- 23 Mayıs 2012
- 12
- 0
- 86
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Ben istanbulda yaptırdım hem saçım hem de yüzüm için çok memnunum. 3 seans yapıldı 3 haftada bir randevu ayarladılar dr gökhan gökler e yaptırdım önce kanımı aldılar sonra 1 cihazda 10 dakikada hazırladılar sonra yüzüme enjekte ettiler ama işlemi yapmadan canım yanmasın diye emla diye bir krem sürdüler dr beyden de md dermatolojiden de çok memnunum şimdide orada lazer epilasyom yaptıracağım
Merhaba :)Merhabalar,,,ben de prp yaptırdım 4 seans, birer ay ara ile,,ama videoda gördüğüm gibi olmadı,,kanım alındı,,santrifüjlendi ve tüpün üzerinde kalan sarı tabaka enjektörle yüzüme uygulandı,,doktor yaptı,çok da güzel oldu,ben böyle kan revan içinde kalmadım hiç,,kürüm tamamlandı seneye tekrar yapacağız,,,ciddi bir parlaklık oldu bende,,kanın iyileştirici özelliği yapıyormuşunu,,seans başı 200 tl verdim ben.Sizinkiler farklı bişey sanırım..
Merhaba :)
Kit olarak mi uyguladi ,hangi sehirde yaptirdin ?
Sadece parlaklik mi olustu ? Hic dolgunluk olusmadi mi cildinde ?
Merhaba :)
Kit olarak mi uyguladi ,hangi sehirde yaptirdin ?
Sadece parlaklik mi olustu ? Hic dolgunluk olusmadi mi cildinde ?
elbette kit olarak,,yani malzemelerin kutusunu yanımda açtı doktor,,ama asıl malzeme senin kanın zaten...Ankara da yaptırdım ve parlaklık dışında sadece yaptırdığım gün hafif bi dolgunluk oldu, o da onca iğne giriş çıkışından normal olarak...prp dolgu için kullanılmaz benim bildiğim, çöküntü onarıcı evet, olası sarkmalara tedbir evet ama dolgu değil..ilerisi için yatırım diyelim,,,zaten eklemişsin ya,,uyarıcı etkilerle iyileştirmee yöntemi....işte öyle :)))
Bende düşünüp duruyorum, prp mi mezoliftingmi diye mezolifting dha aklıma yatıyor aslında ama o konudada pek kimse bir şey yazmamış ilgili konuya.
Benim geçen gün bir yere telf açtım ,bilgi almak için kit kullanmıyoruz dediler .Ben de ondan merak edip ,sana sordum .
Şu eklediğim fot.lardaki kişilerin yüzlerinde ,bariz bir şekilde dolgunluk oluşmamış mı :44: offf ya.
Benim geçen gün bir yere telf açtım ,bilgi almak için kit kullanmıyoruz dediler .Ben de ondan merak edip ,sana sordum .
Şu eklediğim fot.lardaki kişilerin yüzlerinde ,bariz bir şekilde dolgunluk oluşmamış mı :44: offf ya.
kit kullanmıyorlarsa şüphe etmelisin canım..dolgunluğa gelince,bilemedim ki şimdi, ciltteki kırışıklıklar açıldıysa da dolgun ifade olmuş olabilir ama benim doktorum ek olarak bunu söylemedi,belki zaman içinde gözlenen bir etkidir, ben 4 seanstan sonra ara verdim ama gerçekten memnun kalmıştım,yüzüm yeterince dlgun belki de ondan farkademedim,,mezoterapidense prp öneririm ben,kendi kanın gerçekten en iyisi bence,,sevgilerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?