Prp eksezom

isyankar03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
1
0
1
38
Slm arkadaşlar bn ıkı ay önce prp eksezom tedavisi oldum ikinci adet dönemimde amh 0.03 fsh 29 ıkı yumurtam vardı tedavi öncesi şimdi yine aynı bi değişiklik olmamış bence yani sonuçlar ıyı değil bnm ne yapmam lazım doktor Bülent traş igne yazdı üç tane farklı bunu kullansam bi işe yararmı devam mı edeyim bırakayımmı olursa kendınden olur mu demeliyim böyle bı durumdan geçen varmı teşekkür ler.

Ben de bir yıldan fazladır tüp bebek tedavisi görüyorum. Amh düşük doktorum bırakın prp’yi takviye bile önermedi. Prp’nin aksine bir umut tacirliği olduğunu ifade etti.. Risklerinden bahsetti.. ben Türkiye Üreme Sağlığı derneğini takip ediyorum(TSRM) infertiletinin bilimsel olarak ele alındığı yaklaşıldığı dünya standartlarında bir oluşum. Burada aktif olmayan, kongrelere katılmayan, dünyada günceli takip etmeyen hocalara da güvenim yok açıkçası. Youtube’da deeneğin webinarları var. Doktorlat için aslında bizi aşıyor ama araştırıken izledim. Prp ile igili bölümü tam bir hayal kırıklığı…

Hele dertlerine deva arayan kadınlarla dolu olan bu sitede özel sayfası olan bir doktora nasıl güvenecekseniz?

Merhabalar benim de amh dusuk ve iki folikülum tek vardi ekim ayında prp yaptirdim maslak acibademde ve regl düzensizligi yasadim 17 gun gecikmemdeyim bugün ve doktora gittim bu sabah 5 folikulum olmus tabi icleri ne kadar dolu henuz bilmiyorum ama cok mutlu oldum diyebilirim amh fsh sa baktirdim sonuç yarin cikacak yani bizde bir umut yaptik bakalim

Prp ekzozom tedavisi olan var mı işe yarıyor mu ben menepoza girdim hiç cocugum olmadı olması için tüp bebek tedavisi yaptım kese gelişmedi yumurtalıkların olmadı gelişmedi Bülent tirasa gitmeyi dusunuyorum sizce ne yapmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…