kızlaaarrr dün doktora gittim veee yumurtalarım büyümüş sol yumurtalıkta 4 tane sağ yumurtalıkta ise 3 tane büyümüş bugün çatlatma iğnesi oldum doktor gün aşırı ilişki dedi bu ay umutluyum inş. hamile kalırım ama çok mutlu oldum hiç bu kadar yumurtam olmamıştı bende pko da var sizinle paylaşmak istedim Allahım herkese hayırlısını versin.
beni de dün gittim doktora. prolaktin düşmüş,göğsümden sütte gelmedi ama elindeki kutuyu bitir en azından dedi... ama stres yapma dedi,stres yaptıkça yükselir bu hormon dedi.... bende bundan sonra rahat olmaya çalışcam.. inşallah yapabilirim... zaten daha önce hamile kaldığım için çok üzülme dedi,demekki gebe kalabiliyomuşsun dedi..Ben regl oldm doktorada gittim düşmüştür dedi ilacimda bitti bakalim bu ay olacakmi sanmiyorm ama..
inşallah cnm ya rabbim hepimize yaşatsın,kimseye aratmasın inşallah... doktor 4-5 ay bekle bakalım dedi olmazsa daha detaylı bakarız dedi..Canim ya kiyamam sana uzulme allahim ins.enkisa zamanda hepimize nasip eder ama mutlaka prolaktine baktir ihmal etme canim
geçmiş olsun cnm,benim de evlenmeden önce de vardı bu sorun ama strese bağlı tamamen bence hemen çocuk istiyosan evlenmeden önce doktora tekrar git tedavi gerekirse önceden tedavi ol,sonra daha stresli olur senin için..merhaba bayanlar;ben henüz evli değilim ama bu yaz allahın izniyle evleneceğim...
geçen sene başımın sağ tarafı hep ağrıyordu,adetlerim düzensizdi doktora gittim prl hormonuma bakıldı 86 çıktı doktor fazla buldu dostinex verdi bir ilacı yarım yarım içiyordum pazartesi ve perşembe günleri 1 yada 1.5 ayda bitirdim fakat sonra doktorum doğum iznine ayrıldı bir daha tahlil yaptırmadım başka doktora gitmek istemediğim için fakat adetlerim düzene girdi ve başımdaki o ağrı yok oldu doktorum bana çok strest hipofize vurur dedi yine tahlil yaptırmam lazım ama kim bilir ne zaman vakit bulucamda gidicem rabbim sizede evlat nasip etsin inşallah
beni de dün gittim doktora. prolaktin düşmüş,göğsümden sütte gelmedi ama elindeki kutuyu bitir en azından dedi... ama stres yapma dedi,stres yaptıkça yükselir bu hormon dedi.... bende bundan sonra rahat olmaya çalışcam.. inşallah yapabilirim... zaten daha önce hamile kaldığım için çok üzülme dedi,demekki gebe kalabiliyomuşsun dedi..
inşallah cnm ya rabbim hepimize yaşatsın,kimseye aratmasın inşallah... doktor 4-5 ay bekle bakalım dedi olmazsa daha detaylı bakarız dedi..
geçmiş olsun cnm,benim de evlenmeden önce de vardı bu sorun ama strese bağlı tamamen bence hemen çocuk istiyosan evlenmeden önce doktora tekrar git tedavi gerekirse önceden tedavi ol,sonra daha stresli olur senin için..
ÖNCELİKLE BEN BAŞLAMALIYIM TABİİİİ.
benim prolaktin çok eskiden beri bir yükseliyo bir düşüyo.......
önceleri adet düzensizliğim vardı yani evlenmeden çok önce..
16-17 yaşlarımdayken...
şimdi evliyim 26 yaşındayım.1,5 yıl oldu evleneli..
ama çok uzun zamandır adet düzensizliğim yok...
evlendikten 2 ay sonra bebek düşündük.. ama uzun süre olmadı,doktora gittim prolaktin yüksek çıktı, parlodel verdi.
bi kaç ay kullandım,parlodelle beraber düştü,ama ilacı bırakınca yükseliyo.
hipofiz mr cekildim 2 kez bi sorun yok...
sonrasında başka doktora çıktım bu da dedi ki.. senin prolaktinin yumurtlamana etkisi yok hatta şuan bir yumurtan çatlamış görünüyo dedi.
ilaç kullanma dedi. bıraktım bende ilacı meğer o ay hamile kalmışım..
herşey yolundaydı fakat..
4 buçuk aylıkken bebeğim düştü. ve şuan biz yine bebek istiyoruz ama yine prolaktin yüksek çıktı.
bu sefer dostinex verdi dr.
ve kullanırken korunmana gerke yok dedi.
ne yapacağımı şaşırdım doğrusu...........
canım öncelikle çok geçmiş olsun dostinex gebelikte hemen bebeği düşürüyor doktorum adet olana kadar iç diyor ama ben 1 hafta kala bırakıyorum bence sende böyle dene.
cnm bende öyle yapıyorum zaten...
hatta ayda 2 hafta içiyorum...
adetim geldiği zaman üçer gün arayla içiyorum. sonra yumurtlama günümden yani adetimin 14.gününden sonra içmiyorum...
gerçi bu ay da içip bir daha içmiycem doktorum artık gerek yok dedi ama arada prolaktini ölçtürürüm...
çünkü en ufak streste yükseliyo..
bu arada sana da çok geçmiş olsun cnm...
ben inanıyorum en yakın zamnda bebeklerimize kavuşucaz stres yapma sakın..
ddr. bana çok düşünme dedi....sen stres yaptıkça olmaz dedi..
bende sakin kalmaya çalışıcam umarım başarabilirim....
