arkadaşlar bendede prolaktin yüksekligi çıktı 1,5 sene önce 49 du degerlerim 2 ay hap kullandım ama bi türlü düşüremedik.en sonunda pes ettim ben ve bıraktım hapı falan ama tabi bebek hayali hep vardı her ay acaba diodum.ne zamanki aklımdan tamamen hormonuda bebegide çıkardım hiç düşünmedim hamile kaldım şimdi 6+5 günlük hamileyim allahım işallah tamamını getirir.demek istedigim şu bu prolaktin hormonu çok oynak bi hormon herşey etkilio stres en başta o yüzden hiç merak etmeyin düşünmeyin yeter allah hepimize o günleri nasip eder.
smallangell tatlimmmm nerelerdesinnnnn???
ayin bu günleri hic gecmek bilmiyorr demiiiii,reglin ortalarii oluyor yaa hehe
en iyisini yapiyosun canim, birde böyle dene bakalim ise yararsa bende deneyim :) kolay gelsin tatlim islerindede...
benn napim ya sanirim takmicam artik,bu yeni doktorumda sallamaya basladi :) gittim kan aldi,pregestoren icin, sonucu nezaman ögrenebilirim dedim,adet olunca gel ozaman söylerim dedi..sinir sey..
rabbime dua ediyorum,allahim onlarin eline birakma beni,kendiliginden ver diye:Saruboceq:
adetimi bekliyorum yani anliyacagin, hayiti arada bende unutuyorum...
is yerinde stresim var yine yükselmisdir eminim lanet prolaktinsenağlama
hayirlisi bakalim tatlim.insallah görüsürüs öptüm
kizlar bugun ogrendim bu´ay ki prolaktinim 19,2 olmus dr iyi diyor sizce nasildi 40 lardan bu yana dusmesi iyi ama cok cok iyi degil degilmii.
Canım benim teşekkür ederim , canım bu drun neden öyle ki ya,madem adet olunca gel dedi niye progesteron için kan almış mademklava: öyle şeymi olur, gittin dr lar türk değil dimi tatlım , birde yurtdışı prosedürlerini bilmem ama özel dr a mı yoksa özel hastaneye mi yoksa normal hastaneyimi gidiyorsun.CADIARZU Ah tatlım benim inşallah kendiliğnden bebişin geliverir, derdi çeken bilir derler ya ne kadar doğru dimi ? Sen çalışıyomusun canım ya ben bilmiyordum, evet bende iş yerinde sinirlendiğim yada stres yaptığım zaman korkuyorum kendi kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum artık, sende çok üzme kendini tatlım, dediğin gibi bu lanet prolaktin stresle besleniyor,
canim oylerde cok dusmemis .hap iciyorum oyuzden dusmusturhihoyyyttabiki iyi canim,sen nasil düsürdün ???
evet tatlim türk,digeride türktü...zaten olmazsa birde almani denicem :))))
canim burda özel muayenehanesine gidiyoruz ama devlet karsiliyor biz heray onlara belli bir para ödüyoruz..öyle bir sistemi var ,güzel yani..sira bekleme filan yok randevuyla giriyosun.
bilmem artik niye öyle dediyse,hatta tam odasindan cikcaktim,ha nezaman geleyim sonuclari almaya dedim,ii adet olunca gel dediklava:
adet olcami biliyor demekkiiii:2:
canim yeni bir is buldumda türkiyeden gelince,alisamadim ondan öyle dedim...
herseyde yükseltmesin bu prolaktini ama yaaaaaaa:tomato:kafamçokkarıştı
ravzanur ne kadar sürede düşürdün
benimki kendiliğinden 1 ayda 59dan 52 ye düştü ondan sonra yasmin kullandım ama onuda düzenli almadım 1 yılda şimdi 45 e düşmüş ama hala çok yüksek
ya kendiliğinden düşermi hep böyle eğer öyleyse hiç ilaç almak istemiyorum
Anladım canım , ilginç ama madem testleri yapıyor neden şu gün gel sonuçlar için demiyorsaklava: ne gıcık dimi madem testleri yapmasın , Neyse canım onlar bizim halimizden anlamaz, rahat olmaya çalış canımcım, adet olacagını bilemez tabide olursan gel , olmazsan da gel demek istemiştir sanırım. Yeni işin hayırlı olsun tatlım , yorma kendini , dikkat et , bu ay geçmek bilmiyor benim içinde ya, kist eridimi duruyormu o kadar merak ediyorumki eşime de dedim gitmeyeceğim bu ay dr a en azından adetr olunca giderim , Allahım çok bekletme bizleri :Saruboceq: bebişlerimiz sağlıklı bi şekilde gelsinler
sagol tatlimmm
evet ya ayin bu vakitleri gecmek bilmiyorrrr
insallah erimisdir kistin tatlim,agrin filan yoktur insallah..
bencede adet olursanda git, bir baksin kist ne durumda...yumurtlama dönemin gectimi sekerim..umarim bu ay hiccc gelmez adetinnnnnnnhihoyyyt:dance:
merhaba arkadaşım, hayıt tohumunu denedin mi peki ?birde prolaktin için başka ilaç vs. kullanmadın mı benim dr um bana dostinex vermişti 1 ay kulandım hemen düşmüştü sonra bıraktım ve 2. muayenede tekrar baktı ozamanda 2.küsürlerde çıkmıştı, şuan kullanmıyorum mesela adet olunca tekrar gideceğim . Yasmin dışında başka ilaç kullanmadın sanıırm öylemi ?
canim benim ilacim kimyasal degil . hayit tohumu ilac olarak aliyorum yani bitkisel .yavas dusuruyo ama hergun aksatmadan icmen lazim .ravzanur ne kadar sürede düşürdün
benimki kendiliğinden 1 ayda 59dan 52 ye düştü ondan sonra yasmin kullandım ama onuda düzenli almadım 1 yılda şimdi 45 e düşmüş ama hala çok yüksek
ya kendiliğinden düşermi hep böyle eğer öyleyse hiç ilaç almak istemiyorum
canım sen kaçıncı gündesin ? Bir de ya ben sanırım adetimden önce dr a gideceğim, o kadar karışıkki kafam kafamçokkarıştı. bi diyorum adetim gelsin öyle birde diyorum ramazan başlamadan gideyim , bu ay başka dr a gideceğim ben , o yüzden cuma yada pazartesi falan gideyim diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?