- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Selam kitty. Evet özelden atamıyorum. Ya aslında ilk uygulamadan sonra istediğim etki oldu gibi ama ikinci uygulamada aynı etkiyi göremedim. O bakımdan kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. Ama aradığın kişilere Kit'in regen marka olup olmadığını sor. Bildiğime göre en iyi marka regeninkiymiş. Ama fiyata gelince ben 3 seansa paket olarak 1600 tl verdim. Bakalım 3üncü seansa istediğim etkiyi görürsem yeri de söylerim:))
walla 1 seans yaptırdım kuş kondurmadı dr yok ilk seansta ne olacak elimizde sihirli degnek yok vs bir şans daha tanıyayım 2,uygulamayı da yaptırayım diyorum bakalım
prp cildi kalınlaştırır mı bilgisi olan ??????
nerden çıktı bu kalınlaştırmak
cuma günü Batıataşehirde Hüseyin KIRMAN ın kliniğinde prp yaptırdım bakalım sonuç nasıl olucak
Cildinize ve Lekelere Mucizevi Dokunuş! Sarıyer Enhar Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde, 2 Seans PRP (Platelet Rich Plazma) Uygulaması 600 TL Yerine Sadece 299 TL! - Fırsat Bu Fırsat
kızlar böyle bir fırsat var.299 tl diyor 2 seansa.sarıyer enhar polikliniğinde.buraya gitmiş olanınız var mı?nasıl bir yerdir?güvenilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?