Ben burdayim sekercim :)) prl konusundayiz ya, konuyu fazla sulandirmayayim diye yazmiyordum
Ben bugunlerde jinekologuma kizginim, netten arastirma yapip duruyorum, yarin yine tahlile gidicem. Ben de senelerdir dr kontrolundeyim diye seviniyordum baklavacigim, drum tek bir kan tahlili bile istemedi. Bana polikistik gorunum var ama pko degilsin dedi. Buna ragmen evlenir evlenmez clomid ve gonal f verdi. Ben de arastirinca hem fsh ve lh oranina hem de insulin intoleransina bakilmasi gerektigini okuyorum. Ona gore verilen ilaclar degisiyormus. Tahlil yapmadan nerden anladi? Gecen hafta hastaneye gidip myom ameliyatimdan once cekilen ultrason sonucunu buldum dosyamdan. Orda yumurtaliklarda pek cok kist oldugu yaziyor. O zaman sormustum druma, o herkeste var demisti, kafana takacak birsey degil. eger sorun varsa idi ben bu kadar yilda tedavi olurdum

( yarin kendi kendime tahlile gidiyorum, sonuclarimda pko cikarsa gidip ona gosterecegim sonucumu, bilsin. ama drumu degismeye karar verdim. Bir de endokrin drumun istedigi hormon tahlillerini gorunce "onune gelen de tahlil yaziyor" demesin mi? Bosuna zaman kaybettirip ilac yuklemektense birkac tahlil yapilsaydi ne cikardi? :S bu da daha buranin en iyi drlarindan, baska sehire gidiyorum her kontrolde.
Bende durumlar boyle kizlar. Siz napiyorsunuz? Baklavacigim moralin nasil oldu?