Oncelikle gecmis olsun canim evet stres en buyuk dusmanimiz ama olmuyor ben catlatma ignesi vuruldum bu ay daha 6 gun oldu esimle duzenli iliskiyede girdik sekiz gunum var stresten catliorum ne oldu diye merak ediyorum ilk gunler kasik agrilarim vardi dort yumurtamda catliodu sanirim :) ama o gunden sonra ara sira agrim oluo kizlar sizce hamile olabilirmiyim?
aynen öyle cnm ya mutlaka düşünüyoruz işte,ama olucak allahın izniyle ya ben inanıyorum....saol canım evet stres en büyük düşman ama insan doktordu yumurtlama takibiydi derken düşünmeden edemiyor malesefinşallah bigün buraya doğum anılarımızı yazmayıda nasip eder güzel RABBİM.
Oncelikle gecmis olsun canim evet stres en buyuk dusmanimiz ama olmuyor ben catlatma ignesi vuruldum bu ay daha 6 gun oldu esimle duzenli iliskiyede girdik sekiz gunum var stresten catliorum ne oldu diye merak ediyorum ilk gunler kasik agrilarim vardi dort yumurtamda catliodu sanirim :) ama o gunden sonra ara sira agrim oluo kizlar sizce hamile olabilirmiyim?
hakkında hayırlısı olur umarım,kavuşursun meleğinesaol canim benim ins.kizlar ohooo sohbetiniz bitmis bakiyorum hicbisey yasayan yokmu ya prolaktine ragmen hamile kalan yada prolaktini yenen hepinizin son durumlari nedir yazalim arkadaslar benimde son 6 gunum 6 gun sonra belli olucak hamile olup olmadigim ins allahim bu sefer melegimi bana gonderir hakkimizda hayirlisini versin...
hakkında hayırlısı olur umarım,kavuşursun meleğine
ben tedaviye başladım,dostinex kullanıyorum haftada 2 sefer birer tablet...
3 ay sonra tekrar mr çektiricem şimdiki hedefim hipofizdeki adenomu düşürmek sonra önümüzdeki maçlara bakcaz artık
canım cok gecmiş olsun ama sıkma canını tedavisi var diye biliyorum onun... dostinex eritiyomuş adenomu sanırım...
sagol cnm,
evet işin sonu dostinexe vardı...
mr sonucumu alip kadin dogum doktoruma gosterdim,beyin cerrahisine git dedi,
dün beyin cerrahina gittim, endokrinolojiye gönderdi(
koskoca kocaeli bölgesinde bi üniversite de var endokrin uzmani,o da 2 ay sonraya gun veriyo...
kafam atti tekrar kadin dogumcuya gittim,o da madem beyin cerrahilik bi iş yok,o zmn beraber kontrol altina alalaim dedi,haftada 2 kere 1 tane yutucam 3 ay,sonra tekrar mr cekilcek...
ilaci kullanirken hamile kalabilirsin dedi ama prospektuste 1ay sonra korunmayi birakin diyor...
kafam karisti iyice...
kızlaaarrr dün doktora gittim veee yumurtalarım büyümüş sol yumurtalıkta 4 tane sağ yumurtalıkta ise 3 tane büyümüş bugün çatlatma iğnesi oldum doktor gün aşırı ilişki dedi bu ay umutluyum inş. hamile kalırım ama çok mutlu oldum hiç bu kadar yumurtam olmamıştı bende pko da var sizinle paylaşmak istedim Allahım herkese hayırlısını versin.
merhaba bayanlar;ben henüz evli değilim ama bu yaz allahın izniyle evleneceğim...
geçen sene başımın sağ tarafı hep ağrıyordu,adetlerim düzensizdi doktora gittim prl hormonuma bakıldı 86 çıktı doktor fazla buldu dostinex verdi bir ilacı yarım yarım içiyordum pazartesi ve perşembe günleri 1 yada 1.5 ayda bitirdim fakat sonra doktorum doğum iznine ayrıldı bir daha tahlil yaptırmadım başka doktora gitmek istemediğim için fakat adetlerim düzene girdi ve başımdaki o ağrı yok oldu doktorum bana çok strest hipofize vurur dedi yine tahlil yaptırmam lazım ama kim bilir ne zaman vakit bulucamda gidicem rabbim sizede evlat nasip etsin inşallah
canım öncelikle çok geçmiş olsun dostinex gebelikte hemen bebeği düşürüyor doktorum adet olana kadar iç diyor ama ben 1 hafta kala bırakıyorum bence sende böyle dene.
merhabalar benımde ilk ölçümde prolaktin 38.8 di bıraz kilolu oldugum için miş doktor ilaç vermedi bi kaç kilo ver düşecek dedi sonrakı aya yıne kontrole gıttım prolaktın 35 e düşmüştü yıne doktor rejime devam etmemi soyledi ve ilaç vermediiii bu ay kendilinden geldi bebeğim ...çok şükürben internetten araştırdım prolaktın yuksekliği onalar potasyum içeren gıdalar yemeliymiş potasyumda yeşil sebzeler marul gibi..varmış bende hergun salata yedımm spor falan yaptım strees yapmadım düştü.. umarım yardımcı olmuşumdurrr ..inşallah bebeklerinze en kısa zamanda kavuşursunuzzz...
ben ilk adet olduğumdan bu yana adet düzensizliği sorunu yaşıyorum.Ben de tiroit vardı ona bağlamıştı doktorlar ama geçen aylarda yaptığım tahlillerde prolaktin yüksek çıktı(40) dostinex kullandım.Galiba yine çıktı önümüzdeki hafta tahlil için doktora gidicem.Ben 8-9 ayda bir adet oluyordum prolaktini yüksek olanlar merak ediyorum siz de böyle miydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?