PRP uygulaması - Platelet Rich Plasma

Selam kitty. Evet özelden atamıyorum. Ya aslında ilk uygulamadan sonra istediğim etki oldu gibi ama ikinci uygulamada aynı etkiyi göremedim. O bakımdan kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. Ama aradığın kişilere Kit'in regen marka olup olmadığını sor. Bildiğime göre en iyi marka regeninkiymiş. Ama fiyata gelince ben 3 seansa paket olarak 1600 tl verdim. Bakalım 3üncü seansa istediğim etkiyi görürsem yeri de söylerim:))

benim de bugün prp 2. sean olacak. ilk seanstan sonra cildimde parlaklık ve gerginlik oldu ben çok memnunum tavsiye ederim.

Evet arkadaşlar ben 3üncü seansı da yaptırdım ve 2nci seanstaki belirsizlik yerini gene çok olumlu düşünmeme ve mutlu olmama bıraktı çünkü gerçekten işe yarıyor.şimdi gelelim herkesle paylaşmak istediğim fikre. Yaptıran veya araştıran arkadaşlar bilirler çok basit olarak kanınız bir prp kitine konuluyor ve bu kit de bir santrifuj cihazında işleme tabi tutularak elde edilen yeni oluşum tekrardan yüzünüze enjekte ediliyor. Yani demek istediğim biz bu kit ve cihazı kendimiz temin etsek hem çok daha ucuza hem de çok daha fazla seans aralıklarında yapmış olacağız. İnternetten Youtube'dan falan veya direk doktorumu gözlemleyerek işlemin nekadar basit olduğunu ve bunu çok basit olarak evimizde ve hatta yakınlarımıza bile yapabileceğimizi gördüm. Ancak evdeyken prp maddesini cilde iğne sokarak enjekte etme metodu yerine hem çok daha basit hemde daha etkili olan roller sürdükten hemen sonra cildime yedirmeyi tercih ederim. Sentrifüj cihazlarına baktım da öyle aman aman pahalı bişey değil. Ben de milyarlık bişey sanmıştım klinikte ama araştırınca çok şaşırdım. Arkadaşlar bu konuda yorumlarınızı bekliyorum. Güvenilir yerlerden bu çok basit 2 bileşeni elde edersek bence mükemmel şeyler bizi bekliyor.

He bu arada tabiki evde kendimiz yaparsak hijyen kurallarında çok titiz olmamız gerekir. Örneğin roller kullanmadan önce saf alkolle güzelce dezenfekte edin. Uygulamadan sonrada önce yıkayın sonra tekrar alkolle dezenfekte edip o şekilde muhafaza edin. Doktorum söyledi bunu da paylaşayım dedim:))

Kusura bakmayın böyle parça parça yazıyorum ama tekrar okuyunca yazdıklarımı aklıma geliyor:) yani bu şekilde biz santrifuj cihazını aldıktan sonra daha sonraki uygulamalar için sadece kite para vermiş olcaz. Kaldı ki zaten bu yöntemi çok daha etkin olabilmesi için her sene tekrarlamamız gerekiyor.ben şuan 3 seanstan oluşan kür yaptırıosam cihazı alırsam 6 seanstan oluşan bir kür yaparım kendime. Bence çok kazançlı çıkarız. Eğer güvenilir biryer marka bilen varsa lütfen paylaşsın

Ben yaptirdim izmirde bi doc. Doktora hemde hic bi degisiklik yok gerci benim kirisigimda yok ama prp'nin kirisiklikta etkili olacagini sanmiyorum. Bosuna paranizi vermeyin paraniz coksa o ayri tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…