- Konu Sahibi EstetikEditor
-
tirane cim, siz ne kadar ödediniz seans bası?
ve doktorunuz kimdi? setin hangi tür oldugunu hatırlıyormusunuz, zaten prp kiti bir tek markada var o da regenlab
classic mi yoksa extra mıydı sizinki?
doktorun adını yazar mısınız? (ozel mesajla ya da buraya da olabilir doktor adı yazıyorlar üyeler...
volupte cim, 2100 şu an bu uygulamanın 3 senas ücreti zaten...
kit pahalı, eğer kullanırlarsa 2100 normal fiyat gibi görünüyor şu an
ama sadece kanı alıp santrifüjleyip milletten 200-300 tl alıyorlarsa ayıptır bu
Merhabalar,
Dehset farklar gormuyorsunuz ama ciltteki matlık gidiyor cılt gozle gorulur bır toparlanmaya gırıyor.
Toplamda 3 seans yaptırdım artık her sene 1bır kere yaptırırım :)
huysuzmakarna ,cilt gözeneklerini küçültüp sıkılaştırıyor mu? ben de düşünüyorum 2000 tl ye 3 seans fiyat aldım regen marka kit.klasik olanı mı bilmiyorum ama ayrıca kandan kalan kısımla da dolgu yapıyolarmış yüze. sizce fiyat iyi mi?
Merhabalar,,,ben de prp yaptırdım 4 seans, birer ay ara ile,,ama videoda gördüğüm gibi olmadı,,kanım alındı,,santrifüjlendi ve tüpün üzerinde kalan sarı tabaka enjektörle yüzüme uygulandı,,doktor yaptı,çok da güzel oldu,ben böyle kan revan içinde kalmadım hiç,,kürüm tamamlandı seneye tekrar yapacağız,,,ciddi bir parlaklık oldu bende,,kanın iyileştirici özelliği yapıyormuş bunu,,seans başı 200 tl verdim ben.Sizinkiler farklı bişey sanırım..
Merhabalar,,,ben de prp yaptırdım 4 seans, birer ay ara ile,,ama videoda gördüğüm gibi olmadı,,kanım alındı,,santrifüjlendi ve tüpün üzerinde kalan sarı tabaka enjektörle yüzüme uygulandı,,doktor yaptı,çok da güzel oldu,ben böyle kan revan içinde kalmadım hiç,,kürüm tamamlandı seneye tekrar yapacağız,,,ciddi bir parlaklık oldu bende,,kanın iyileştirici özelliği yapıyormuş bunu,,seans başı 200 tl verdim ben.Sizinkiler farklı bişey sanırım..
200 liraa aaa çok uygun banaada yazın lutfen özelden nereede yaptrdıgınızııı
canımm, afedersin, ancak gelebildim,
Ankara'da dr nihat özkan polkliniğinde yaptırdım, doktorum ahmet beydi ama artık o yok,yerine gelen de yapıyor mu,kaça yapıyor bilmiyorum,netten telini alıp sorabilirsin canım,
umarım yardımım olmuştur,sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?