prolaktin yüksekligi icin hayit tohumu!!!

tebrik ederim canim,allah saglikla kucagina almayida nasip etsin insallahhhh

haklisin her diyen onu diyor,aklindan cikar bebegi al :)
bakalim darisi bize insallahhhhh

smallangell tatlimmmm nerelerdesinnnnn???
ayin bu günleri hic gecmek bilmiyorr demiiiii,reglin ortalarii oluyor yaa hehe

kızlar ikinci kes prl degerimi böle düşük görüyorum ilki 5 di 6-8 ay sonrada bu 7 önceden tecrubeli oldugum için hemen sevinmiyorum oohh düştü diye sıkı takipteyim

yelizcigim bebişine sevindim inş. saglıkla huzurla kucagına alırsın. hep diyorum bebek olacak diye sagınızı solunuzu kurcalamayın. oluruna bırakın olur diye.. hem zatan senin prl degerin cok yüksek endişe edilecek düzeyde degilmiş. 100 ve100 den yukarıya cıkınca doktorlar endişe edip bir sürü tetkik istiyorlar. diğer düşük olanlarda en fazla guatr tsh hormonlarına bakıyorlar.
25 den yüksek 50-60 ye kadar olan prl degerleri takiple stressten uzak kalmak ile muhakkak gebe kalır.
başka bir rahatsızlık yoksa tabi...

smallangell tatlimmmm nerelerdesinnnnn???
ayin bu günleri hic gecmek bilmiyorr demiiiii,reglin ortalarii oluyor yaa hehe

Canımcım bu aralar çok yoğunum hem iş yerinde hem misafirler falan derken ayakta uyuyorum resmen,evet canım yaaa geçmek bilmiyor:1ninca: böylede olmuyor ama ya yaşadığımın farkına varamıyorum resmen, bu ay gerçi çok aklıma getirmedim, dra falan da gitmedim ya, hayıtta içmedeim :):) salmış durumdayım yani. sen neler yapıyorsun bakalım anlat dr a gittin mi tekrar

Canım benim teşekkür ederim , canım bu drun neden öyle ki ya,madem adet olunca gel dedi niye progesteron için kan almış madem klava: öyle şeymi olur, gittin dr lar türk değil dimi tatlım , birde yurtdışı prosedürlerini bilmem ama özel dr a mı yoksa özel hastaneye mi yoksa normal hastaneyimi gidiyorsun.CADIARZU Ah tatlım benim inşallah kendiliğnden bebişin geliverir, derdi çeken bilir derler ya ne kadar doğru dimi ? Sen çalışıyomusun canım ya ben bilmiyordum, evet bende iş yerinde sinirlendiğim yada stres yaptığım zaman korkuyorum kendi kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum artık, sende çok üzme kendini tatlım, dediğin gibi bu lanet prolaktin stresle besleniyor,

kizlar bugun ogrendim bu´ay ki prolaktinim 19,2 olmus dr iyi diyor sizce nasildi 40 lardan bu yana dusmesi iyi ama cok cok iyi degil degilmii.

evet tatlim türk,digeride türktü...zaten olmazsa birde almani denicem :))))

canim burda özel muayenehanesine gidiyoruz ama devlet karsiliyor biz heray onlara belli bir para ödüyoruz..öyle bir sistemi var ,güzel yani..sira bekleme filan yok randevuyla giriyosun.

bilmem artik niye öyle dediyse,hatta tam odasindan cikcaktim,ha nezaman geleyim sonuclari almaya dedim,ii adet olunca gel dedi klava:
adet olcami biliyor demekkiiii:2:
canim yeni bir is buldumda türkiyeden gelince,alisamadim ondan öyle dedim...
herseyde yükseltmesin bu prolaktini ama yaaaaaaa:tomato:kafamçokkarıştı

ravzanur ne kadar sürede düşürdün
benimki kendiliğinden 1 ayda 59dan 52 ye düştü ondan sonra yasmin kullandım ama onuda düzenli almadım 1 yılda şimdi 45 e düşmüş ama hala çok yüksek
ya kendiliğinden düşermi hep böyle eğer öyleyse hiç ilaç almak istemiyorum

