Senin yumurtan oluşmuşmuydu canım ve boyutları kaçtı ? Ne gün gideceksin dr a tekrar 17. gün demişsin ama . Canım çok haklısın valla ben ne soğan kürü ne ballı karışımı hiç bişey yapmıyorum ya, insan bıkıyor hakketen , ilk 2-3 gün yaptım ama sonra bıraktım yaa :bbo: Arada hayıt içiyorum o kadar saldım bu ay valla. Bakalım ne olacak birde bu ay dr kontrolüne gitmediğim için içimden gelmiyor kürleri yapmak da ya . Canım tam bilmiyrum valla, yumurta çatlamaya başladığında mı yoksa yumurta oluşunca mı yumurta akı geliyordu bilmiyorum canım yaa. Sen garantiye al gün aşırı çalışın canım, Bu arada hayırlı kandiller canım, Mevlam duamlarını kabul etsin, tez zamanda bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde versin inşallah.
sagol canim seninde,kandilin mübarek olsun,dualarimiz kabul olsun insallah..
evet tatlim yumurtam olusmus,doktor hersey cok iyi gidiyor dedi,istedigim gibi gelisiyor yumurtalarin dedi..
bu doktora ilk defa gittigim icin sormaya cekindim,kac cm olmus filan demeye :)kendiside söylemediohaoldumsmile
cuma günü tekrar gel dedi, evet 17.günüm oluyor yumurta catlamismi diye progestorana bakcakmis, onun hakkinda bilgim yok tatlim bilmiyorumkismile
kiz inanirmisin benimde salasim varrr ,ay hic canim istemiyorrr,,allaha dua ediyorum rabbim kurtar beni sunlara siginmakdan diyeee..insallah ikimizde kurtuluruz en kisa zamandaaaa:Saruboceq::Saruboceq:
Ne güzel canım ya maşallah diyelim,adetini 21. günü progestan a bakacak , yumurtan çatlamışmı nasıl sağlıklı mı diye, 10 ve üzeri çıkarsa herşey gayet güzel demek canım.Benim de 11. 7 miydi neydi.
canim evet arastirdim bende,dedigin gibi 21.gün yapiliyomus bu test ama doktor benimkini dikkatlice hesaplayip evet 17.gün oluyor cuma günü gel progestorana bakalim dedi ,niye acaba, neyse varidr insalah bir bildigi
Ha senin cuma günü 17. gün olacak dimi ? Canım evet vardır bi bildiği belki o zaman da kontrol edecek, belki 21. günm tekrar gel diyecek, haberdar edersin gelişmelerden. Seninla aramızda 3 günmü var yani
bilmiyorum tatlim ,benim bugun 13.günüm döngüm 26-27 gün..
seninki ?
Benim bugün 11. gün canım adet döngüm düzensiz olduğu için değişiyor ortalama 31-32 gün falan . Birde canım adet öncesindeki ağrı gibi göğüs arım var hala , şişkinliği de geçmedi, neden acaba ya ,ilaçlar falan yapmış olabilirmiki.
senin döngün uzunmus benimkinden..canim klomen kullandin ya onla alakasi olabilir belki..ben buay cörekotu bal,tarcin kullandim diyemi bilmiyorum ama yumurtlama dönemim acayip agrili geciyor bel agrim var adetli gibi.. faydasi oluyordur ,insallahhhhh
inşallah canım ya bekletmesin artık gelsineşime diyorumki 2. bebek için çok zaman kaybetmeyeceğim hemen 2 yıl arayla olsun diyorum.:1rolleyes: baksana çok nazlılar,
birkaç ay kullan hayıt fayda edıyo canım .bende ezıkmesı gerktyıgını duydum ben robotta cekmadım ama.posete koydum kavanozla ezdırdım.ozman acısı daha cok cıktı.içemedım.şimdiye kadr cok sey yaptım oyuzden yoruldum artık bıraktım ölece duryor dolapta.arkadaslrdn bırısı hapını kullandım dmeişya acaba bıkasık yutsakta ustune su içsek olurmu.hgulemyın cok ciddi soruyorum artık çok yoruldum hergun duzenllı sekılde içememonu
hahaha inanirmisin aynenn,yemin ediyorumm :)
bunun bukadar zor oldugunu ögrendim artik,birincisi 2 yasina girsin hemen calismalar baslicakk diyorumm :sm_cool:
birkaç ay kullan hayıt fayda edıyo canım .bende ezıkmesı gerktyıgını duydum ben robotta cekmadım ama.posete koydum kavanozla ezdırdım.ozman acısı daha cok cıktı.içemedım.şimdiye kadr cok sey yaptım oyuzden yoruldum artık bıraktım ölece duryor dolapta.arkadaslrdn bırısı hapını kullandım dmeişya acaba bıkasık yutsakta ustune su içsek olurmu.hgulemyın cok ciddi soruyorum artık çok yoruldum hergun duzenllı sekılde içememonu
merhaba canım seninde prolaktin yüksek sanırım öylemi , seni çok iyi alıyorum, adetim olursa şunu şunu yapacağım diyorum ,birinci ikinci gün tamam 3. gün insan salıveriyor.Tatllım hayıt çok sert ama nasıl ezilsin ve gerçekten daha çok acı olur, içebilirsen çay şeklinde demle onu iç. Gerçekten hayıt hormonları düzenliyor.
yokcanım benım sadeec1ay bıraz yuksek cıktı normalı 24 tu benımki 26mı ne cıkmıştı.bnd 3adet duzensızlıgı var ben onun ıcın içmk ıstıyorum aslında ama cok zor gelıyor
hanımlar gecen gun kan verdim prl için kontrol amaclı benim prl 7 ye düşmüşbu ay gebelik olur mu bilmem..
tekrar emar cekilecek.. bakalım beyinde ki microadenom ne alemde diyeumarım o da eriyip gitmiştir
her ne olursa olsun ilacı bıraktıgımda prl tekrar yükseldigi için dostinexe devam edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?