Erkek İnfertilitesi Proxeed plus ile sonuc almaya calisanlar var mi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba cnm benim esimde de sperm sayisi hareket ve morfolojide sorun vardi.. proxeed plus kullanmistik ise yaramisti.. ama daha snra bizde asıl ise yarayan ilac onun baska bir cesidi vitamin olan promotil m forte diye bi ilac oldu.. umarim tez zamanda allah gonlunuze gore verir

Canım doktor bize sadece bunu verdi 3 ay kullanacakmış eşim siz ne kadar süre kullandınız bunu ondan sonra mı diğerine heçtiniz nasıl yaptınız

Canım doktor bize sadece bunu verdi 3 ay kullanacakmış eşim siz ne kadar süre kullandınız bunu ondan sonra mı diğerine heçtiniz nasıl yaptınız
Evet bizde 3 ay kullandik.. sonrasindada diger ilacla devam ettik.. dogal yolla 2 kez hamile kaldim tedaviden snra, ama malesef dış gebelik oldu. O tamamen sansizlikti. Sperm kalite ve sayisiyla ilgili bisey degil.. suanda 3. Gebeligim ve tup bebek yaptirdik. İnsallah sen dogal yolla tez vakitte hamile kalirsin..saracoglunun keciboynuzu kurunu kesinlikle oneririm. Ve erkeklerin mutlaka kullanmasi gereken bir dier vitaminde bence solgar q10 ( antioksidan ) hic bir yan etkisi yok. Biz cok faydasini gorduk cnm aklinda bulunsun.

Anladım canım sağol inşallah olur bakalım daha yeni başladık tedaviye keçiboynuzu soğuk pres aldık eşim onu da yiyor. Canım bişey daha sorcam sana bu proxeed plus her yerde fiyatı farklı 200tl diyen de var 150 diyen de internette 120 te satanda var acaba internetten alsam sorun olur mu sahte çıkar mı

Hayirlisi olsun cnm.. fiyatlar degisiyor evet, ben hic internetten almadim o yuzden bilmiyorum cnm ama eger surekli ayni eczaneden alirsan belki yardimci olurlar.. onu bir arastir istersen. Sormak istedigin baska bisy olursa yardimci olmaya calisirim

Hayirlisi olsun cnm.. fiyatlar degisiyor evet, ben hic internetten almadim o yuzden bilmiyorum cnm ama eger surekli ayni eczaneden alirsan belki yardimci olurlar.. onu bir arastir istersen. Sormak istedigin baska bisy olursa yardimci olmaya calisirim
Çok teşekkür ederim canım

Biz proxeedde 4.aya gectik dr da bir sey demiyor devam edin demekten baska

Merhaba eşimin degerleri sizinkine yaklışık bizde emodexin 3.şişesindeyiz aklımda proxeed var eğer tahlil yaptırırsanız gelişmelerden benide haberdar edermisiniz lütfen

Merhaba eşimin degerleri sizinkine yaklışık bizde emodexin 3.şişesindeyiz aklımda proxeed var eğer tahlil yaptırırsanız gelişmelerden benide haberdar edermisiniz lütfen
Ederim tabiki canım ama doktor bize 3 ay süre verdi kasıma kadar tahlil yapmayacağız yani inşallah gerek kalmadan hamile kalırım daha güzel bi haber olur

arkadaşlar merhaba, insanın hiç aklına gelmeyen başına geliyor. Allah kimseyi bu tip problemlerle ıslah etmesin. Bizim de evlendiğimizden beri, yaklaşık 1 yıldır çocuğumuz olmuyor. Yurtdışına taşınacağımız için son kontrolleri yaptıralım dedik ve kadın doğumcum eşimden de testler istedi. Baktık ki problem spermlerdeymiş. İleri hareketlilik hiç yok. Spermlerin sadece %14'ü canlı, sayısı 5 miliyon tabi soluğu hemen ürologda aldık. ilk varikoselden şüphelendi ama ultrason yapıldıktan sonra varikosel olmadığı anlaşıldı. Şuan Promotil diye bir toz kullanıyor. Yorumlardan okuduğum kadarıyla Q10'da kullanmak gerekiyormuş. Doktorumuza sorup bu ilacı da almasını sağlayacağım.
Bu süreç çok yıpratıcı oldu gerçekten. Doktorlar, 4 ay ilacı için sonra olmazsa tüp bebek diyorlar. Ben tüp bebek tedavisini hiç sağlıklı bulmuyorum. kadın için çok yıpratıcı bir süreç ve beklenen menopoz tarihinden daha da erken menopoza girme ihtimalin oluyor. Zaten yurtdışında olacağımız için de oralarda derdini anlat da tüp bebek yaptır vs. işleri de hiç mi hiç kolay olmayacaktır.
Yeni evlenen arkadaşlara vereceğim en büyük tavsiye, kesinlikle ilk çocuk olana kadar korunmayın. Hatta ilk 6 ayda bir gelişme olmazsa da ciddi anlamda tetkiklere başlayın.
Eğer bu süreçte bebeğimiz olmazsa 4 ay daha beklemede kalacağız, sonrasında da ne olur biter bilmiyorum. O kadar üzgünüm ki, bu tarz bir problemin bizi bulmasının verdiği psikoloji ile akşamları hüngür hüngür ağlıyorum. Lütfen bizim için de dua edin, Allah isteyen herkese bebek nasip eder inşallah.