Anladım canım , ilginç ama madem testleri yapıyor neden şu gün gel sonuçlar için demiyorsa klava: ne gıcık dimi madem testleri yapmasın , Neyse canım onlar bizim halimizden anlamaz, rahat olmaya çalış canımcım, adet olacagını bilemez tabide olursan gel , olmazsan da gel demek istemiştir sanırım. Yeni işin hayırlı olsun tatlım , yorma kendini , dikkat et , bu ay geçmek bilmiyor benim içinde ya, kist eridimi duruyormu o kadar merak ediyorumki eşime de dedim gitmeyeceğim bu ay dr a en azından adetr olunca giderim , Allahım çok bekletme bizleri :Saruboceq: bebişlerimiz sağlıklı bi şekilde gelsinler

merhaba arkadaşım, hayıt tohumunu denedin mi peki ?birde prolaktin için başka ilaç vs. kullanmadın mı benim dr um bana dostinex vermişti 1 ay kulandım hemen düşmüştü sonra bıraktım ve 2. muayenede tekrar baktı ozamanda 2.küsürlerde çıkmıştı, şuan kullanmıyorum mesela adet olunca tekrar gideceğim . Yasmin dışında başka ilaç kullanmadın sanıırm öylemi ?

sagol tatlimmm

evet ya ayin bu vakitleri gecmek bilmiyorrrr
insallah erimisdir kistin tatlim,agrin filan yoktur insallah..
bencede adet olursanda git, bir baksin kist ne durumda...yumurtlama dönemin gectimi sekerim..umarim bu ay hiccc gelmez adetinnnnnnnhihoyyyt:dance:

Canımcım ağrım falan yok ya, kist olsa ağrı yapardı dimi ? Evet canım ya takvime bakmadan edemiyorum valla. Yumurtlama dönemim sanırım bitti. 19. gün bugün , 12 ve 14 üncü gün çalışabildik sadece birde 18. gün . 16. günü atladık ya :1rolleyes:

canım sen kaçıncı gündesin ? Bir de ya ben sanırım adetimden önce dr a gideceğim, o kadar karışıkki kafam kafamçokkarıştı. bi diyorum adetim gelsin öyle birde diyorum ramazan başlamadan gideyim , bu ay başka dr a gideceğim ben , o yüzden cuma yada pazartesi falan gideyim diyorum.

hayıt tohmunu yeni duydum, 2 gündür içiyorum
ben 2 doktora gözüktüm 2side yasmin diğeri iste yasmin+ diane 35 önerdi
şeker riski var diye çok ilaca bulamak istemedi ki bende istemiyorum ilaç ama mecbur
beni 2 ay sonrasına çağırmıştı ama gidememiştim belki o zaman verecekti ilacı
sonra kendiliğinden azaldı
belki kendiliğinden azalıcağını düşündüğü için ve en az 5-6 yıl çocuk düşünmediğim için beklemeyi ve yavaş bir tedaviyi tercih etmiş olabilirler
bide yükseklik stress kaynaklıda olabilir diye düşündü
stres besliyormuş bu hormonu çok

birde benim yumurtamı takip etti tumurta oluşup büyüyüp çatlıyor düzenli günlerinde
o yüzdende bir risk olduğunu düşünmemiştir
bakalım haftaya gidicem tekrar yeni test sonuçkarımla

canim benim ilacim kimyasal degil . hayit tohumu ilac olarak aliyorum yani bitkisel .yavas dusuruyo ama hergun aksatmadan icmen lazim .

allahim dualarimizi kabul eder insallaha.s.

tam bilmiyorum ama sanki agri yapar gibime geliyor,en azindan sanci filan...insallah erimisdir canim ya birde onla ugrasmayasin simdi....

ben 22.günümdeyim 5 gün kaldi adetime tatlim.
aklinda kalmasin git görün, haklisin ya ramazanda biz muayenede olamayiz demi oruclu oruclu ohaoldumsmile
niye degistiriyorsun canim , yoksa oda sanami ilgisiz geldi ???

kist agrı yapmaz cook büyük olacak mandalina kadar mesela ve ilişki sırasında agrı yapar..
ama normal ebatlard her kadın bazen farkında olmadan kisti olur ama adeti ile atar onu... hee atamassan cogalır veya büyürse o zaman pco lusun demek olur.. polikistik over sendromu yane..
şimdi siz hala prolaktin için caba sarf ediyorsunuz ama boşuna başınıza iş alacaksınız..

raznavur seninde degeerin iyi ilaç kullanmasan her an gebe kalabilirsin.. zaten 40 da cok büyük bir deger degil...

sena prolaktin kendi kendine düşük degerdeyse ki seninki de ölleeee abartılacak bir durumda degil. ki görünen o ki degerlerine takip yapmış doktorun ve doktorunu da degiştirme cok güzel bir doktor bulmuş zort diye ilaç vermemiş sana kendi kendine degerin düşüyor.. stres yapma şeker ihtimalin varsa güzel diyetini yap hopp gebesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…