım dmeişya acaba bıkasık yutsakta ustune su içsek olurmu.hgulemyın cok ciddi soruyorum artık çok yoruldum hergun duzenllı sekılde içememonu

canim normal bi tatli kasigi koy,ezmeden..inan öylede faydasi oluyodur..bende bikere ezmeyi denedim,robottan gecirdim..mümkün degil ezilmiyo..ben öyle ezmeden 1,5 aydir iciyorum sabah aksam cayini..prolaktinim 35 den 23e düstü..ilacsiz oldugu icin ben memmnunum..ama dedigin gibi bizde biktik artik hergün hergün icmekden,ama iste hicbiseyin emeksiz karsiligini alamayizki..sabir tatlim

ilaci konusuna gelince bir bilgim yok...

hahaha inanirmisin aynenn,yemin ediyorumm :)
bunun bukadar zor oldugunu ögrendim artik,birincisi 2 yasina girsin hemen calismalar baslicakk diyorumm :sm_cool:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bi benzerlik daha çıktı canım, inşallah 1. leri yapalımda ,2 yıl geçer geçmez çalışmalar başlasın.

merhaba canım seninde prolaktin yüksek sanırım öylemi , seni çok iyi alıyorum, adetim olursa şunu şunu yapacağım diyorum ,birinci ikinci gün tamam 3. gün insan salıveriyor.Tatllım hayıt çok sert ama nasıl ezilsin ve gerçekten daha çok acı olur, içebilirsen çay şeklinde demle onu iç. Gerçekten hayıt hormonları düzenliyor.

yokcanım benım sadeec1ay bıraz yuksek cıktı normalı 24 tu benımki 26mı ne cıkmıştı.bnd 3adet duzensızlıgı var ben onun ıcın içmk ıstıyorum aslında ama cok zor gelıyor

yokcanım benım sadeec1ay bıraz yuksek cıktı normalı 24 tu benımki 26mı ne cıkmıştı.bnd 3adet duzensızlıgı var ben onun ıcın içmk ıstıyorum aslında ama cok zor gelıyor

banada zor geliyor tatlım hergün içemiyorum zaten, vaktin varsa her gün düzenli içmeye çalış canım gerçekten faydasını görürsün

hanımlar gecen gun kan verdim prl için kontrol amaclı benim prl 7 ye düşmüş bu ay gebelik olur mu bilmem..
tekrar emar cekilecek.. bakalım beyinde ki microadenom ne alemde diye umarım o da eriyip gitmiştir
her ne olursa olsun ilacı bıraktıgımda prl tekrar yükseldigi için dostinexe devam edicem

arkadaşlar bendede prolaktin yüksekligi çıktı 1,5 sene önce 49 du degerlerim 2 ay hap kullandım ama bi türlü düşüremedik.en sonunda pes ettim ben ve bıraktım hapı falan ama tabi bebek hayali hep vardı her ay acaba diodum.ne zamanki aklımdan tamamen hormonuda bebegide çıkardım hiç düşünmedim hamile kaldım şimdi 6+5 günlük hamileyim allahım işallah tamamını getirir.demek istedigim şu bu prolaktin hormonu çok oynak bi hormon herşey etkilio stres en başta o yüzden hiç merak etmeyin düşünmeyin yeter allah hepimize o günleri nasip eder.

gözün aydin canimm,ne güzel azicik kalmisss prl,ay darisi bize ,böyle düsük degerler duymak artik..
olur insallah niye olmasinki , günün nezaman tatlim..hadi bakalim bizlere güzel haberler ver :)hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…