insan bu durumlarla yüzleştiği ilk zaman kabullenmekte zorluk yaşıyor, hepimiz o sancıları yaşadık agladık kara kara düşündük sonra mecburen ayaga kalkıp ne yapabılırız diye araştırmalara başladık. iyi haber gelene kdr düşüp kalkaraka devam edecek bu süreç. öyle sürekli dimdik durulmuyor malesef bizimde canlı sperm oranımız %12 cıktı. spermıyogramlarımız kötü değildi aslında ama en sonkı spermıyogramda ılerı hızlı %0 çıktı hareketsiz %90 cıktı. kaan aydosta 3 aylık tedavı görduk bu cumartesı tekrar test vereceğiz ve canlılık artmısmı bakacagız. canlılık artmıssa doğal yolla gebelık bekleyın dıyebılır. artmamıssa tüp bebek diyecek. bu arada ocak 2007 de tüp bebek denemem negatıfle sonuclandı. sebepsiz infertilite olarak basladık embrıyo gelısımlerı bozulunca sperm kaynaklı olblr dedıler ve spermı detaylı ınceleyınce canlılık sorunu cıktı. kaan hoca tüp bebekte canlılık sorun olmaz dedı ama bızım nıye negatıf oldu onu hala bılmıyorum. tüp bebek kolay bır surec degıl maddı manevı yorucu. daha buyuk bır umut baglıyorsun negatıfı alınca kabullenmesı daha zor oluyor ve tup bebekle bıle olmadı nasıl olacak caresızlıgı yasıyorsun. bu tüp bebek denemesınde hamıle kasaydım 1 aya dogumum olacaktı dıye ıcımden gecıyorum sureklı:) ıns çözümü olan sorunlarımız vardır yıllarca ugrasmak zorunda kalmayız.

Sizleri çok iyi anlıyorum benim bu daha 6.ayım olacak ama ben 3 ay olunca hemen başladım araştırmaya tetkiklere. Kimisi çok acelecisin diye kızdı bana ama iyiki de acele ettim en azından sorun olduğu belli oldu ve tedaviye başladık. Gerçekten sağlıklı insanların en geç ikinci ayda hamileliği oluyor çevremde her 5 kişiden 3 ü ikinci ayında hamile kaldı diğerleri 4-6 ay içinde. Bize de doktor 3ay mühlet verdi olmazsa aşılama olabilir dedi nasıl bişey hiç bilgim yok inşallah doğal yolla olur. Ama bu spermi arttırmak için her doktor faklı şey vermiş ve herkes şu iyi bu kötü diye yorum yapmış biz proxeed kullanıyoruz sadece umarım doktor yeterli bişey yazmıştır da bi işe yarar çünkü gerçekten yıpratıcı bi süreç ve ben hiç böyle zor olacağını düşünmemiştim.

artık cocuk sahıbı olmak cok yakın gelmıyor banada hayal edemiyorum. çevremde çocuk düşünüyoruz deyip birkaç ayda hamıle kalan insanlar çogunlukta. artık zorlanıyorum sabretmekte. benım hayal ettiğim hayatı sureklı başkalarının yasadıgını göruyrorum ve kendım ıcın yakın gelecekte de bu hayalın gercek olabılecegıne ınanamıyorum. işte boyle zor ve karmasık durumlar. bizde emodeks ve trental kullanıyoruz. sperm sayılarına hızına fln fayda sagladıgı söylenıyor bu ilaçların. bakalım testi verelım sonuçlar 10 gune cıkar. burdada paylaşırım. bu surede eşin beslenmesıne de dıkkat etsın. sigara içiyorsa bırakmaya calışsın .

Dikkat etmeye çalışıyoruz canım inşallah hayal ettiklerimiz bi gün bizim de olur umudunu alsa yitirme stres yapma doktor bana stres yapman herşeyi olumsuz etkiler yumurtanın çatlamasına bile engel dedi. İnşallah sen test sonucunu paylaş canın inşallah artmıştır tüm değerler

Hiç etki yapmadı yani sonra başka bişey kullandınız mı peki işe yarayan bişey biz umudu resmen bu ilaca bağladık olmazsa aşılama diyorlar ama ben doğal yolla istiyorum sadece
promotil kullandı eşim
o da fayda etmedı
zaten ıkı senedır sürekli evicap 400 mg de kullanıyordu
keçiboynuzu kürü kullandık ıkı sene falan
hiçbi,rsey etkı etmedı
sonra 1 ay kolemen tedavısı gordum o da ıse yaramadı
bu ay asılama oldum
yarın sonucu alacağım bakalım hayırlısı

sizde sorun ne ? hareket ve morfolojı mı
kac zamandır ıstıyorsunuz
belkı sizde etkı eder canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…